Αν θυμαμαι καλα την χρονια που πηρε ο κοκκαλης τζιοβανι και ζαχοβιτς+κατι αλλα ψιλα ειχε χαλασει σχεδον 15 δις δραχμες....για καντε διαιρεση να δειτε ποσα ειναι σε ευρω.
Printable View
Και κέρδισε με την βοήθεια του Μίχα, 1-0 η Μίλαν και όλο το γήπεδο φώναζε Λήντς. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://youtu.be/vRYEH9xxw28
Σταθη εχεις δει την ταινια που αναφερεται στον Κλαφ???
Τι μου θυμισες τ ωρα ,ο ανθρωπος θεωρειται ως ο καλυτερος Αγγλος προπονητης και μανατζερ εχοντας διαγραψει τρομερες πορειες με την Ντερμπυ Καουντυ απο Β' εθνικη πρωταθλητρια Αγγλιας σε 2 χρονια
Μετα το περασμα του για 44 ημερες απο την "Βρωμικη "Λιντς οπως ο ιδιος ειχε αποκαλεσει στα χρονια του στην Ντερμπυ και δεν τον συγχωρεσαν οι βεντετες της Λιντς ανελαβε για λιγο μια τριτης κατηγοριας ..
Ωσπου..
Πηρε την παραπαιουσα στην Β' Αγγλιας Νοτιγχμ Φορεστ και σε ενα χρονο την ανεβασε και πηρε και παλι πρωταθλημα στην Α'..
Ομως το αποκορυφωμα ηρθε στο τελος της χρονιας οταν κατεκτησε και το Πρωταθλητριων το 79 ...αλλα ο αθεοφοβος το ξαναπηρε το Πρωταθλητριων σερι 2 η χρονια απενατι στο Αμβουργο του Μαγκατ-Καλτς -Οφερατ ...
Τρομερα εκκεντρικος και ο μονος που τον ανεχοταν επι 20 συναπτα ετη ηταν ο βοηθος του Πιτερ Τειλορ ,διδυμο παντα διπλα απο τον παγκο η μπροστα με δυο καρεκλες...
Φυσικα δεν τολμησαν να του δωσουν την Εθνικη Αγγλιας γιατι δεν σηκωνε υποδειξεις στην δουλεια του και μπορει και να πεταγε κανα "κουφο" για την Αυτου Μεγαλειοτης να τους σοκαρε ολους...
και μερικες τρομερες ατακες
"Τον ρωτάω ποια είναι η γνώμη του, συζητάμε για καμιά εικοσαριά λεπτά και στο τέλος αποφασίζουμε ότι είχα δίκιο" (για το πως χειρίζεται τους παίκτες του)
""Είναι μια θλιβερή μέρα. Για τη Λιντς..." (τα λόγια του μετά την απομάκρυνσή του από τη Λιντς, ύστερα από 44 μόλις μέρες στον πάγκο)
"Δεν μπορώ καν να συλλαβήσω «σπαγκέτι», πόσο μάλλον να μιλήσω ιταλικά. Πώς θα πω σε έναν Ιταλό να πιάσει τη μπάλα, μπορεί να πιάσει τις δικές μου" (σχετικά με την εισροή ξένων στο πρωτάθλημα)
"Για όλα τα άλογα, τις ιπποσύνες και τα πρωταθλήματά του, δεν έχει δύο από αυτά που έχω εγώ. Και δεν εννοώ αρχ…!" (κι όμως ο Φέργκιουσον έφτασε τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ)
Δεν διαφωνώ για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ και ότι έχουν κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και κύπελα, απλά και ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στο παρελθόν έχουν κερδίσει και πρωταθλήματα και κύπελα και συγκαταλέγονται στις μεγάλες ομάδες και της Ελλάδας και της Ευρώπης τόσο απλά :original:
Θελω να ξανακουσω οτι η χουντα καταφερε αυτο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ετσι να μην ξεχνιομαστεthumb