Αυτό ειναι η Αλήθεια ...Μιά Νεοελληνική τραγωδία
Printable View
Αυτό ειναι η Αλήθεια ...Μιά Νεοελληνική τραγωδία
Με αυτούς εδώ που μπλεξαμε λόγω πολιτικής ιδεολογιας δε βλέπω να περνουμε καμία απόφαση και να μην εφαρμόζουμε τίποτα. Άρα πιο κάτω ακόμα και από τον πάτο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να γιατι πρεπει παντα να φοραμε τις ζωνες μας!
https://www.dailymail.co.uk/travel/t...l?ito=embedded
Mε την κατηγορια του προδοτη και του αριστερου σταματησαν την ομιλια του υπουργου δικαιοσυνης στην Γερμανια οι παρευρισκομενοι
https://www.youtube.com/watch?v=J9rv...?v=J9rvjdB-VRc
https://news.in.gr/economy/article/?...ef=newsroombox
Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Όπως είπε:
«Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι στους τρίτεκνους και στους πολύτεκνους με βάση την πρόταση που καταθέτουμε το 61% των φορολογουμένων θα πληρώνει από δω και στο εξής μικρότερο φόρο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, από φορολογούμενους χωρίς τέκνα έως 2 παιδιά, η επιβάρυνση στα εισοδήματα έως 22 χιλιάδες ευρώ είναι μικρή και κατά μέσο όρο δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ τον χρόνο.
» Ωστόσο κοιτάζοντας τη συνολική εικόνα, και το τονίζω αυτό, οι φορολογούμενοι σε ποσοστό έως 98% θα έχουν μικρή επιβάρυνση ή ελάφρυνση σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε έως σήμερα.»
Mε 100 ευρω το χρονο αυξημενη φορολογια δε νομιζω οτι υαρχει λογος ανυσηχιας:thumbsup::thumbsup:
Ενταξει ρε εμεις θα ειμαστε στο 2%... :whistle:
Νομίζω οτι δεν ειναι καλός στα μαθηματικά ο κ. Τσιπρας χαχαχαχα
Πράγματα κ θα θάματα περνάνε παλι !!
Σε όλες τις συζητήσεις πάντως με μαγαζάτορες κ επιχειρηματίες , η κουβέντα περιστρέφεται μόνο στο οτι με αυτά τα μέτρα οι επιλογές ειναι λίγες ....
Ή κλείνουν τα μαγαζιά ( έχω γνωστούς που ειναι ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί κλπ κ ενώ ειναι 50+ - στο δημόσιο θα έπαιρναν κ εφάπαξ χαχαχαχα - κλείνουν το μαγαζι γιατι απλά δε θα μπορέσουν να πληρώσουν τον ΟΑΕΕ τα επόμενα χρονια μεχρι τη σύνταξη κ θα βρεθούν να χρωστάνε !
Ή περιορίζουν δραστηριότητα κ προσωπικό ( πολλοί αποφασίζουν να μικρύνουν την επιχείρηση , να δουλέψουν λιγότερο , απλά κ μόνο Επειδη δεν μπορούν πλέον να συντηρούν προσωπικό κ να πληρώνουν τόσους φόρους κ εισφορές )
Ή εργάζονται μαύρα κατα κύριο λόγο . Πάντα υπήρχε φοροδιαφυγή ! Πλέον γίνεται κανόνας για επιβίωση !
Ή μετακομίζουν σε άλλη χώρα !!! Ειδικά αν δεν εξαρτώνται απο την ελληνική πραγματικότητα κ ασχολούνται κατα κύριο λόγο με εξαγωγές !
Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ακομα λιγότερα έσοδα για το κράτος , περισσότερη Ανεργία , σμίκρυνση της οικονομίας κ ένα φαύλο κύκλο , αφού παλι τα μέτρα δε θα αποδώσουν !!!
Όπως βέβαια βλέπετε σε όλες τις περιπτώσεις η αγορά θα προσαρμοστεί !
Το κράτος παλι θα χάσει ! Ακομα κ τον επιπλέον φόρο που προσπαθεί να εισπράξει για να πληρώσει δημόσιο κ συντάξεις , τον αφαιρεί απο την αγοραστική δύναμη του ιδιωτικού τομέα !
Πάντως ειναι εκλπηκτικο πως όλοι στον ιδιωτικό τομέα , το πρώτο που κοιτάνε να συμμαζέψουν ειναι τα έξοδα τους , είτε πηγαίνοντας σε μαγαζιά με μικρότερο νοίκι , είτε μειώνοντας τον αριθμό των απασχολούμενων , είτε μετακομίζοντας σα άλλη χώρα αλλά το κράτος σαν μια επιχείριση προτιμά να κρατά τα έξοδα υψηλά κ να ψάχνει έσοδα ..... Κ το χειρότερο να προτιμά να επιβαρύνει τους πάντες ( ανέργους, ανάπηρους κλπ πχ με το ΦΠΑ κ το καύσιμο ) !!!
Αξιοπρέπεια !!!! Χαχαχαχα
Αυτά παθαίνει όταν κυβερνάει ο κρατικοδιαιτος τον κρατικοδιαιτο.που μυαλό για οικονομία και διαχείριση. Μην τυχόν και χαθεί θέση του κατουροποδια, καταστράφηκε το σύμπαν, είναι πέραν της αριστερης ιδεολογιας. Εεεεεεεε σε λίγο θα μείνουν μόνοι τους ή ο Έλληνας θα μάθει τι σημαίνει ελεύθερο επάγγελμα. Για το πρώτο μας κοβω
Οσο και να κατεβει το αφορολογητο η φοροδιαφυγη δεν θα αντιμετωπιστει.-
Ανθρωποι νομιμοτατοι πολλα χρονια πλεον για να ζησουνε την οικογενεια τους φοροδιαφευγουνε ασυστολα, οχι μονο αυτο αλλα προτρεπουνε ασταματητα και αλλους.
Οπως ειπε καποιος, ολα αυτα που γινονται μονο μια υποθετικη αριστερη κυβερνηση μπορουσε να τα περασει, φανταζεται κανεις να ητανε αντιπολιτευση ο Συριζα? Θα ειχε καει η Ελλαδα.
Ολα θα τα κανει ο Τσιπρ@λητης και στο δημοσιο θα διωξει κοσμο πιστευω οταν ο λογαρθασμος δεν βγαινει και του επιβληθει κατηγορηματικα και τελειωτικα.
Ειναι αυτο που λεμε ο *χρησιμος ηλιθιος* για τους εξω.
Έχεις δίκιο το βλέπω και εγώ το σενάριο. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πείσεις τον χαζό ελληνικό λαό που έχει φάει το λαικισμο με το κουταλάκι. Όπως είπες ο χρήσιμος ηλιθιος που θα κάνει όλες τις δουλειές τους