συγκλονιστικο!
Printable View
συγκλονιστικο!
Ολο μα όλο το συστημα υγείας είναι στον αέρα !! Τα "υποψήφια" λουκέτα σε νοσηλευτικά ιδρύματα δημόσια και ιδιωτικά είναι πολυ περισσότερα απο οτι πιστευει ο περισσότερος κόσμος.
Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές φτάνουν τους 6-7 μήνες και θα πάνε σίγουρα μεχρι τον Νοέμβριο οπου και περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού την εκταμίευση της δόσης απο το
πακετο στηριξης.Κανείς δεν ξερει τι θα γίνει αν τελικά τα χρήματα δεν δοθούν ή δοθούν μειωμένα !!
Η κατάσταση δεν είναι απλά απελπιστική είναι τραγική !!! Κινδυνέυουν με λουκέτο ακόμα
και ιδρυματα ιδιωτικά που θεωρούνται "κοσμήματα" στην παροχή υγείας.
Ακομη και οι εχοντες ασφ.καλυψη δεν εχουν περίθαλψη !!!
περσι ετυχε να παω 3 φορες σε νοσοκομεια με εφημεριες... Πραγματικα η κατασταση τραγικη!!!!
Τσιγγανοι-λαθρομεταναστες....πφφφφ
για σιγουρη εξηπηρετηση και δωρεαν....
1) φορεστε πλαστικη παντοφλα
2) μπλουζα ασπρη xxl
4) πλησιαστε τον κισε πληροφοριων
5) και πειτε: "πιναοοοο πιναοοοο, κε πωναοοοο"
6) οταν σας ρωτησουν πως σας λενε απαντηστε " ντεν Γκρικ αλουμ σουλουμ γιαλουμ "
7) οταν σας ρωτησει στα αγγλικα το ονομα σας, γραφτε στο χαρτι "சூரியன்"
8) στην συνεχεια λιποθυμηστε...
Προσωπικα το θεωρω τραγικο και απαραδεκτο, ενω ακομα πιο απαραδεκτο θεωρω το γεγονος υπαρξης των ταμειων που στην ψυχρα μας κλεβουν.
Μας κλεβουν με τον χειροτερο τροπο, λεγοντας εισφοροφυγαδες ολους οσους βρισκονται σε αδυναμια να πληρωσουν την μεγαλυτερη απατη που υπαρχει αυτη τη στιγμη απο υπηρεσια στην χωρα μας.
Και ναι, ειναι πολυ μεγαλυτερη η απατη ακομα και απο την απατη του χρηματηστηριου.
Τουλαχιστον εκει επελεγες το αν θα παιξεις η οχι.
Εδω πλεον ειναι σα να σου επιβαλουν να αγορασεις την μετοχη μιας φουσκας εταιρειας, η οποια ειναι δεδομενο οτι αυριο θα κοστιζει οχι μηδεν, αλλα θα πρεπει να πληρωσεις και απο πανω επειδη την εχεις.
ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ
μπορώ να κάνω rewind?
κουράστηκα, σιχάθηκα, βαρέθηκα.
θελω ενα κτηματάκι, ενα μικρό απλό αμάξι, μια βέσπα και τίποτα άλλο.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΘΟΡΑ
ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ
ΣΙΧΑΘΗΚΑ
δεν μπορώ άλλο ρε, λέμε.
Μπορώ να ξαναγίνω φοιτητής?
παρακαλώ πολύ?
ε?
πληζ?
δεν θελω κινητό, δεν θέλω να με βρίσκουνε
δεν θέλω αμάξι, θέλω ένα βασικό μέσο να γυρνάω
δεν θέλω μεγάλο σπίτι, δεν θέλω πλαζμα τηλεόραση, δεν θέλω ιντερνετ δεν θέλω τίποτα.
θελω να σηκωθώ να φύγω
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ
φρίκαρα τώρα, πάω να περπατήσω.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ
ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ
με πεζό 205 1.0 XL 4 speed να απλώνουμε τη κωλοβάρα να στεγνώσει, 6,7,8 ώρες στο καφενείο στην ίδια καρέκλα.
η καλυτερη ιδεα ειναι να μαζευτουμε οσοι μπορουμε αντρες γυναικες και να κανουμε ενα μεγαλο παρτι με οργια και φαγητα στυλ αρχαια ρωμη και το χαραμα να αυτοκτονησουμε ολοι μαζι....μην το βαλω στο φειςμπουκ γιατι βλεπω εκατομμυρια joiners..!!!!!
Λυπαμαι ατυχησες...
Οχι δεν γινονται αυτα που λες. Γιατι? Γιατι αυτα θελαμε, τωρα ας τα λουστουμε ολοι, φταιμε δεν φταιμε.
Ασε που δεν πιστευω να υπαρχει καποιος ο οποιος δεν φταιει.
Τες πα...την κατασταση την γνωριζουμε ολοι. Εγω ελπιζω σε μια καταστροφη και ισοπεδωση του συστηματος.
Ετσι δεν εχει χαιρι...τουλαχιστο να ελπιζουμε οτι μετα το τελος εποχης, αυτοι που θα ειναι επανω να ξερουν ποσο κανει ενα και ενα.