Δεν ξερω, γι'αυτο και λεω καλα ξεμπερδεματα.
Γιατι αν δεν εχει κανενα καλο, τοτε θα ματωσει ο λοκω καλα.
Printable View
Δεν ξερω, γι'αυτο και λεω καλα ξεμπερδεματα.
Γιατι αν δεν εχει κανενα καλο, τοτε θα ματωσει ο λοκω καλα.
Θωμα ολα βολικα με το αρμα !!!
Καλα εκανες που το εβαλες απο σημερα μεσα καμια φορα η συγουρια κανει εχει ασχημες
επιπτωσεις !!!
Θα πω μοναχα ενα πραγμα.
Δοξα τον θεο, η τυχη μου ηταν πολυ μεγαλη και δεν εκανε κραου να ανοιξει σα μαρουλι το μοτερ.
Τελικα σπασμενο δοντι ειχε, οπως στις φωτο απο το θρεντ του αμερικανικου φορουμ.
Μαλον οφειλω να ζητησω συγνωμη σε οσους θεωρησα οτι ηταν υπερβολικοι...
Σε λιγο θα παω απο το συνεργειο, και θα επανελθω με φωτογραφιες. Βρεθηκε και το θραυσμα, και ολα οκ απ' οτι μου ειπαν τα παιδια. Η τυχη ηταν τεραστια, γιατι το αμαξι εκανε συνολο 100 χιλιομετρα ετσι.
Και μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι.
Τες πα, σε λιγη ωρα θα ανανεωσω με φωτος. Προς τους υπολοιπους κατοχους. Ακουσατε θορυβο απο βανος, σβησατε και καλειτε οδικη για να σας μαζεψει. Η δικη μου τυχη ηταν καρατεραστια.
Επισεις, αν δεν μανει κοπο, αν γινεται να καθαριστει απο τα οφ τοπιμ το θεμα, αν και εγω ο ιδιος το σακατεψα το θρεντ, αλλα εδω εχουμε θεμα και καλο θα ηταννα μεινει καθαρο απο εδω και περα.
Μα για μερα τον ακουσα, και δοξα το θεο σταθηκα τυχερος ρε...1.000.000 συγνωμη μου εχει ζητησει.
Ειμουν τυχερος γιατι το θραυσμα πειγε κατω από την καδενα, και δεν εφυγε πουθενα αλλου.
Τες πα, περιμενς να με παρει τηλ για να ξεκινησω...
Παντως ρε φιλε, ο θορυβος που εκανε, δεν εδειχνε για τετοια ζημια. Εχω ακουσει βανος να βαρανε χειροτερα απ'αυτο και δουλευουν κανονικα.
Την τυχη μου μεσα ρε γμτ...
Άντε ρε ξαδερφάκι, πολύ χάρηκα! Άντε με το καλό να το βγάλεις ξανά στους δρόμους και να του πιεις το αίμα! Γιατί... Έτσι σου αρέσει!!!!