Καπου ειχα διαβασει οτι την παπαρια την εκανε ο subcontructor της μπεμβε που εφτιαχνε (φανταζομαι δεν φτιαχνει ακομη...) τα καθισματα. Καπου στην Γαλλια θαρρω
Printable View
Καπου ειχα διαβασει οτι την παπαρια την εκανε ο subcontructor της μπεμβε που εφτιαχνε (φανταζομαι δεν φτιαχνει ακομη...) τα καθισματα. Καπου στην Γαλλια θαρρω
εδω ταιριαζει γαντι η υπογραφη, κυριως για τα νεα μοντελα,ενος μελους απο την χαλκιδα ντι μπεστεν κουαλιτατ μαι ας!
Τα καθισματα σας πειραξαν ? Εδω δεν λενε τιποτα για το κλειδι που ανοιγουν ΟΛΑ τα BMW απο τον καθρεπτη , το ξεχασατε ε???
Γεια σας και χαρά σας! εξαιρετικές πληροφορίες βλέπω εδώ! Θα τα λέμε συχνά γιατί παράγγειλα μια F30 που θα κατασκευαστεί τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε μάλλον θα είναι ΜΥ2015.
Στο παρόν θέμα στενοχωρήθηκα, πολύ άσχημο μου φαίνεται το θέμα της σκουριάς! Στο επόμενα χρόνια το διόρθωσε η BMW; Ή η σκουριά θα με συντροφεύει και εμένα;
https://f30.bimmerpost.com/forums/sh...777392&page=15 εδώ έχουν να γράψουν από το Μάρτιο 2013
το δικό μας φόρουμ εδώ σταματα το 2012,
Αμ το άλλο που το βάψανε και ξανασκούριασε; Πλακώματα και η αντιπροσωπία
Τι γίνεται θα έχω το πρόβλημα και εγώ; Να το περάσω προληπτικά κανα κερί; Αλλά να μην λερώσω τα υφάσματα των καθισμάτων!
Καλώς ήρθες, δεν γνωρίζω προσωπικά αν λύθηκε το πρόβλημα ή όχι αλλά εφόσον θα το πάρεις καινούργιο παρακολούθησέ το και αν δεις σκουριές πήγαινε στην αντιπροσωπεία να δεις τι μπορεί να γίνει.
καλώς σας βρήκα!
ναι αλλά δεν αλλάζουν τα σκουριασμένα μέρη, αλλά τα βάφουν με λίγο τρίψιμο και ξανασκουριάζουν, όπως στη σελίδα 4!
Nα πω πως και το 46αρι το δικο μου εχει εμφανισει οπως ειπε και ο BILL στις μπαρες πισω απο το ταμπλο! Φευγει και με το νυχι ομως!
Πιστευω πως απλα ειναι κακη επεξεργασια και φινιρισμα των υλικων!
Ωστοσο δεν παυει να ειναι σοβαρο!
Δεν νομιζω παντως να βρεθει λυση για οσα ηδη εχουν παραχθει......ισως διορθωσουν τις επομενες παρτιδες!
Τόσο καιρό , τώρα πήρα χαμπάρι το θέμα αυτό !!!
Οχι μόνο είναι χοντρό, όχι μόνο θα έπρεπε να είναι καραsticky, αλλά αν η bmw ήταν σοβαρή εταιρεία θα έπρεπε να στέλνει σε όλα τα προβληματικά αυτοκίνητα ολοκαινούργια καθίσματα !! Ούτε βαψίματα, ούτε πασαλείματα... αδιάφορο αν φταίει ο γάλλος προμηθευτής, ή ο κινέζος κλπ
Σοβαρολογούμε;;; Ούτε στα huyndai δεν επιτρέπεται να έχουν τέτοιο θέμα.
BMW;;;; αυτούς που λυπάμαι είναι οι ιδιοκτήτες που όταν έρθει η ώρα της πώλησης θα τα κάνουν γλάστρες... Αφενός δεν θα μπορούν να πείσουν τον υποψήφιο αγοραστή για την καλή συντήρησή του, αφετέρου αν ήμουν αγοραστής και έβλεπα τέτοιο θέμα θα άλλαζα μοντέλο. Για να μην πω εταιρεία.
ΝΤΡΟΠΗ.
Στο δικο σου εχεις δει σκουριες ?