αποκτα ενδιαφερον η ιστορια
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=432014&cid=4
για να δουμε τι θα δουμε ....
Printable View
αποκτα ενδιαφερον η ιστορια
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=432014&cid=4
για να δουμε τι θα δουμε ....
δεν είμαστε καλα...:shok:
παιδια ενας ειναι ο τροπος...μη προσπαθειτε να ανατρεψετε τα πραγματα με το ετσι θελω
απλα μην πατε με το αυτοκινητο σας απο την εθνικη οδο!ειναι απλο το θεμα
εγω (χαζος ειμαι αλλα βιαζομουν) πηγα αθηνα απο την θεσσαλονικη και πισω το ενα ματι να κοιτα δεξια για καμερες και το αλλο στο δρομο.εδωσα 27 μαζι με αττικη οδο αν μετρησα καλα!!οποιος δε βιαζεται,υπαρχει ολοκληρο σαιτ που εχει παρακαμπτηριες οδους για παρα πολλα διοδια.τι να κανεις,,παρε το τρενο που εχουν βγει πολλες ευκαιριες για φθηνα εισητηρια..
για αυτους που πρεπει να βρεθει λυση ειναι για μονιμους κατοικους περιοχων που σκανε καθε μερα 5 ευρω γιατι απλα πρεπει να πανε στη δουλεια τους.εκει πρεπει να αλλαξει κατι.
κατα βαση συμφωνω αλλα,
οι μονιμοι οι κατοικοι περιοχων κοντινων στην Αθηνα π.χ Ωροπος,Πολυδενδρι,Μαρκοπου λο κλπ εχουν υποχρεωσεις με παιδια φροντιστηρια ,ασθενεις,εργασιες που απαιτουν καθημερινα οχι απλα μια φορα διελευση αλλα και 2 και 3 πηγαινε - ελα απο τα διοδια (στην περιπτωση που λεω του Καπανδριτιου).
Πολλοι απο εμας αν οχι ολοι εχουμε μπει στους παραδρομους οπου εκει η κατασταση ειναι απλα ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ακομα και για επαγγελματιες οδηγους λογω της πολυ βεβαρημενης κινησης και χρησης απο φορτηγα,λογω του κακιστου ασφαλτοταπητα με λακουβες να χασκουν πανω σε στροφες,λογω της σχεδον ανυπαρκτης σημανσης λωριδων και πινακιδων ,και φυσικα λογω απλα πιθανοτητων συγκρουσης οχηματων σε στενο δρομο ..
Η επιβαρυνση λοιπον σε διοδια ειναι ασυμφορη οπως και η παραπλευρη κινηση επικυνδυνη..αυτο λενε κυριως οι "Δεν πληρωνω",δεν πανε να καταλυσουν καποιο νομιμο θεσμο απλα να επελεθει λογικοτερη αντιμετωπιση..
επίσης,θα έπρεπε να υπάρχει στην εθνική οδό, παρακαμπτήρια οδός καλής ποιότητας και απόλυτα ασφαλής για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εθνική, αυτό βάση νομοθεσίας. Φυσικά δεν τηρείτε, μάλιστα πέρυσι είχα δει με τα μάτια μου(μετά τα Τέμπη αν θυμάμαι καλά,με κατεύθυνση προς Θεσ/νικη) να έχουν ''μπλοκάρει'' μια παράκαμψη με μπάζα!
Υ.Γ. θα έχετε προσέξει φυσικά πως, εντέχνως,δεν αναφέρεται πλέον ο δρόμος ως ''Εθνική'' οδός??
πλακα κανεις.εμαθες μηπως τον κλεισαν γιατι καναν εργασιες σε καποιο σημειο του;
Μου εχει τυχη να θελω να παω Θεσσαλονικη Μουδανια απο το δρομο Αγ. Αντωνιου Πετραλωνων κλπ και καποιοι ειχαν πεταξει μπαζα πανω σε αυτον σε διαφορα σημεια.Δε ξερω ομως ποιος ηταν ο πραγματικος λογος.
στο σημείο που αναφέρομαι εγώ,η είσοδος στον παράδρομο ήταν μπλοκαρισμένη από έναν σωρό μπάζα και σιδερά σε όλο το πλάτος της,δεν περνούσε ούτε μοτοσυκλέτα. νομίζω πως αν έκαναν εργασίες θα υπήρχε κάποια σήμανση..
τώρα για τα μπάζα σε διάφορα σημεία δεν γνωρίζω, αλλά ο παράδρομος θα έπρεπε να διατηρείτε ασφαλής και καθαρός για να μην κινδυνεύουν η ταλαιπωρούνται όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον κύριο δρόμο. Αυτό λέει η νομοθεσία.
Πηγα μια "φορτωτικη" στο χωριο Καλαματα και περναγα απο το E-PASS αφου μου δωσανε μια συσκευη με 15 ευρω μεσα ...
Στην καθοδο σε 2 διοδια Σκαραμαγκας,Σπαθοβουνι περασε μαζι με μενα πριν κλειση η μπαρα 1 αμαξι ακομα καθε φορα,στην επιστροφη εξω απο την Μεγαλοπολη μια Μ3 μαυρη κολλητα στον προφυλακτηρα μου:hystericalbs1:
Τωρα βεβαια εγω γελαγα αλλα αυτοι οντως τζαμπε περναγαν η ειχαν συσκευη???