Εχω μπροστα μου μια πατσολα που παιζει ρακετες με εναν κατεστραμενο τυπου ειμαι στον ογκο, θα το παρω μποϊ ολο αυτο που κρεμεται μπροστα μου. (μαλακοζευγαρο)
Τι μου δινετε να μην ποσταρω.
Printable View
Εχω μπροστα μου μια πατσολα που παιζει ρακετες με εναν κατεστραμενο τυπου ειμαι στον ογκο, θα το παρω μποϊ ολο αυτο που κρεμεται μπροστα μου. (μαλακοζευγαρο)
Τι μου δινετε να μην ποσταρω.
αμα ειναι να μην ξαναποσταρεις δια παντος οσα θελεις συμπληρωσε μονο σου το ποσο
Αχ δροσισε.
Πες κι αλλα ρε.
Μπες στο παρασυνθημα
Θα μας πανε για παιδεραστια.
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που πραγματικά μετανοιώνεις που ξύπνησες. Και εξηγούμαι:
Ήδη, μόνο 15 λεπτά από τη στιγμή που ξύπνησα, μου κόστισα 250¤. Σηκώνομαι λοιπόν πρωί πρωί κατά τις 13.30, κάνω μια στάση στο μπάνιο και φεύγω να πιω ένα καφέ. Βάζω μπρος στο αυτοκίνητο για να κάνω τη συνηθισμένη μανούβρα να βγω απ'το γκαράζ. Η διαφορά σήμερα σε σχέση με όποια άλλη μέρα που γίνεται αυτό, είναι ο ήχος που κάνει μια κολώνα όταν ξύνεται στο φτερό και την πόρτα σου. Κάνω την ίδια μανούβρα συνήθως δύο φορές τη μέρα για κάμποσα χρόνια. Πως σκατά μου έκατσε σήμερα, ένας θεός ξέρει. Ιδού το αποτέλεσμα της επαφής του αυτοκινήτου μου, με το σπίτι μου.
https://img20.imageshack.us/img20/5014/01082012.jpg
Σχόλια του τύπου "κουλομαρία", "άχρηστε", "γελοίε", "ου να μου χαθείς με τη μαούνα σου", "πάρε πενβέ να ησυχάσεις" και "μα καλά, είναι Volvo, είναι και μπεζ?" παρακαλώ να λείπουν.
Στο δρόμο για το φανοποιό για να μάθω πόσο κοστίζει η ηλιθιότητα όταν συνδυάζεται με την τσίμπλα στο μάτι, σταματάω σε ένα ΑΤΜ, το οποίο δεν γιόρταζε της Αναλήψεως, μιας και μου έβγαζε μηδενικό υπόλοιπο. Οπότε και μπαίνω στην τράπεζα να ρωτήσω τι στον @#$%^&* συμβαίνει. Άκρη βγήκε εν τέλει, λεφτά δεν βγήκαν βέβαια.
Φεύγω απ' το σπίτι με λιακάδα, φτάνω για καφέ με μπουμπουνητά και αστραπές. Πριν προλάβω να πιω το μισό καφέ και να χάσω με αξιοπρέπεια στο τάβλι, άρχισαν και οι πρώτες ψιχάλες. Μα είναι Αύγουστος!
Επίσης η μάνα μου έκαψε τις μελιτζάνες παπουτσάκια στο φούρνο. Αφού δεν έκαψε και το υπόλοιπο σπίτι, έφαγα αυγά για μεσημεριανό. Είχα να φάω μελιτζάνες παπουτσάκια τουλάχιστον 3 μήνες. Του χρόνου τώρα...
Τώρα έχω ταμπουρωθεί στο σπίτι, έχω τυλιχτεί με εκείνο το διαφανές περιτύλιγμα με τις φουσκάλες που κάνουν τσουκου - τσουκου και κάθονται όλοι σαν υπνωτισμένοι και τις σκάνε, μην κάνω και καμιά άλλη ζημιά.
Μόλις περάσει η γκαντεμομέρα θα αρχίσω να ψάχνω για αμάξι. Σκέφτομαι να πάρω αυτό:
https://img195.imageshack.us/img195/5576/28072012.jpg
Είναι V8 και η λαμαρίνα έχει πάχος σχεδόν 1 εκατοστό. Αν είναι να μου ξανασυμβεί το σημερινό, να μην καταλάβει τίποτα το αμάξι. Απλά θα σπάσει η κολώνα.
Αυτά.
εχεις διαρροη νερου και εχει φουσκωσει ο τοιχος...
τωρα που θα φτιαξεις τον τοιχο, παρε κωδικο χρωματος απ τον φανοποιο σου να το κανεις μπεζουλι βολβο να μην σου αφηνει πια αλλο χρωμα στη λαμαρινα!
πινε τον καφε στο σπιτι, πριν ξεκινησεις. thumb
Μωρέ δε φταίει ο τοίχος, εγώ φταίω. Ήταν καθαρά δική μου βλακεία και μάλιστα αδικαιολόγητη.
Το αστείο είναι ότι μέχρι να βάλω μυαλό, έκανα αρκετές βλακείες, ποτέ όμως ούτε μια γρατζουνιά. Τον τελευταίο καιρό πάνε όλα στραβά. Με έγδαρε ένας στον πίσω προφυλακτήρα, έγδαρα εγώ τον μπροστινό και τώρα αυτό.
Θα το πάω για αγιασμό.