Ρομπα ξεκουμπωτη,διεθνως θα γινουμε αμα βγαλουμε τετοιο πραγμα στην αγορα εν ετει 2012....
Printable View
Ρομπα ξεκουμπωτη,διεθνως θα γινουμε αμα βγαλουμε τετοιο πραγμα στην αγορα εν ετει 2012....
Εγω βρηκα στο car.gr Πονυ σε τιμη ευκαιριας 1,200 ευρωπουλα:
https://i5.photos.scar.gr/2086/2086509_1_b.jpg
https://www.car.gr/xyma/view/2086509/
:thumbsup:
Kαταρχας ας προσδιορισουμε το προφιλ του αγοραστη!
Θελει καποιος να παρει το pony γιατι???
-Για τον πρωτοποριακο εξωτερικο σχεδιασμο???
-Φερτε μου σακουλα για τον εμετο..
Βρειτε μου λογους, για τους οποιους ενας αγοραστης που εχει 7000 ευρω και θελει μικρο καινουργιο αυτοκινητο θα επιλεξει το pony (που δεν εχει υδραυλικο τιμονι και A/C :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:)απο ενα κορεατικο-ιαπωνεζικο που με την αγορα σου κανει δωρο multimedia system με AUX για I-pod..ποσο μαλλον για 2+ αεροσακους, υδραυλικο τιμονι (standard) ,κλιματισμο...(ουτε καν A/C) κτλ.
Αν το Pony ξεκιναει απο κανα 4-5χιλιαρο, κατι κανουμε, αν και παλι χλωμο...
Και 5000¤ να κανει, περιμενεις/ζοριζεσαι λιγο παραπανω και παιρνεις Japan με 7.000..
Μπορουσαν να φτιαξουν κατι αλα Smart , μικρο, μουρατο, Ελληνικο ..
Ουτε για Στρατο δεν κανει αυτο το πραμα, υπαρχουν ενα σωρο επαγγελματικα μεταχ. οχηματα σε τραπεζες κ.α που θα μπορουσαν να τα χρησιμοποιησουν αγορασμενα φτηνα.
Μαλλον καποιοι θα βγαλουν τα κερατα τους απο αυτη την ιστορια και στο τελος θα βαρεσουν κανονι.
Μας προλαβε ο κινεζος...!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/675716/
Μα δεν είμαι αρνητικός, είμαι απλά ρεαλιστής.
Και αν θέλεις restart της ελληνικής βιομηχανίας μπορείς να μιλήσεις με τους αδερφούς Παττακού για το Πάττακον VVA, να μιλήσεις στον Κορρέ για την διαγώνια αντιστήριξη, και όχι να φιλάς κατουρημένες ποδιές για ένα μοτέρ 25 PLUS ετών το οποίο θα περιτυλίξεις με συνδετήρες θα το βαφτίσεις επαγγελματικό και θα το πουλάς και 7 χιλιάρικα.
Συν τοις άλλοις δεν ξέρω καμία εταιρεία που να κατασκευάζει, αμορτισέρ, ελατήρια, δαγκάνες, παρπριζ κτλ κτλ κτλ. Δλδ να δώσω τα λεφτά μου στον ελληνικό κουβά για να τα δώσει ο άλλος στους ξένους προμηθευτές και να το ονομάσω ελληνική προσπάθεια.
Προσωπικά έχω καιρό να δω βοήθεια από οποιονδήποτε πέρα από 2ο συγγενή μου (ίσως να φταίω και εγώ) αλλά τα λεφτά που ΔΕΝ μου περισσεύουν δε τα δίνω για ένα αμφίβολης αξιοπιστίας και ΚΥΡΙΩΣ αμφίβολου after sales εμπιστοσύνης. Εδώ έλληνες αντιπρόσωποι ΞΕΝΩΝ εταιρειών (δλδ θεωρητικά πέφτει βούρδουλας) και τα κάνουν π@@@@ στην εξυπηρέτηση και μου λες να εμπιστευτώ κάτι ΑΜΙΓΩΣ ελληνικό; Με την καμία όμως.
Συγνώμη αν φαίνομαι επιθετικός.
Αν μαζευόμασταν 10 τρελοί επιστήμονες από εδώ μέσα και καταφέρναμε να πάρουμε ένα δάνειο από μια γερμανική (...) τράπεζα, θα φτιάχναμε κάτι χειρότερο?
Αυτό το πράγμα φαίνεται ότι έγινε από ανθρώπους που δεν σέβονται τον εαυτό τους.
Συγνώμη αν φαίνομαι κι εγώ επιθετικός
Για καινούργιο τέτοιο έδινα μαξ 3 χιλιάρικα.
Αυτό που είναι μεταχειρισμένο τα μισά.
Δεν τα πουλάνε στα Κινέζικα λόγω όγκου και γραφειοκρατίας προφανώς.
Αλλιώς θα ήταν δίπλα στους ανεμιστήρες χειρός, και στα άλλα χαριτωμένα πλην χείριστης ποιότητας γκατζετάκια που πουλάνε στα Κινέζικα.
Ας δούμε και λίγο το "μετά" και τι μπορεί να δημιουργηθεί αν όντως ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια, μην κολάμε στο τωρα και στο αν ειναι κουβας το αμαξάκι !! Κουβάς είναι όπως κουβάδες ήταν και τα Skoda,Seat,κ.α αλλα τώρα τι είναι ?? Θα μας πειράξει δλδ αν σε μια 5ετία πέσει χρημα και παρουσιαστεί κατι αξιόλογο ?? Δεν λέμε οτι θα βγαλουν και ferrari ή Lambo αλοίμονο !! Κουράστηκα να βλέπω παροχή υπηρεσιων και δημοσιοεργατοπατέρες ας δουλεψει και κάποιος εστω και στραβά στην αρχή !!