Καλοριζικες!
Προσοχή στα πεζοδρόμια :whistle:
Printable View
Μετα απο πολυ καιρο χωρις μπαξιματα, αρχισα να μαζευω πραγματα για να γινει το αμαξι look M3 LTW.Βεβαια θα παρει αρκετο καιρο καθως θα πρεπει να βαφτει και ασπρο.Για αρχη ηρθαν τα παρακατω.Τα χερουλια μου εφαγαν αρκετο καιρο για να τα βρω σε καλη τιμη.Επομενη αγορα Μ3 GT LTW (ρυθμιζομενη) αεροτομη η οποια ερχεται μεσα φεβρουαριου και μπροστινος διαχυτης M3 LTW.
τα χερουλια τα εψαχνα και γω οταν ειχα το 36ρι. Ειναι τρομερα!!
Επι 1 χρονο δεν εβρισκα τπτ.
Ο καθενας ζητουσε οτι ηθελε για το σετ και αρκετα σετ δεν ηταν σε καλη κατασταση.....
Ευχαριστω πολυ παιδια.
Ναι αυτη την αεροτομη αλλα χωρις τα gurney flaps επανω (αυτα και αν ειναι δυσευρετα).
Τις εχω δει και τις κοκκινες ζωνες αλλα δεν εχω δει ποτε μου να πωλουνται γνησιες.Τις προαλες που εψαχνα ομως,βρηκα ενα μαγαζι στην αμερικη,το οποιο τις εφτιαχνε.Φτιαχνει δηλαδη κοκκινες ζωνες και επανω τους τυπωνει τo motorsport.Αρκετα τσιμπιμενες τιμες ομως.Δεν ξερω αν θα τις εβαζα ομως,περισσοτερο για λογους ασφαλειας.
Πω ρε τρελέ γιατί μας μπριζώνεις έτσι τώρα...???:fountwtis:
Μπράβο σου! Σου εύχομαι να το δείς όπως το ονειρεύεσαι σύντομα χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία...thumb
https://s16.postimg.org/k3ojym98l/ke...nd_love_m3.png
free screenshot software
Ο μάστορας εν ώρα εργασίας:
Συνημμένο Αρχείο 28063
Πως ήταν πριν:
Συνημμένο Αρχείο 28064
Μετά:
Συνημμένο Αρχείο 28065 Συνημμένο Αρχείο 28066
Μετά το τέλος των εργασιών:
Συνημμένο Αρχείο 28067
Τι προσθέσαμε; Ένα καλωδιάκι,τακτοποιήσαμε και τα υπόλοιπα και ξύσιμο, αστάρωμα και βάψιμο στο σκουριασμένο σίδερο.
Αυτό το παλικάρι o D.harrys ... πιάνουν τα χέρια του, βλέπω συχνά πυκνά εικόνες σας όπου καταπιάνεται με διάφορα projects που δείχνουν -τουλάχιστον- ενδιαφέροντα.
Μήπως θα μπορούσε να φανεί "χρήσιμος" -με το αζημείωτο βέβαια- και σε άλλους BMW-fans ;
Well done D.harrys !
VanVIC, πολύ ευχαρίστως αν θα μπορούσα να φανώ κάπου χρήσιμος
Bazil, thanks
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγω προχθες ξηλωσα θολους για ελεγχο και κατεληξα να ξηλωσω σαλονι και μοκετες....
Οι φωτο κατα την συναρμολογησης....
Ορεξη να εχουμε
Επιτέλους ήρθε και η ώρα μου...
Άργησε λιγο το δώρο που μου έκανα για τη γιορτή μου αλλααα...!!!
Πριν λοιπόν (ειναι με γρύλο από την άλλη ε. Δεν ειναι ετσι κανονικά)
Και μετα!!!!!!
BBS CY II 19ρες
8.5 μπροστά και 9.5 πίσω!!!
Και άλλη μια!
Άντε και άλλη μια
Mε ΄γεια Χρησταρα!!!
Τουμπανο εγινε το οχημα!!!:thumbsup:
θελω φωτο και απο αλλες γωνιες....και φυσικα στο πενβε του μηνα αν εχεις καποια καλη.:thumbsup:
Eνα ευχαριστω δεν αξιζω ρε φιλε ; ; ;
Ενα ; ; ;
Καλοπατητες αδερφε εγινε λιγο καλυτερο απ¨οτι το περιμενα !!!
Πολλα αγορινα!
Η ζαντα εκατσε απιστευτα καλα!
Πισω βεβαια θα παω να φιλαρω τα φτερακια γτ φορτωμενος σε ενδεχομενο ταξιδι θα βρισκω.
Μεγειές Χρηστάρα!!! Τούμπανο, ειδικά το 9.5!!! :D :D :D
Τι αναρτησει εχεις στο 5αρι? Και ποσους ποντους?
blistein κιτρινα. Ελατηρια δε θυμαμαι.
Ωραιο αποτλεσμα Χριστο μπραβο!:original:
Σειρα 5 συνέχεια...μολις έβαλα τα cinturato p7 blue.ήμουν λίγο αναποφάσιστος για runflat η οχι,τελικά κατέληξα σε απλά και έχω δει τρομερή διαφορα σε όλα.
#aristent ελπιζω να σ αρεσουν!
μετα τα προτζεκτορακια κατω απο τις πορτες που οταν τα εβαλα τα κανανε οεμ, σειρα εχει και τα κοκκινα angel!!!
#bill007 γινε χορηγος μου και θα τα παρω ολα....
Εμαθα απο που και πως για ολα οσα χρειαζομαι τοσο καιρο που ψαχνω.
Μια λεπτομερια λειπει....
Μερικα μωβ. Βαλτα εσυ και ολα θα γινουν!!!
σαν να εχει "πυρετο" φαινεται Χρησταρα!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
περα απο την πλακα,για πορτοκαλι φαινονται και ταιριαζουν με τα φρυδακια απο επανω.....αλλα νομιζω οτι ειναι φαουλ να εχεις τετοιο χρωμα σε μπροστινο τμημα του αυτοκινητου....υπο συνθηκες κακης ορατοτητας, θα μπερδευτει κανενας οτι βλεπει πισω μερος οχηματος :shok: και θα σου 'ρθει καταπανω!!!
οταν αναβουν τα ξενον απλα εξαφανιζεται το φως των angel....
Ειμαι με τ10 angel οποτε χανω συγκεντρωση κ κανει διαχυση το φως μεσα στο κατοπτρο.
Αν τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις.
εμπαξα! !!!!!!!