Σε μετρητά (και ειδικά τώρα), όλο και κάτι γίνεται για περαιτέρω έκπτωση (πιστεύω).
Γνώμη μου βέβαια.
Printable View
Παιδιά κοιτούσα σήμερα κι εγώ για ελαστικά, στο μαγαζί που τα είχα βάλει και την προήγουμενη φορά, ContiSport 2 σε διάσταση 205/55/16 μου είπε τιμή 360 ευρώ.
Είχε όμως στην άκρη και μία ζάντα που μου γυάλισε άσχημα, AEZ Antigua Dark, αλλά είδα ότι βγαίνει από 18αρα και πάνω.
Είδα όμως ότι η AEZ βγάζει σε μαύρο ματ και την Sydney Dark, η οποία έχει και 17" μοντέλο και θυμίζει λίγο τις BMW Performance..
Για τις 17αρες Sydney μου ειπαν τιμή 650 ευρώ και ContiSport 5 225/45/17 στα 520 ευρώ.
Πώς σας φαίνονται καταρχήν σαν σχέδια? Θα ταιριάζουν λέτε στην Compact?
Από θέμα ποιότητας και τιμής? Με 18αρες απ'ότι ξέρω θα κόψει πολύ το αμάξι σε θέμα επιδόσεων και θα "κοπανάει" περισσότερο στις ανωμαλίες του δρόμου, σωστά?
Κάποια BBS CH Replica σε μαύρο υπάρχει σε παραπλήσια τιμή? :whistle:
Εγω συμφωνω με sydney καλα ειναι γαματη!!!
Προσωπικα με τα Michelin δεν εχω μεινει καθολου μα καθολου ευχαριστημενος !!!
Αντιθετα τα conti τα θεωρω πολυ καλυτερα και τα οποια θα βαλω με τη πρωτη ευκαιρια !!!
Σκληρα αλλα κρατανε .
Για τη τιμη τους ειναι μια χαρα .
Τα φορεσα στη Ζετα και ηταν οκ.
Βεβαια η Ζετα δεν ειναι το οικογενειακο στο οποιο δε θα τα εβαζα .
Ομως για τη δυναμη της ειχαν καλη συμπεριφορα .
Αν τα κρατησεις πολυ παραπανω απο το επιτρεπτο ισως να παρατηρησεις πως ανοιγουν στο πλαι.
Φοράω τα potenza s001 πάνω από χρόνο με άριστες προς το παρόν εντυπώσεις.
Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=17
'Εβαλα ξανά σημέρα νέα ελαστικά στη Ζ3 (Goodyear F1 Asymmetric 2 σε διάσταση 225/45/17). Έβαλα και πάλι την ίδια μάρκα/τύπο μιας και δεν είχα κανένα παράπονο μετά από περίπου 19,000 χλμ. Τα ελαστικά είναι DOT 4713! Η τιμή (430 ευρώ) και πάλι καταπληκτική από το ίδιο κατάστημα στη Λιοσίων 100. Ο ιδιοκτήτης (Τάσος) είναι διατεθειμένος να κάνει τέτοιες τιμές και στα άλλα μέλη του Club, οπότε αν θέλει κάποιος να αλλάξει μέρες που είναι τα λάστιχά του, ας πάρει μία τιμή και απο αυτόν.
Κάντε του ένα τηλέφωνο (210 82 28 743) και ρωτήστε τον κατευθείαν για άλλες μάρκες ή διαστάσεις, και μπορείτε να του πείτε ότι μάθατε για την προσφορά από τον Κωνσταντίνο με τη Ζ3 που έβαλε τα Αsymmetric.