Σωστόςςςςςςς...thumb thumb thumb
Printable View
Καλό αυτό το νέο..... ωστόσο είμαι ακόμα σε φάση σχεδιασμού.
Πάντως πρέπει να είμαι σε καλό στάδιο καθώς, έδειξα αυτά που ετοιμάζω σε κάποιον του χώρου, όπου ίσως να πάω και για προγραμματισμό, και μου είπε πως είναι σωστά και σε καλό δρόμο! Πήρα μια μικρή ανακούφιση.... :thumbsup:!Παραμένουμε στο παρόν πλάνο!:original:
Μάλλον θα καταλήξω σε 5ο μπεκακι με παράλληλο εγκεφαλάκι, καθώς δεν έχω σκοπό να ανεβάσω τρελές πιέσεις, ώστε να προβώ σε άγραφο και ο προϋπολογισμός να πάει στο διάστημα....
Προς το παρόν αυτά που χρειάζομαι είναι:
Εγκεφαλάκι + 1μπεκ
σωληνώσεις (χωρίς γωνίες)
1αντεπίστροφη βαλβίδα
bypass
indercooler
φίλτρο αέρα(πιθανόν)
Με ένα καλό ψάξιμο στο νετ, μια πρώτη εκτίμηση είναι κανα 500αρι ευρώπουλα + 500 για τον προγραμματισμό.
Επιθυμητό αποτέλεσμα: 200 αξιόπιστα αλογάκια:rally:..... Για να δούμε....:whistle:
ΥΓ: Ένα υπερπελόριο και τιτανομέγιστο ευχαριστώ στον vladis544 για τα εντατικά μαθήματα tunning, αλλά και την γενικότερη συνεισφορά του:thnx:
Χωρίς να είμαι γνώστης, έχω την εντύπωση πως οι αυλοί εισαγωγής πρέπει και αυτοί να είναι ισομηκεις όπως και της εξαγωγής. Επίσης θεωρώ πως θα πας σε στρογγυλεμένους αυλούς και όχι τετράγωνους με γωνίες όπως στο σχεδιο, για να μην έχεις turbulence, σωστά?
Δεν ξέρω αν στην υπερτροφοδότηση παίζει ρόλο ή όχι, αλλά η ροϊκή εξέλιξη της εισαγωγής είναι δύσκολη υπόθεση...
Σου εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία στο project σου και πολλά χαμόγελα στο πρόσωπό σου...
Έχεις δίκιο, το σχέδιο είναι πολύ πρόχειρο και δεν έχει να κάνει με το τελικό! Θα γίνει πολύ προσεκτική μελέτη(και με ψηφιακή αναπαράσταση απο ειδικούς(αν δεχτούν ελπίζω))! Πιστεύω πως είναι με διαφορά το πιο δύσκολο κομμάτι και το πιο σημαντικό!
Βέβαια η νεκτοψία θα δείξει:original:
Strato τα κάνουν αυτά οι τουρμπίνες σου?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=Rn4fgUwfwFw
Ρε πάτε καλά? Εγώ βάζω τον καπνό πάνω στα μαντέμια και έχω συνδέσει την εισαγωγή των τουρμπινών με το clima για να βγαίνει απο τους αεραγωγούς το ντουμάνι. Αυτά είναι αρχαία συστήματα στο βίντεο αχαχαχαχαχαχαχ. Εχω λιώσει αχαχαχαχαχα
AN EINAI ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!:shok::shok::shok: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: