https://www.turnermotorsport.com/p-9...ement-kit.aspx
Printable View
οκ ευχαριστω
σε ποιον μηχανικο??και ποσο??
Φίλε RallyArt,
Προχθές ενώ λύναμε την γέφυρα για να προχωρήσει η μετατροπή,ανακαλύψαμε πώς η μία βάση έχει κοπεί και ήταν στον αέρα.
Η λύση δέν είναι η αλλαγή πατώματος , όλα τα 46άρια έχουν το ίδιο πρόβλημα και νέο πάτωμα να βάλεις , κάποια στιγμή τα ίδια προβλήματα θα έχεις.Αυριο πρωί ξεκινάω την επισκευή και ενίσχυση των βάσεων.Οταν τελειώσει θα ανεβάσω φωτογραφίες .
Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου και ελπίζω να ξεμπερδεψεις με το αμαξακι σου, Εγώ έχω ραντεβού στο συνεργείο στην Μεταμορφωση QSDS που μου το είπε αυτο που λες..
Γενικά έκανα μαλακια που δεν πήγα στο Μανώλη και είναι και η τελευταία, θα ενημερώσω και Εγώ στο τέλος της εργασίας..
Το έγραψα με το κωλομηλοτηλεφωνο μου!
Είσαι σε καλά χέρια το έχεις λύσει ήδη το πρόβλημα...!!!!
Το πρόβλημμα λύθηκε...!!!
Εφερε στο συνεργείο , ο μηχανικός μου, έναν φαναρτζή ΑΣΤΕΡΙ με λαμαρίνες και πατρόν έτοιμα καθώς έχει φτιάξει καμια 35αριά 46άρια....και το έφτιαξε επιτόπου επειδή το αυτοκίνητο είναι λυμένο...!!! έκανε τέλεια δουλειά...!!! κόλλημα και ενήσχυση καθώς γάζωμα και extra λαμαρίνα και απο πάνω έβαλε τις απαραίτητες κόλες...!!!
Αυτο με το πατωμα εχει διαπιστωθει και σε compact? Πως γινεται αυτο? davids ποσο σου πηρε η επισκευη? Συγνωμη που σας κανω απανωτες ερωτησεις αλλα με επιασε η καρδια μου με αυτα που βλεπω
Τί χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο σου? επειδή έμαθα πώς στα compact μετά απο μία χρονολογία το πρόβλημα λύθηκε.Στο συνεργείο έχει ένα compact με το ίδιο πρόβλημα, δέν είναι τόσο σοβαρό απλά πρέπει να πάς στον μηχανικό σου να σου δώσει τις απαραίτητες συμβουλές αν και απ ότι έχω διαπιστώσει οι επαγγελματίες που παρακολουθούν το forum έχουν εξαιρετικές γνώσεις και μπορούν να απαντήσουν άμεσα.Το κόστος της επισκευής δέν το γνωρίζω καθώς το αυτοκίνητο είναι ήδη λυμένο και ο μηχανικός μου έχει αναλάβει το κόστος μαζί με την μετατροπή...!!!