Τη σήμερον πλερώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας...σε Imodium να τα φάνε...:ranting2:
Printable View
Τη σήμερον πλερώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας...σε Imodium να τα φάνε...:ranting2:
Σήμερα πλήρωσα τέλη και φόρο σύνολο 1000 + για δίλιτρο BMW
πλήρωσα και της γυναίκας τα ΤΕΛΗ για το αυτοκίνητό της 135 Ευρώ !!! για 1.300 Ignis που πάει και παντού! είναι και αυτόματο, έχει και 4 πόρτες και κουβαλάει και τα παιδιά και τελικα΄με αυτό πάμε και διακοπές στα νησιά γιατί πιο πολύ βολεύει...
και σκέφτομαι οτι με τα τέλη τα δικά μου οδηγώ της γυναίκας μου 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!
μα καλά τι κοροϊδία είναι αυτή? ποιο νόημα έχουν τελικά τα τέλη κυκλοφορίας?
μ'ηπως είναι ΑΡΧΗ και ΤΕΛΗ ληστείας?
Με πονο ψυχης εδωσα 880¤ σημερα. Στα φαρμακα να τα φανε :ranting2:
Το Fiesta της κοπελας μου δινει 130κατι. Εντος Αττικης τον ιδιο χρονο θελουμε περιπου για τις αποστασεις, καιει τα μισα απο μενα, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει κανεις να παιξω στο δρομο.. ή θα ειναι κουβαδακι, ή πολυ πιο δυνατο απο μενα. Κανενα νοημα λοιπον.
Απο την αλλη ενα ορεινο στροφιλικι και μια πιστα μια στο τοσο με κανουν να λεω πως αξιζουν τα 880 1 φορα το χρονο. Να δω για ποσο ακομα θα κοροιδευω τον εαυτο μου για να δικαιολογησω τα χρηματα που πεταω στον κουβα που λεγεται κρατος.
Να'σαι σίγουρος Φανη οτι ολοι στο ίδιο τρυπάκι μπαίνουμε οταν ακουμπαμε τα 660 ή τα 880 ή τα 1000+
με τα 880 τελη + 1230 φ.π συνολο 2110 :ranting2: εβαλα ακομα 1000 και πηρα
grande punto του 08 thumb στο βοθρο παντος δεν τα εριξα...
θα κανω τι δουλια μου μεχρη η κουκλα μου να βρει την τυχη της...
αλλο ΦΙΑΤ και αλλο ΕΛΙΚΑΣ θα μου πειτε, απλα τον ελικα τον πληρωνουμε σε αεροπλανο πλεον...που δεν εχουμε
Στην κυριολεξια, αεροπλανο πληρωνουμε....ακουσα στην τηλεοραση 1 στους 2 ελληνες παραδιδει πινακιδες
Ο φορος μου 1413 ευρουλακια....πινακιδες παρεδωσα
Απο 5.500.000 τέλη κυκλοφοριας που έχουν βεβαιωθεί, έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα τα 2.450.000 !!!
Έτσι ειπαν ! Εντάξει είμαστε της τελευταίας στιγμής σαν λαός, αλλά ουτε τα μισά;;;;
Ανησυχω....
Ανησυχω μην πληρώσουν αυτά που θα λείψουν απο τα ταμεία αυτοι που θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν.....ειτε με αυξήσεις είτε με κάνα νεο φόρο....
Όλα τα περιμενω.
Μη με πείτε κακό ρε παιδιά αλλά διαβάζω μερικούς εδω που φωνάζουν γι αυτά που πληρώνουν κι όμως πανε και τα ακουμπάνε κανονικά.Αφου δεν σας αρέσει αυτο που γίνεται,γιατί δεν παραδίδετε πινακίδες;