Πωπωπωρε συ το σκισες ναι!
Printable View
Πωπωπωρε συ το σκισες ναι!
Πανο εκανες καταπληκτικη δουλεια... Πρεπει οντως να το ξεφτιλισες! Ετσι περιπου ειχε γινει και το δικο μου. Οπως και να εχει καλη μελετη τωρα πανω στο μοτερ, οσο το δυνατον προσεκτικη δουλεια στην υλοποιηση και προγραμα στο δρομο. Και συντομα να το ευχαριστηθεις οσο πιο πολυ μπορεις. Αλλωστε γι αυτο το λογο το εφτιαξες!
Tο ιδιο ειχα παθει και εγω σε ενα scoupe,βελτιωμενο οσο πηγαινε(τουρμπινα gt 28rs στην αρχη και μετα gt30r,walbro αγραφο,tial external,je πιστονια,pauter μπιελες,water injection κτλ)(ξερω οτι δεν θα το πιστεψετε,αλλα ειναι η αληθεια).Σε τερμα γκαζι ποτε το πυρομετρο δεν εδειξε πανω απο 850 βαθμους.Βεβαια ειχα ακαφτες.Εφτασα να εχω κανει 180000 χλμ καθημερινης χρησης και ηρθε ενα μπεκ να μου δωσει το πιστονι και την μπιελα του 3ου κυλινδρου στο χερι.Βεβαια δεν με αφησε στον δρομο(ρεταριζε μεχρι της 3500 στροφες και μετα καθαριζε).Δυστηχως οταν το ελυσα στο σπιτι για να δω την ζημια(η οποια νομιζα οτι οφειλοταν σε σπασμενο ελατηριο),μου πεσαν τα σαγονια.Τοτε ειπα τερμα και αγορασα το BMW που εχω τωρα....Σε καταλαβαινω απολυτα.Με το καλο στον δρομο παλι και απροβληματιστα για αλλα τοσα χρονια.
Αντε βρε Πανο,με το καλο να γινει παλι κτηνος!Το εξτερναλ πολυ το αργησες φιλος.....θα δεις αλλο μοτερ τωρα,θα τουρμπιζει και χαμηλοτερα λιγο αλλα και πολυ πιο σταθερη διατηρηση της πιεσης σε ολο το φασμα.Λογικα θα διευρυνθει και το φασμα που ειχες τη μεγιστη ροπη σου....
Στη διαρκή προσπάθεια για απόλυτη οδήγικη ολοκλήρωση, το να σπασεισ ένα μοτέρ είναι μια απο τις βαθμίδες που πρέπει καποιοσ να ξεπέρασει...
Πανο μου εσυ να είσαι καλά και αυτό θα γίνει καλυτερο!!!
ειχα κανει τα κουμαντα μου να μην σπινιαρω ;)
Σαφως ειναι καλυτερα να "τραπεζωθει" η καμπυλη ροπης , να πιανω μεγαλυτερο εμβαδον...
πως εγινε ετσι ρε το πιστονι!!!! Χαχαχαχα,απο τα καλυτερα που εχω δει!!!!!
Ωραιος ο Πανος!
Το μπλοκ πως ειναι?