-
Αν και απο τα δεδομενα που δινεις εγω δεν αποκλειω 100% το θεμα software, ακομα και μετα απο φορματ... γιατι αν για παραδειγμα η nvidia ή η ATI βγαλουν ενα firmware version για τη Χ καρτα και εσενα δεν παιζει καλα, ο,τι φορματ και ο,τι καθαρισμα και να κανεις αν δε κανεις rollback driver σε παλαιοτερο ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παιξει ποτε.
Εν παση περιπτωση, απ οτι διαβασα εχει επεμβει χερι μεσα και οχι για εναν απλο καθαρισμο οπως κανουν οι πολλοι.Αυτος ειναι ο μονος παραγοντας που μπορει να μου πει οτι ειναι ισως hardware.Αλλα και παλι θα ειχες και ΑΛΛΑ συμπτωματα οπως μαυρισματα, γραμμες, κενα στην οθονη, λαθος χρωματα και λοιπα που αναφερει ο λεωνιδας.Αυτα θα εμφανιζοντουσαν ή μονιμα ή μετα απο ζεσταμα του σημειου βλαβης.
δωσε μας ενα screenshot του σφαλματος οπως σωστα λεει ο ηλιας και βλεπουμε.
Ξαναλεω οτι κατι δε μου κολλαει βαση των λεγομενων σου
-
Της ώρας....δούλευε πάνω από 3 ώρες όμορφα και ωραία, μόλις τον πήρα στα χέρια την έκανε. Το χω προσέξει και αυτό ότι συνέβει αρκετές φορές και δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι συμπτωματικό.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/.../01/fbso-1.jpg
-
μηπως χρησιμοποιουμε internet explorer???
και μηπως το bsod γινεται κατα τη διαρκεια κυλισης (scrolling) σε μια σελιδα???
-
οχι. αλλά ο ΙΕ τι να φταίει? χρόοοοονια τον χρησιμοποιώ.
-
κανε αυτο για αρχη και βλεπουμε....
στον ΙΕ πας Tools - Internet Options - Advanced tab.
τσεκαρεις το κουτακι “use software rendering instead of GPU rendering”
Αν ξανακανει προχωραμε
-
-
Το γνωστό δείλλημα της αγοράς.
Μου αρέσει η Κική αλλά θέλω και την Κοκό.
Ξεκινώ με i5 και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, τιμή γύρω στα 700-800ε.
Πέφτω χαμηλότερα σε entry level, από 400 ως 500.
Μπαίνω στα benchmark, μάπα το καρπούζι, τέτοιον έχω τον παρόντα εδώ και 5,5 χρόνια.
Πάμε πάλι μπρος τα πάνω και vise versa.
btw. Τοαν άφησα standby όλο το βράδυ, τον παιδεύω εδώ και 2 ώρες συνέχεια, video, youtube κλπ. πάει κανόνι γμτ. μου. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
Καλημέρα κε Γιώργο,
εγώ για αρχή θα πρότεινα να:
- Απεγκαταστήσετε τυχόν εφαρμογές που αφορούν την κάρτα πχ το catalyst της ΑΤΙ
- Νά κατεβάσετε τους drivers της κάρτας απο το site κατασκευαστή του lptp
- Να Κατεβάσετε το Driver Sweeper είτε το DDU
- Απο Safe Mode χρησιμοποιήτε μια από τις παραπάνω εφαρμογές και μετά το restart
απενεργοποιηστε το wifi προκειμένου να μην κατεβάσει drivers και εγκαταστήστε
αυτους που κατεβάσατε νωρίτερα
Εάν θέλετε δοκιμάστε το και αυτό και βλέπουμε :original:
-
Επίσης επειδή ακόμη δεν έχω καταλάβει αν το πρόβλημα,
παρουσιάζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Εάν θελεται κατεβάστε και το GPU Meter
προκειμένου να κάνεται monitor τις θερμοκρασίες της κάρτας
-
Καλημέρα Ηλία.
1. Δεν έχω το catalyst, εξ άλλου τα γραφικά είναι intel mobile 965, ενσωματωμένα στην μητρική.
2. Όπως έγραψα αρχικά, έβαλα και ξαναέβαλα τους αρχικούς driver. (Τους έχω σε αρχείο).
3. Δεν μου έκανε και δεν κάνει αυτόματο update των drivers.
4.Το CPU το είχα κατεβάσει παλιότερα όταν δεν είχα κάποιο πρόβλημα εκτός της υπερθέρμανσης και δεν δούλευε. Μαλλον δεν έδινε πληροφορίες η CPU.
Τέλος κατεβάζω τα προγραμματάκια που λές και τα τρέχω.
:thanks:
Ήδη "παίζει" εδώ και 4 ώρες. Δεν μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη ρε γμτ. μου.
Αν τον πάρω όμως στα γόνατα η τον ψιλοκουνήσω, μπορεί και να μου το κάνει, γι αυτό σκέφτομαι και την μηχανική βλάβη.