παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....:think:
Printable View
παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....:think:
:shok: Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION... thumb thumb thumb
Εγώ πάντως θα περιμένω λιγάκι (Σεπτέμβρης) γιατί πιστεύω πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα.
Θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά χωρίς να σημαίνει πως είναι κλέφτες.
Απλά δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή λόγω μειωμένου ανταγωνισμού (υπάρχει μόνο το Dynavin).
Θα περιμένω να βγουν και άλλα μηχανήματα πρώτα και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.
παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω
Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!
εγω παιδια πριν πω ναι και δοσω το λογο μου εχω σκεφτει τα παντα, ξερω οτι ειναι αυτο το μηχανιμα κανει τοσο κλπ κλπ, παντα θα βγαινουν καλυτερα μηχανηματα και διαφορες προσφορες, στην προκειμενη περιπτωση ηταν αυτην η προσφορα ειτε μας αρεσε ειτε οχι,αυτους που αρεσε μπορουν να προχωρησουν, αν περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε ποτε και αμα, μπορει να φτασει ο καιρος να δωσουμε τα 46αρια και να παρουμε αλλα, λοιπον οτι και να αποφασησετε και εγω μαζι σας, αυτα απο μενα........:whistle: