μια καρτουλα που ψιλοχρωσταω στην γιουρομπανκ θα "κουρευτει" βρε παιδες ???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
και οσοι εχουν δανεια εκει (γνωστοι μου 4 ) τι θα παθουν??
Σταθη το πλαισιακι το ανταλασεις με συλλεκτικο μπλουζακι Αλεφαντου??:hystericalbs1:
Printable View
μια καρτουλα που ψιλοχρωσταω στην γιουρομπανκ θα "κουρευτει" βρε παιδες ???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
και οσοι εχουν δανεια εκει (γνωστοι μου 4 ) τι θα παθουν??
Σταθη το πλαισιακι το ανταλασεις με συλλεκτικο μπλουζακι Αλεφαντου??:hystericalbs1:
Τα δανειάκια δεν θα πάθουν το παραμικρό Γιώργο, τουλάχιστον όσα εξυπηρετούνται. Εκτός και αν επιλέξει κάποιος να περάσει στην άλλη όχθη, του "δεν πληρώνω" ... με όποιες συνέπειες.
Με κανει εντυπωση οτι σε ολο αυτο το τραπεζικο αλαλουμ ειναι μονο 1 ελληνικη τραπεζα και παρα πολλες γερμανικες...
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
Οι καταθέσεις στην EFG κινδυνεύουν Πάνο? Έχω 28.732.864 ευρώ σε προθεσμιακό από κάτι παράνομες δραστηριότητες και δε θέλω να τα χάσω. Τόσα χρόνια κοπέλες, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, αρχαιοκαπηλία, παραοικονομία... Κρίμα να πάνε φούντο. Ξέρεις με τι κόπο τα έβγαλα? Φταίω κι εγώ ο μακάκας που δεν τα έστειλα έξω, ήθελα να κάνω τον πατριώτη. Αλλά και τώρα που να τα πάω? Στην Ελβετία θα μου τα φορολογήσουν. Στο Xoνγκ Κονγκ μπορεί να σκάσει τσουνάμι. Στη Σιγκαπούρη καλά είναι? Ε, φανταστικέ Πάνο? :hystericalbs1:
Στο 'λεγα ρε να επενδύσεις σε χειροπιαστά πράγματα! Σήκωσε ΤΩΡΑ τα λεφτά και φέρτα να χτίσουμε το σπιτάκι των ονείρων σου μαζί. Το ακίνητο είναι η καλύτερη επένδυση (για το κράτος που θα σε πηδάει στους φόρους). Έλα, έχω καλό ηλεκτρολόγο από Πάτρα! :hystericalbs1:
Η εμπορικη τραπεζα απο ποια γαλικη εχει εξαγοραστει ; Καποιος να μας το θυμισει;