όλα κυλάν περίφημα...απο χθές περιμένω περί τα 10κ και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι ακόμα δεν έχω πάρει φράγκο...ωραία θα τελειώσει ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα...
Printable View
όλα κυλάν περίφημα...απο χθές περιμένω περί τα 10κ και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι ακόμα δεν έχω πάρει φράγκο...ωραία θα τελειώσει ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα...
Welcome to the club θωμα
Κάπως έτσι είμαστε και εμείς....
Οι πωλήσεις οι καθημερινές είναι πλέον μηδαμινές, και τα υπόλοιπα που περιμένω να εισπράξω... άφαντα....
Ακούς τον καθένα να σου λέει , δεν μπόρεσα γιατί είχα ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΦΠΑ, φόρο, ρεύμα κλπ κλπ.... λες και εμείς δεν έχουμε....
Από τη μία τους καταλαβαίνω όλους, αλλά αυτό το κράτος έχει πλέον ξεζουμίσει τους πάντες... για να πληρώσει το ΛΑΟ του, και δεν λέει να αλλάξει Ρότα, από την άλλη έχουν γίνει οι περισσότερες επιχειρήσεις μη βιώσιμες, λόγω χαμηλού πλέον τζίρου, χαμηλής κερδοφορίας λόγω ανταγωνισμού και αναδουλειάς, αλλά και δυσανάλογων εισφορών! Το νεκρό σημείο έχει χαθεί από καιρό. Είμαστε οι ίδιοι νεκροί και δεν το καταλαβαίνουμε....
άνθρακες ο θησαυρός για τις ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια
παρακαλώ σεμνά τα βρισίδια :DΠαράθεση:
"Κλειδώνουν" τα προαπαιτούμενα των δόσεων
Της Δήμητρας Καδδά
Τα «μικρά» σε έκταση σύμφωνα με τις περιγραφές του οικονομικού επιτελείου αλλά ακόμη… ανοικτά μέτωπα με την τρόικα θα τεθούν επί τάπητος και σήμερα το μεσημέρι στον νέο γύρο διαπραγμάτευσης στο ΥΠΟΙΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οριστικοποιείται σε «χαρτί» το αναθεωρημένο μνημόνιο.
................................
Νομοθετική ρύθμιση για τους επίορκους
..................................
«Βροχή» από προαπαιτούμενα
................................
Δάνεια
Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης ανέφεραν ότι τεχνικά κλιμάκια της τρόικας που συναντήθηκαν με στελέχη του υπουργείου παρουσία του υπουργού Κ. Χατζηδάκης εξετάζουν ρύθμιση μόνο για ενήμερα δάνεια με 4ετή περίοδο χάριτος (παραμένει αδιευκρίνιστο το αν οι δανειολήπτες θα πληρώνουν μόνο τόκους ή και μέρος του κεφαλαίου αλλά και το ύψος του επιτοκίου), με ανώτατο όριο αξίας της κατοικίας στα 180.000 ευρώ.
Πηγή:www.capital.gr
και η εκκλησια αφουγκραζεται την κριση εμπορικο ακινητο ιδιοκτησιας της στο κεντρο 21τ.μ και οχι φιλετο 900 τιμη εναρξης προσφορων. ο προηγουμενος με την ιδια τιμη εναρξης αντεξε 5 μηνες και φυγε :thumbsdown:
https://www.zougla.gr/money/article/skorpios δεν εμεινε τιποτα να αγορασουμε κι εμεις
τυπε εθεαθης στην ΤτΕ...
https://www.e-go.gr/news/article.asp...ubid=129352356
τυπε εγω πηγα να πουλησω κατι πορσελανινα δοντακια της συγχωρεμενης της γιαγιας μου αλλα μου πανε πως αγοραζουν μονο χρυσα εσκυψα το κεφαλι εβαλα την μασελα στην τσεπη και εφυγα ντροπιασμενος