Mια ερωτηση σε ενα σημειο εχει "σκασει" το βερνικη και ξεφλουδισε το παω φανοπειο για βαψιμο τοπικα η μπορω να κανω και ακτι αλλο ειναι μικρη η επιφανεια σαν το σχημα του 1 ευρο
Printable View
Mια ερωτηση σε ενα σημειο εχει "σκασει" το βερνικη και ξεφλουδισε το παω φανοπειο για βαψιμο τοπικα η μπορω να κανω και ακτι αλλο ειναι μικρη η επιφανεια σαν το σχημα του 1 ευρο
Μίλα με τον Monsta!!!
αν είναι στο καπο η στον ουρανό θες ολική βαφη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά μην χαλάμε το topic, εδώ λέμε για προιόντα περιποίησης και τις εμπειρίες μας , πανάθεμά τες.... χα χα
Eιναι στον αριστερο θολο απεξω στο φουσκωμα πανω.
Ξανά ερώτηση προς Monsta & Driver M, είπαμε πιο πριν ότι περνάμε πηλό με το αυτοκίνητο να ΜΗΝ έχει σκουπιστεί (εννοώ πλυμένο μεν αλλά όχι στεγνομένο) και κατά τόπους να το ψεκάζω με το λιπαντικό πρώτα και μετά πηλό. Όλα ΟΚ μέχρι εδώ...?
Αφού τελειώσω με την διαδικασία αυτή, μετά το σκουπίζω το αυτοκίνητο κανονικά ?
Ή το αφήνω να στεγνώσει, το ξαναπλένω και μετά SRP και μετά Collinite 915...?
το ξεπλένεις με νερό, το σκουπίζεις και ξεκινάς το τρίψιμο.
Ευχαριστώ πολύ!!
Ο πηλός της Sonus που παρέλαβα, κόβω λίγο πχ το 1/4 και το περνάω σαν πλαστελίνη στη λαμαρίνα...? Και σε τακτά χρονικά διαστήματα τον αλλάζω από την μία πλευρά στην άλλη?
Σας έχω ζαλίσει ε?
Ποιος σου είπε να τον κόψεις ? Τον δουλεύεις ολόκληρο και ναι καλό είναι να τον βρέχεις τακτικά και να του αλλάζεις πλευρές.
σωστά!
Πάω να κάνω δουλειά!
Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι
1ον) Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τα μέλη Monsta & Driver M για τις γνώσεις τους που μου μετέφεραν, όσες ερωτήσεις και εαν έκανα και στους 2, όσες φορές και εαν τους έπρηξα. (ειδικά τον Μοnsta μέχρι και στο μαγαζί εν ώρα εργασίας του τηλεφώνησα να τον ρωτήσω κάτι...!)
2ον) Η δουλεία που έγινε με τον πηλό + SRP + Collinite είναι όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
3ον) Προς Driver M: εκτός από SRP της AG τι άλλο προτείνεις? Όχι ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος, έτσι και αλλιώς την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, απλά εναλλακτικά ρωτάω!
Ανέβασε καμιά φωτό να βαθμολογηθείς!
Βεβαίως μόλις κάνει καλό καιρό
Τώρα είναι στο γκαραζάκι πλυμένο γυαλισμένο!
ρε παιδια εβλεπα κατι σπρευ κτλπ περιποιησης της meguiars στο ιντερνετ...και ενα ελεγε αφαιρει τις μικρο γραντζουνιες και αραχνη.................τι θελει να πει με αυτο? αραχνη...?
Οι αραχνες ειναι αυτα τα σημαδια, μοιαζουν με ιστο..
https://www.carcareadvice.co.uk/assets/swirl-marks.jpg
α! να ρωτησω.....ειχε καποιες γραντζουνιες η ζετα μου και την πηγα στον θειο μου στο μαγαζι του και μου το εβαψε ολο ενα χερι....μετα εκανα μια μ***κια εγω και ετριψα με δυναμη με το σφουγγαρι και εγινε κατι τετοιο σε μικρο μεγεθος στο καπο...με αυτα που λενε οτι βγαζουν την αραχνη θα κανει δουλεια η να το παω παλι για βαψιμο σε εκεινο το μικρο σημειο???
παιδια ψαχνω αυτο το προιον Meguiar's All Purpose Cleaner ξερει κανεις καποιο μαγαζι η online εδω ελλαδα που να το εχει?εδω θεσ/νικη που εψαξα δεν βρηκα!! δεν θελω απο εξωτερικο γιατι το θελω μεχρι την παρασκευη για να κανω δουλεια!!!!!
https://www.dazzle-car.gr/
Νομίζω είναι dealer της Meguair's στη θεσσαλονίκη!
Εαν δεν έχεις επικοινωνήσει για προσπάθησε!
θα περασω αυριο απ αυτον απλα αυτο ειναι μαγαζι περιποιησης αυτοκινητου και εχει λογικα τα κλασικα ερασιτεχνικα υλικα, δυσκολο να μου δωσει αυτο που ζηταω αλλα δεν χανω να δοκιμασω
Πάρτον τηλ
Μην πάς καν από εκεί!
Τελικά τι έγινε?
Βρήκες άκρη?
μπα τπτ οπου και να εψαξα τπτ το αφηνω ετσι προς το παρων θα κανω τη δουλεια μου και πιο μετα βλεπουμε!ολοι δουλευουν τα ερασιτεχνικα προιοντα και ουτε καν που μπορεις να βρεις επαγγελματικα δεν λενε!!!
Στα κεντρικά της Meguiars στην Καλλιθέα ρώτησες?
οχι μονο εκει δεν πηρα τηλ αλλα και λιγο που το εψαξα τελικα δεν συμφερει απο δω να το παρεις εχει διπλη τιμη απ οτι να το παραγγειλω απ εξω !οποτε μαζι με κανα 2 πραγματακια ακομα(σφογκαρι πετσετα κουβα με σχαρα κλπ)θα παρω και αυτο!!εδω ολα ειναι πολυ ακριβοτερα ρε γμτ δλδ ελεος
Εχει να προτεινει καποιος καποιο προιον για καθαρισμο του μηχανοστασιου? Δεν θελω να ριξω νερο..
Χμμμ, ο DriverM (Άρης) πρέπει να ξέρει...
Αλλά και Monsta
Από γραπτό του Άρη, εδώ :
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F7%E1%ED%DE%F2
ρε Ζαχο μη μασας αγορι μου και μη ξοδευεις λεφτα για τετοιου ειδους προιοντα! παρε ενα καθαριστηκο κινητηρα(εχει η loctite-teroson)ψεκαζεις περιμενεις 2-3 λεπτα και ξεπλενεις με το πιεστικο και εισαι ετοιμος και πεντακαθαρος!!υπαρχει ενα πολυ καλοα καθαριστικο της meguiars λεγεται Super Degreaser και καθαριζει πολυ καλα απ οσο εχω διαβασει αλλα 1 δυσκολα να το βρεις ελλαδα και 2 ειναι σε συσκευασια 4 λιτρα!! παρε το σπρευ που οσυ λεω και μην στεναχωριεσαι για τα νερα!!1 φορα το 5μηνο 6μηνο πλενω εγω το δικο μου και γενικα ολα τα αυτοκινητα που πλενω(πλενω πολλα γμτ)το μονο που μπορω να πω οτι ειχε προβλημα ηταν το opel corsa της κοπελιας μου που στην αρχη ρεταριζε για λιγο και μετ απο 5-10 λεπτα που στεγνωσε δουλευε ρολοι!!!
Εχω παραγγειλει ενα της Meguiars και το περιμενω παρεα με κατι κερακια..
Μαλλον θα πεσει τρελο μονωμα σε xenon-ecu κτλ και θα ριξω λιγο νερακι αν και δεν το συμπαθω, ειδικα στο χωρο της μηχανης με φυσες-αισθητηρες κτλ...
Από πού το παρείγγειλες και πιο προιόν της Meguiars θυμάσαι?
μη φοβασαι τπτ ζαχο απλα στα xenon θελει προσοση μην τα ριξεις πολυ νερο γιατι παιρνουν μεσα τα balast!! ολα τα αλλα ριχτα αφοβα!!!
Meguiars Engine Clean
https://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-Engi...item43a1828286
Τσάμπα!
Και στην πόρτα σου!!
σηκωσανε παλι το site η μπα?