Printable View
Αυτα τα παπούτσια ανήκουν σε καθηγητή στο τει
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο spar@ Αυτα τα παπούτσια ανήκουν σε καθηγητή στο τει ή χρωστάει της μιχαλούς ή έχει σαλτάρει ...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T ή χρωστάει της μιχαλούς ή έχει σαλτάρει ... Το 2ο ειναι 90 κάτι, φουλ έξτρα και καθετηρα....
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T ή χρωστάει της μιχαλούς ή έχει σαλτάρει ... ή είναι κνίτης/τυπάς. Όσο φτωχός και να είσαι, ένα ζευγάρι κορδόνια έχεις να πάρεις.
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο spar@ Δημητρη να του κανω ινφρακσιον ή οχι? οτι αποφασισεις! αστον...καπου θα τον πετυχω! με καιει επιτυχως χρονια τωρα
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο spar@ Αυτα τα παπούτσια ανήκουν σε καθηγητή στο τει τυπε με τι ηθελες να ρχετε με bettanin&venturi?
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Ptboul ή είναι κνίτης/τυπάς. Όσο φτωχός και να είσαι, ένα ζευγάρι κορδόνια έχεις να πάρεις. Τα κορδονια απαγορεύονται για να μην κρεμαστει...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο hades7 τυπε με τι ηθελες να ρχετε με bettanin&venturi? Δηλαδή τύπε μου εσένα σου φαίνεται άνθρωπος ικανός για να διδάξει και να βαθμολογησει; Μονο απ τα παπούτσια πες μ
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο spar@ Δηλαδή τύπε μου εσένα σου φαίνεται άνθρωπος ικανός για να διδάξει και να βαθμολογησει; Μονο απ τα παπούτσια πες μ τυπε η αληθεια ειναι οτι ειμαι φυσιογνωμιστης αλλα με παπουτσια δεν μου χει ξανατυχει :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...DSC_0287-1.jpg