Οχι δεν εχουν δικιο Βασιλη.
Αλλαξε λογιστη αλλα μην πας στον δευτερο, βρες αλλον.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Βασιλη ακου τον Αλεξη. Και γω αυτον ακουσα και δεν εχασα.
Ρε συ ειναι δοκιμασμενο. 3 χρονια τωρα με το μποξτερ αυτο εκανα
Ίσως ο πόθος για την οδήγηση του αυτοκινητου που με κόπους αποκτήσαμε μας κάνει να ακουμε και να βλέπουμε τα πράγματα όπως μας αρέσει και όχι όπως είναι πραγματικα.
Σημερα τα πΛερωσαμε... μενει ο Φορος Πολυτελειας..!! :facepalm:
Σημερα εσκασα τα 660 και μενει ο φορος πολυτελειας.εδω και ενα χρονο εχω παρει την αποφαση να οδηγω το αυτοκινητο οσο περισσοτερο μπορω.το ε30 το κινω ελαχιστα.θελω να απολαμβανω καθε στιγμη που το οδηγω,γιατι με αυτα τ που συμβαινουν δεν ξερεισ ποτε θ μπορει να χρειαστει να το αποχωριστεισ.καθε μερα το παιρνω στη δουλεια,ετσι και αλλιως απο γκαραζ σε γκαραζπαει και μαλιστα φυλασσομενο.ετσι και αλλιως η παραμικρη διαδρομη μεταφραζεται σε απολαυση.τελικα η bmw με χρεωσε πολυ λιγοτερο για αυτα που μου προσφερε ολα αυτα τα χρονια!
880 σήμερα κι από μένα..
ένα σφίξιμο με έπιασε όταν τα έδωσα, αλλά με παρηγορεί η σκέψη πως για ακόμη ένα χρόνο θα κυκλοφορώ το κορίτσι μου
θελω να παραδωσω πινακιδες, ποια ειναι η διαδικασια?
Πας εφορια με τις πινακιδες την αδεια κυκλοφοριας και 2 χαρτια που συμπληρωνεις εκει και εισαι ετοιμος καλο ειναι να εχεις και την ταυτοτητα μαζι σου. :D:D:D