Αυτό εξηγεί και τις προσαρμογές που είχες...Κάνε διαγραφη βλαβών και δες πως πάει πλεον και αν βγάλει νέα βλάβη...
Printable View
Αυτό εξηγεί και τις προσαρμογές που είχες...Κάνε διαγραφη βλαβών και δες πως πάει πλεον και αν βγάλει νέα βλάβη...
Φίλοι γεια σας. Άλλαξα το παγούρι επιτυχώς έκανα εξαέρωση όλα καλά μέχρι που κοίταξα το δείκτη της θερμοκρασίας. Άλλαξα τον αισθητήρα θερμοκρασίας, νούμερο 9 στο παρακάτω: https://www.realoem.com/bmw/showpart...14&hg=17&fg=05
Το όργανο στο ταμπλό ήταν στο κόκκινο αλλά ο κινητήρας ακόμη δεν είχε ξεκινήσει να λειτουργεί. Επίσης διαπίστωσα όταν ξεκίνησα τον κινητήρα ότι και η αντλία νούμερο 1 στο παρακάτω δεν λειτουργεί:
https://www.realoem.com/bmw/showpart...98&hg=11&fg=50
Ο δείκτης θερμοκρασίας ξέρει κάποιος πως λειτουργεί? Από που παίρνει ρεύμα και πως γειώνει? Άλλη καμιά ιδέα?
Ξέχασα να σας πώ ότι με την ευκαιρία άλλαξα και το νούμερο 9 στο παρακάτω:
https://www.realoem.com/bmw/showpart...11&fg=10&hl=20
Παίζει ρόλο αυτό στο όργανο θερμοκρασίας?
Tους αισθητήρες γιατί τους άλλαξες??Είχες πριν θέμα με τον δείκτη θερμοκρασίας??Αν όχι βάλε τον παλιό γιατι βλέπω να τυρρανιέσαι ΑΔΙΚΑ!!!
Φίλε enatos με αυτά που γράφεις κατάλαβα ότι είσαι από τους λίγους που πραγματικά γνωρίζουν καλά τον Ν42, δεν είχα κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες, απλά αφού θα έβγαζα την πολλαπλή εισαγωγής να καθαρίσω την βαλβίδα αναθυμιάσεων και να συμμορφώσω τα σωληνάκια που ήταν σε κακό χάλι, θεώρησα καλό να αλλάξω ότι υπάρχει εκεί κάτω. Φίλε πραγματικά με τον νέο αισθητήρα το όργανο της θερμοκρασίας έδειχνε τέρμα στο κόκκινο. Αναγκάστηκα να το πάω συνεργείο όπου όταν έφτασα, μια απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα, το έσβησα και το αμάξι δεν ξαναπήρε μπροστά παρά της επανειλημμένες προσπάθειες του μάστορα που όπως σας έχω πει είναι εξαίρετος.
Μετά από πολύ ώρα, ο μάστορας έβγαλε ένα μπουζί και είδαμε ότι τα μπουζί τα λιγότερα χιλιόμετρα που ενδεχομένως να έχουν στην πλάτη τους ήταν τουλάχιστον 100.000 χιλιόμετρα, παρότι εγώ τα πλήρωσα σε φίλο μου, σε άλλη πόλη όχι στα Ιωάννινα όπου βρίσκομε, πριν από 5.000 χιλιόμετρα, που είχε κάνει service στο αμάξι μου προκειμένου και εγώ να τον στηρίξω στο συνεργείο του. :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:
Εν ολίγης φίλε πρώτα από όλα φταίω εγώ που δεν έκατσα πάνω από το κεφάλι του, αλλά τώρα θα τον σκίσω το μ@λάκα, που για λίγα Ευρώ με έκανε και ξόδεψα πολύ περισσότερα, αλλά και ταλαιπωρούμε τόσο καιρό.
Πιστεύω ότι την δευτέρα θα έχουμε καλά αποτελέσματα γιατί με την αλλαγή που έγινε στα μπουζί το αμάξι αναστήθηκε, δούλευε ρολόι, απλά ήταν πού αργά σήμερα το απόγευμα και ντράπηκα να κρατήσω τον άνθρωπο παραπάνω.
Όπως μου είπε η μηχανή είναι οκ και θα κοιτάξει το καντράν, πιθανόν αυτό να πειραχτικέ από την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας, παρόλο που τοποθετήσαμε την παλαιά πάλι το ίδιο έκανε.
Φίλε αν δεν σου κάνει κόπο και δεν ενοχλώ, πέσμου την γνώμη σου και στείλε ένα mail σου προκειμένου σε ρωτάω σε οτιδήποτε θέλω να πειράξω στο αμάξι.:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks :
Πολύ θα ήθελα να είμαι γκουρου στο Ν42 αλλά ούτε είμαι, αλλά το βασικότερο διάγνωση μεσω η/υ είναι πολύ δύσκολο αν δεν βλέπεις live feedback του αυτοκινήτου...Πάντως βάλτο σε διαγνωστικό να δεις τώρα τι γίνεται από βλάβες κλπ. Αμα θες ανέβασε καμια φωτό από τα μπουζι για αξιολόγηση..
Φίλε enatos όταν δεις φοτο από τα μπουζί θα καταλάβεις. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω. Περίπου στα μέσα της εβδομάδος.
Nikpapas44, άρα πάει καλά πλέον το 46-άρι σου, σωστά..??
Φίλε tasos. Kamv το έχω στο συνεργείο. Αλλά όταν άλλαξαν τα μπουζί εδειχνε όλα οκ. Θα δούμε.
Νίκο ελπίζω σύντομα να πάρει τέλος η ταλαιπωρία σου! thumb
Διαβάζοντας πάλι από την αρχή το thread, σου είχαμε αναφέρει σχεδόν όλα τα επίμαχα σημεία που έπρεπε να ελέγξεις...
Δώσε feedback μόλις βγει από το συνεργείο να βοηθηθούν όσοι έχουν Ν42/Ν46 μοτόρια...