Μα το είπε ξεκάθαρα ο Στουρναρας. Δύο πράγματα είναι σίγουρα σε αυτή την ζωή, οι φόροι και ο θάνατος !
Printable View
Μα το είπε ξεκάθαρα ο Στουρναρας. Δύο πράγματα είναι σίγουρα σε αυτή την ζωή, οι φόροι και ο θάνατος !
οπωσ πηγε καλα την εμπορικη συνεχιζει....
Ερωτηση:
Ενα αυτοκινητο ελληνικο 15ετιας αν γινει μετατροπη τριλιτρο ας πουμε τωρα, τι τεκμηριο θα εχει?
50% μειωμενο η σαν να εχει πρωτη αδεια το 2013?
Γιατί να έχει 2013? δεν ταξινομείται στην Ελλάδα απο άλλο κράτος..Αλλαγή κινητήρα γίνεται.Νομίζω θες μόνο μια έγκριση τύπου ξέρεις οτι ο τρίλιτρος που βάζεις να βγαίνει για το αμάξωμα απ το εργοστάσιο.
Νομίζω αυτό είναι αλλα ρώτα καλύτερα σε ένα γραφείο συγκοινωνιών
το πουλησες ρε το Ζ??
Η αντίστροφη μέτρηση Στράτο ξεκινάει από τη 1η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Που σημαίνει -εφόσον το δηλώσεις- ότι θα έχεις άλλο τεκμήριο και άλλα τέλη κυκλ + bonus χαράτσι, αν είναι νεότερο από 10 ετών.
να γινει! ο...''ερωτας'' με ερωτα περναει! δοκιμασμενο και εγγυημενο! thumb
Εν τελει Στρατο το εδωσες σε εκεινον που συζητουσαμε εχθες?
και το 3λιτρο ρε μεγαλε για που το θες?
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: σε χαλασαν οι παρεες μικρε...
χωρίς να είμαι σίγουρος μπορεί να έχεις δίκιο αλλα νομίζω οτι για τον υποκυβισμό
ισχύει αυτό και είναι μέχρι το 25% του αρχικού κυβισμού.
Έστω οτι Ε46 316 και το κάνεις μετατροπή σε Μ3 ας πούμε νομίζω οτι μπορείς με την κατάλληλη εγκριση τυπου να το δηλωσεις.
αντιθετα σε Μ3 γνησιο μπορεις μεχρι 25% κάτω δηλαδη μεχρι 2500λιτρα και οχι μεχρι 320,316
Απο εκει και περα οσο αναφορα το τεκμηριο η λογικη λεει οτι εφοσον ειναι ελληνικο το αμαξι οπως ειπε ο Στρατος κανεις αλλαγη κινητηρα το δηλωνεις και αυτο..Δεν νομιζω να φορολογειται σαν 2013 γιατι δεν γινεται ταξινομηση αλλα αλλαγη κινητηρα.
Καποτε μπορουσες να βαλεις οσα κυβικα ηθελες αρκει το σασι αυτο να εβγαινε με αυτα τα κυβικα.
Τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει το 20%.
Αυτο για τον υποκυβισμο δεν το γνωριζω καθολου, μου φαινεται ομως παραξενο... θα μου πεις βεβαια ολα τα παραξενα στις μερες μας γινονται αλλα αυτο ειναι αλλη κουβενταthumb
Ε36 Μ3
Δεν μιλησα για Μ3.Ακομα τουλαχιστον...
Οποιος διαβασει και το ποστ που το ανεφερα το θεμα, εθεσα ως παραδειγμα μετατροπη τριλιτρο
Απορια.
Το δικο μου ειναι Β'/2001 με πρωτη αδεια 2005.
Βαση πρωτης αδειας με πιανει ο φορος πολυτελειας,
υπαρχει τροπος,να παω στο μηχανολογικο για παραδειγμα,
και να μου αλλαξουν τα (ψευδη) στοιχεια στην αδεια?
Παντα το εβρισκα κουφο αυτο,ετσι κι αλλιως δεν παιζει να πουλιοταν το αμαξι μου για 2005,μα ουτε και γω το αγορασα για 2005.
Καμια ιδεα?
Κάποιος έγραψε εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος) ότι προσπάθησε να το κάνει, βρήκε χαρτιά τελωνείου κτλ και πήρε τα @%@%@!!!
Δεν γίνεται παίδες δυστυχώς, αν κάποιος έχει τα μέσα, ίσως.....
Οποιος στην νυχτα περπατει λασπες και σ@@@τα πατει....ρε παιδες...ψαχνουμε να βρουμε τροπους να κλεψουμε η να παρανομησουμε...Στις εκλογες τι σκεφτομασταν??????οτι τα πραγματα θα καλλιτερεψουν!!!!!