θα κυνηγαμε την ουρα μας τωρα? ειπαμε αυτος κονομαει ειναι ο παραγωγος και ο τελικος πωλητης ταυτοχρονα, πουλαει μεσο ορο 2500 τεμαχια ενα χιλιαρικο καθαρο στην τσεπη καθε μερα
Printable View
θα κυνηγαμε την ουρα μας τωρα? ειπαμε αυτος κονομαει ειναι ο παραγωγος και ο τελικος πωλητης ταυτοχρονα, πουλαει μεσο ορο 2500 τεμαχια ενα χιλιαρικο καθαρο στην τσεπη καθε μερα
άρη, εγώ θα σου πώ ένα πράγμα. μια δουλειά μένει στάσιμη όταν αποφασίσεις εσύ να μην την εξελίξεις άλλο.
δεν υπάρχει καμμιά δουλειά που η εξέλιξη της να σταματάει σε ένα σημείο. όσο ο ιδιοκτήτης έχει μεράκι και όρεξη, όλο και βρίσκει κάτι για να καινοτομεί μέσα απ'αυτήν.
όσων αφορά το φραντσάιζ, θα σου κάνω μια απλή ερώτηση...τι ξές εσύ απο λουκουμάδες ρε φίλε? τεντάς είσαι...και δεν το λέω αυτό έτσι, το ίδιο λέω και σε μένα όταν σκέφτομαι καμμιά φορά άλλα πράγματα εκτός δουλειάς και λεω μαραγκός είσαι ρε μλκ. τι εστιατόρια και μλκιες...
ξεζούμισε την δουλειά σου φίλε. βρές και φτιάξε μυστήριους μηχανισμούς, πατεντάρισε, πούλα την πατέντα, και διάφορα άλλα πράγματα. ούτε που μπορείς να φανταστείς τι θα μπορούσες να βγάλεις απο την δουλειά σου.
Σωστος ο Τομι.thumb
γενικά αυτό που θέλω να πώ φίλε, είναι ότι πολλές φορές το χρυσάφι που έχουμε στα ίδια μας τα χέρια, δεν το εκτιμάμε όπως πρέπει. λόγος, αυτό το μπουρδοκουτσομπολιά που επικρατεί στην κωλοχώρα μας. ο τάδε έκανε εκείνο, ο τάδε τ'άλλο, ο παρατάδε το παράλλο και πάει λέγοντας.
προσωπικά παραδείγματα πολλά απο διάφορους πελάτες που στο πέρας των χρόνων έκαναν μια τρύπα στο νερό, γιατί μια ζωή θεωρούσαν τους εαυτούς τους αδικημένους, και γιατί πάντα κοιτούσαν πως κονομάνε οι άλλοι, και όχι πως μπορούν να κονομήσουν αυτοί.
κυνήγι την δουλειά μας μάγκες. εκτός και αν κάποιος είναι εκατομυριούχος και μπορεί να δαπανεί λεφτά για μελέτες και να επενδύει σε διάφορους κλάδους.
προσωπικά εγώ δεν το'χω κάτι τέτοιο, οπότε, αγκαλιά με τα ξύλα μου...
Οπως ειπα, χθες περασα απο τον Αγιο Νειλο και σταματησα και γω στην ουρα να δοκιμασω τι στο καλο ειναι αυτο που ολοι συζητατε.
16 ατομα ουρα πριν απο μενα και ακομα 5 ηρθαν 1 λεπτο μετα απο μενα.
Η ωρα 8.10 και ειχε ξεπουλησει ολα τα αλμυρα πυροσκι.....
Περιπου 12 με 15 λεπτα αναμονη στην ουρα.
Μεσα 3 ατομα που παρολο τη κουραση ηταν πολυ φιλικοι και βοηθησαν και εμενα που εμπενα πρωτη φορα αλλα και ολους οσους ρωτουσαν.
4.20ε και 7 μεγαλα ντονατσς γρηγορα γρηγορα σε χαρτι τυλιγμα και στη σακουλα.
Κανονικα αποδειξη που ειναι σημαντικο την σημερον.....
Σπιτι λοιπον και εκτενη συζητηση με το πληρωμα του σπιτιου!!!
Σημερα το πρωι τα 7 εγιναν 4 με ενα μαγικο τροπο χωρις πολλα πολλα σχολια....
Εγω προλαβα να δοκιμασω τη κρεμα που μου αρεσε.
Τα σχολια απο ολους στην οικογενια ηταν πανω απο ικανοποιητικα.
Πολυ καλη ποιοτητα σε συναρτηση με τη τιμη που δουλευει ως δυνατος κραχτης.
Αυτο που μενει ειναι να μεινουν πανω απο 2 μερες(χλωμο) να δω αν θα τρωγεται.
οριστε και μια γευση
https://f.cl.ly/items/223431250h1a170W3z0C/IMG_0137.jpg
Μολις δοκιμασα αλμυρα απο το τοπικο καταστημα νανου,τα οποια ειναι κατω του μετριου για τα προσωπικα μου γουστα.
Για όσους είναι Πάτρα, Κορίνθου και Καποδιστρίου (3-4 στενά πιο κάτω από την κάθετη του φαναριού του Α.Ανδρεα) άνοιξε ντονατσάδικο, αν είδα καλά την ταμπέλα "του παππού", με 0.60 τα μεγάλα ντονατς. 2 μέρες που ήμουν κατω προσφατα, παιζει να δοκιμάσαμε με τα παιδιά σχεδόν όλες τις γεύσεις, καναμε τζιρο κανενα 30ευρο..! Απλά απίστευτα! :hyper:
Όποιος είναι εκεί κοντά ας περάσει να δοκιμάσει. thumb