Καταρχην επειδη απο παλια ειχα μια ιδιαιτερη αδυναμια στα μυστηρια τηλεφωνα, εχοντας στην κατοχη μου τα πρωτα touch οπως ericson p900-p910,qtek s100-s200, γενικα παρακολουθω την συγκεκριμενη κατηγορια, η οποια ξεχωριζει απο τα απλα τηλεφωνα, τα οποια λεγονται smartphones.
Ειναι εμφανεστατο το γεγονος οτι η απλ ειναι Η πρωτοπορος, και αξιζει ενα τεραστιο ρισπεκτ για τις συσκευες που εχει βγαλει, αλλα ακομα περισσοτερο για τον τροπο που τις κανει να δουλευουν.
Επεξεργαστες, μπλα μπλα μπλα, ραμ, καμερες, ραδιο και τριχες.
Ειναι δυνατον να παιρνεις ενα τηλεφωνο και ιδιαιτερα σμαρτφον για να ακους ραδιο? Ελεος.
Η δουλεια του ειναι να μπορεις να κανεις κλησεις, και sharing files on the go.
Αυτα και τπτ παραπανω, πραγμα το οποιο η συγκεκριμενη εταιρεια καταφερε να κανει με εναν πολυ ευκολο και ενδιαφερον τροπο. Αλωστε δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι ακομα και πενηνταπενταρηδες, κανουν την δουλιτσα τους ευκολα και γρηγορα.
Προσωπικα εγω ειχα 2 iphone, αλλα για τους δικους μου λογους τα πεταξα και τις δυο φορες, και πειρα ΒΒ. Δυο φορες εκανα το ιδιο λαθος παιρνοντας μια συσκευη, ενω ηθελα εξαρχης κατι αλλο.
Για μενα αυτο λεει πολλα, εστω και αν δεν μπορω ακομα να καταλαβω τον λογο που εκανα το ιδιο λαθος δυο φορες.
Ολα κανουν την ιδια δουλεια, και ειναι στην κριση του καθενα για το ποιο θα του την κανει καλυτερα. Αλλα το να απαξιωνεται ετσι μια εταιρεια η οποια αλλαξε τον χωρο ριζικα, το θεωρω ολιγον τι υπερβολικο και χωρις καμμια σημασια.
Οσο καλυτερες συσκευες και να υπαρχουν, η apple παντα θα ειναι η πρωτη που θα επισκιαζει τους υπολοιπους κατασκευαστες.
Και μη μου πειτε οτι οταν ακουτε την λεξη smartphone το πρωτο πραγμα που σας ερχεται στο μυαλο ειναι η σαμσουνγκ και οχι το αιφονι, γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο...