Ε κατσε σαν το ζουρλο τον πατερα μου να καθαρισεις τα δερματα με ασπρη γομα σχεδιου της rotring και μετα βαλε κερι για τα δερματινα.
Ιδιο καψιμο εχετε.
Printable View
Ε κατσε σαν το ζουρλο τον πατερα μου να καθαρισεις τα δερματα με ασπρη γομα σχεδιου της rotring και μετα βαλε κερι για τα δερματινα.
Ιδιο καψιμο εχετε.
Δε συμφωνώ με το armor all Πρόεδρε. Θα το άφηνα για τα λάστιχα.
Κάνε το ταμπλώ όπως το κάνεις Γιάννη.
Για τα υπόλοιπα...
Καθίσματα: Μη βάλεις σαπούνια και νερά. Στα σημεία που είναι η βρώμα, πάρε από το σουπερμάρκετ τη 'μαγική γόμα' της scotch brite και ακολούθησε τις οδηγίες (μόνο με νερό). ΣΚουπίζεις με ένα καθαρό νωπό mf. Στα υπόλοιπα σημεία το cleaner της bmw είναι μια χαρά. Συνεχίζεις με τις κρέμες.
Αεραγωγούς: Τώρα που έχεις δυνατό αέρα, ψέκασε λίγο καθαριστικό και με τη βοήθεια ενός πινέλου με μακριές τρίχες δούλεψέ το απαλά. Μετά φύσα το καλά & δυνατά μέχρι να στεγνώσει. Για απολύμανση (στους αεραγωγούς μαζεύονται μήκυτες) ψέκασε και αρκετό dettol στο τέλος πάλι με τη βοήθεια του αέρα ώστε να πάει βαθιά.
Κι αν δω να ξαναγράψεις κάτι τέτοιο κακομοίρη.....
...σου χω κόψει τη καλημέρα.Παράθεση:
......αυτο που μου ειπε ενας φίλος.
Π@π@ρα!!!!!!! :ranting2:
https://i1117.photobucket.com/albums...e/c29121cd.jpg
Αμα θες κανα τοπικο βαψιμο σφυρα μου.
Εχω μαθει την τεχνη.
Σιγα Προεδρε!!!.... θα λερωσεις το κουστουμι!!!!.....βαλε τον My Nigga να δουλεψει λιγο!!!:thumbsup:
Του δειχνω πως γινεται γιατι δεν εχει ιδεα.
Φιλε μου εγω για τα δερματα στο εσωτερικο αλλα και οχι μονο για τα δερματα, εχω παρει προιοντα της Meguiars τα οποία εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος
για τα δερματα συγκεκριμενα εχω παρει αυτα της cold class τα οποια ειναι 2 μπουκαλια 1 ειναι cleaner για καθαρισμα και μετα εχει και το 2ο που ειναι το γαλακτωμα..
τα εχω περασει 1 φορα και ειδα οτι ειναι εξαιρετικα,αλλα και τα δερματα στο αμαξι ειναι σε κατασταση καινουργιου,πιστευω πως σε καποιο που εχει ιδιαιτερη βρωμια θα κανει την μεγαλη διαφορα..thumb
Φίλε η γραβάτα πωλείται χωριστά αν ναι στείλε ένα πμ! Λίγα για το βάψιμο πάντως γιατί το κάνω εγω... Το δεξί χέρι του προέδρου! Δλδ τώρα που ο πρόεδρος δουλεύει στον μονστα το μεγάλο αφεντικό είναι ο κύριος Μονστας;;;;
Εγω την εχω βάλει κάτω και την κοπανάω με το σφυρί για τα κρέατα....τι φράντζα ειναι αυτή!!!:tt1:....τι τεχνη.....τι σκύψιμο.....τέλειος:thumbsup::thumbs up: