έτσι αγόρι μου...θετική σκέψη θέλει...:original:
το δύσκολο είναι να το αποκτήσεις...όχι να το οδηγήσεις.
Printable View
εσυ στο κεντρο του queens δεν σε βλεπω για καλα...... που θα πας γεματο μπλοκα ειναι Ζαννη, τουλαχιστον εμενα με επιασε με 97 μιλια στο route 17 , new jersey και την γλυτωσα... (οριο 50 στη περιοχη) και οταν πας πανω απο 40 απο το οριο πας αυτοφωρο........και Παρασκευη βραδυ, αστα να πανε.... να ειναι καλα ο ανθρωπος......
κρατικες πινακιδες εχω στον "κουβα" της δουλειας, Τoyota Prius Hybrid δεν ειναι δικο μου, μας παρεχουν δωρεαν αυτοκινητο με κρατικες πινακιδες αναλογως την θεση σου/βαθμο και πληρωνουν και την βενζινη.... ασε που σε αυτο ξεχνας να βαλεις βενζινη......
στο 328 δεν εχω κρατικες πινακιδες, αλλα ειμαι μαλλον "τυχερη" προς το παρων στα 24 χρονια μου εδω εχω φαει μονο ενα απο ενα στραβογαλο σε μπλοκο ....
ολες τις αλλες φορες (οχι κ λιγες ) τις εχω γλυτωσει......
θα ειμαι Ελλαδα τον Αυγουστο, θα προσπαθησω να γνωριστουμε .... αν ειναι ευκολο και εφικτο.....
Προχωρημένα πράγματα ο Δημήτρης.....μου άρεσε ο όρος fb. Πολύ συνθηματικό! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
συμφωνς απολυτα με τον Χρηστο. και εγω εχω M3 και πληρωνω 1000 ευρω τελη ετσι οπως τα κανανε τα πραγματα και απο οτι ακουσα προσφατα προβλέπεται αυξηση στα τελη 20% δηλαδη θα παει στα 1200 ευρω. αν βαλεις και ασφαλιστρα 800 ευρω φτανουμε στα 2000 παγια εξοδα το χρονο χωρις να υπολογιζω service Και κατανάλωση με τις σημερινες τιμες.!! λατρευω το αμαξι μου αλλα το θεωρω κοροιδια να δινω τοσα λεφτα στο κρατος στα τελη!!! πολλες φορες σκεφτομαι να το πουλησω μονο και μονο να μην δινω τοσα πολλα λεφτα στα τελη ..στο κρατος !! αν υπηρχε τροπος να μην πληρωνω τοσα τελη θα το κραταγα για παντα το αμαξι μου
αν και ειχα σχεδον 2 βδομαδες να το οδηγησω
το ******* καθε φορα με τρελενει..
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πόντιε.. έχε χάρη που δεν πήγα να σου τα ξηλώσω ΟΛΑ από πάνω και να τα πάρω!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εσεις Γιωργο σκεφτοσασταν και το ανεβατορι θα παιρνατε αν το αφηνε ακομα λίγο ο μητσος. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1:
εεε ειστε τρελοι... τελος...
Μητσο εδω κοντεψαν να μαλωσουν το Σαββατο Ο Θωμας με τον Γιωργο για τις ζαντες.:hystericalbs1::hystericalbs1:
(Ρουφιανος Speak :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:)
Καλά Δημήτρη ειναι περιζητητες οι ζάντες σου!Πρόσεχε μη στις ματιάξουμε!Όλοι να τις πάρουν θέλουν!
σωστα!!! μπορει να ειμαι σχεδον λεω σχεδον 30
αλλα νιωθω σα 18 χαχαχαχαχ
Ο λυκος και αν εγερασε μονον το τριχωμα του αλλαξε χαχαχαχα!!!!!
και αυτό παίζεται.... :th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=k4jS...eature=related
Δημητρη.....οδηγει ηδη 24 χρονια!!!.....
Αν και στο προφιλ σου Ελενη,αναφερεις ξεκαθαρα την ηλικια σου(48),.....δεν αποκλειεται να μοιαζεις και για 30αρα!!!....στην Αμερικη ζεις...συμφωνα με τις αμερικανικες σειρες που βλεπουμε εδω και 25χρονια(the Bold and the Beautiful.....και αλλα)τιποτα δεν αλλαζει στην "Μπρουκ"....:thumbsup:
https://images.theage.com.au/ftage/f..._300x447,0.jpg
https://cdn.thebest.gr/media/images/...f057eacc3d.jpg
Εσυ δεν παιζεσαι με τιποτα!!!!:thumbsup::th_Laie_67-1:
Μ3....ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
Και το επομενο Μ3 πρεπει να ειναι...
Πλέον matiz, αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι, ή smart αν δεν σε ενδιαφέρουν!!!!!
η iq!!!.....:whistle:
Τωρα στο θεμα μας.......
Αν βαλω τον εαυτο μου στην θεση σου και το Ζ στην θεση του Μ, τοτε θα το αλλαζα με ενα αλλο Μ (1Μ) για να εχω και χωρους πισω , αλλα θα αλλαζα και το αλλο μου αμαξι με ενα Χ3...
Τωρα, τετοια εποχη τετοια λογια να αγαπιομαστε......οτι και να παρεις κοιτα να ειναι μεχρι 2000cc, απο κει και πανω εισαι καταζητουμενος:whistle: