Σπαρακο ...
Για πες
Μαμά είμαι κ δε το πλακωνω κιόλας...για αυτο έλεγα να του βάλω τσαφ τσουφ να παίζω λίγο ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Σπαρακο ...
Για πες
Μαμά είμαι κ δε το πλακωνω κιόλας...για αυτο έλεγα να του βάλω τσαφ τσουφ να παίζω λίγο ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
γιατι για να κανεις τσουφ με την μαμα τουρμποπιεση που εχεις θα πρεπει να βαλεις πολυ μαλακο ελατηριο, και με το μαλακο ελατηριο της σκαστρας θα ανοιγει για πλακα, με συνεποια να χανεις παντα πιεση! γιαυτο αστο ετσι οπως ειναι, τσαμπα λεφτα! ανοιχτου τυπου σκαστρες δουλευουν με πιεσεις καλες και με καλο φορτιο, για τα εργοστασιακα και χαμηλου κυβισμου τουρμπακια κλειστου!
εγω στο πουντο που πριν το δωσω το δουλευα και βαρβατη πιεση για στοκ μοτερ-τουρμπινα του ειχα κλειστη μεταλλικη απο coupe!
δλδ τσαφ τσουφ εγω γιοκ?
ρε παιδιά εχει σκάστρα το σμαρτάκι από την μάνα του! Στο δικό μου ακούγεται πάρα πολύ καλά στο άσε..σαν κλάσιμο απο σπουργίτη είναι βέβαια αλλά μια χαρά ακούγεται.
ναι εχει σκαστρα κλειστου τυπου... ποιος ειπε το αντιθετο??
Βασιλη αν θες βαζεις, απλα θα χεις χειροτερη αποδοση και μην περιμενεις να κανει και τρελο θορυβο οσο πιο μαλακο ελατηριο εχεις τοσο περισσοτερη πιεση θα χανεις και τοσο περισσοτερο θορυβο θα κανεις...
ναι...
:whistle:
άσε λοιπόν τα τσάφ-τσούφ, και κάνε μια τράμπα το ess απο το 46άρι, πάνε και μέχρι τον Ηρακλή να σου φτιάξει εναν αντάπτορα εισαγωγής απο 6 σε 3 και φόρα το, βάλε και πάνες...
:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1: