Οταν ζεσταθει το νερο, στην καμπινα εχει κανονικα ζεστο αερα..
Printable View
Οταν ζεσταθει το νερο, στην καμπινα εχει κανονικα ζεστο αερα..
ναι αλλα λες οτι πρεπει να παει πανω απο 28 βαθμους ......
αν δουλευει η εναλαγη σε κρυο και ζεστο αερα τοτε δεν εχεις προβλημα .δλδ το βαζεις στο κρυο βγαζει κρυο το γυρνας σε ζεστο βγαζει ζεστο ,ολα αυτα με ζεστο μοτερ τοτε εισαι ενταξει
H εναλλαγη δουλευει κανονικα.Απλα ειχα την εντυπωση οτι οταν πατας το κουμπι για ξεθαμπωμα του μπροστινου παρμπριζ θα επρεπε να πεταει ζεστο αερα ανεξαρτητα των ρυθμισεων για την καμπινα.
Επισης πως παμε οι 36αρηδες με τα καλωδιακια του πορτ μπαγκαζ? :D
Σε πολλους εχουν κοπει τα καλωδια σε αυτο το σημειο και εχουν προκαλεσει προβληματα οπως να μην ξεκλειδωνει το πορτ μπαγκαζ ή ακομα και να παρει φωτια το αμαξι
https://forums.bimmerforums.com/foru...5&d=1058737400
https://forums.bimmerforums.com/foru...6&d=1121660598
https://forums.bimmerforums.com/foru...ad.php?t=79896
Εχει ο θειος μου ενα Ε36 98' m-pack κουοε και εχουν ξεκκολησει τα υφασματα απο τις πορτες,καπου στο χερουλι και πισω εχει πεσει λιγακι η οροφη.Επισης τα καθισματα ειναι δερμα υφασμα.του οδηγου λοιπον στα πλαινα εχει σχιστει και του συνοδηγου οδευει προς τα εκει...Υπαρχει καποιος εμπιστος ταπετσερης στην Θεσ/νικη για να τα επιδιορθωσουμε? :thanks:
Σοφοκλης στην τουμπα οτι δουλεια του εχω δει απλα αγγιζει εργοστασιακα προτυπα.
Thankkkks Leonida!!
Καλημέρα, εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει στο δικό μου 36άρι ότι όταν είναι κρύο και γυρίζω την μίζα για να πάρει, ακούγεται ένα ''κκχχχχχχχχχχχχχ'' πολύ έντονο! Έχει να κάνει με τον εντατήρα καδένας ή είναι κάτι άλλο?
Μιζα.
Κυριως απο υγρασια
Ξερει κανεις ποσα Αμπερ πρεπει να ειναι
οι ασφαλειες για το προβολακια στο ε36?
με επιφυλαξη ε?
https://www.bimmerwerkz.com/forum/at...ay-diagram.jpg
Αρα ειναι το 25,29
και το 25,30?
δηλαδη αυτο σημαινει 30Α στις θεσεις 29 και 30?
Δεν εχω ιδεα φιλε μου και εγω νεος ειμαι στο ε36 τωρα μαθαινω χαχαχα
Επισης οποιος ξερει εχω ενα θεμα με τα οργανα.
Ξαφνικα ολες οι βελονες εχουν πεσει του θανατα και δεν κουνιεται καμια...
με 50ευρο επισκευαζουν οι ηλεκτρολογοι!
Θα ηθελα να ερωτησω κατι επιπλεον.
Το μοτερ μου ειναι 2λιτρο χωρις βανος 6κυλινδρο
Το λουφτ εχει μια βιδουλα η οποια παιρνει πειραγμα.
Ξερει κανεις τι και πως?
Επισης εαν το κουτι αντικατασταθει με φιλτροχοανη και θερμοασπιδα δουλευει η παει χειροτερα?
Απλα παιδες τωρα εχω βαλει το μοτερ και προσπαθω να βρω μια ακρη εαν δουλευει εντελως σωστα, θελω να μετρησω την καταναλωση του κτλ
τα πρωτα μ50 χωρις βανος ηταν ειδικα για τουρμπο!!
:D
το καλυτερο θα τανε να εχεις καινουριο μαφ γνησιο για να ξερεις οτι δουλευει σωστα, αλλα ουτως 'η αλλως μην περιμενεις ροπη χαμηλα...
το κουτι ασε μαμα. δεν εχεις να κερδισεις τιποτα.
για τη βιδα ξερω αλλα δε θυμαμαι τι ρολο παιζει.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
για τα ομιχλης ρωτουσες τελικα;;;;
Καλησπερα παιδες,
Εχει μετρησει κανεις καταναλωση σε 320 Ε36 μεσα σε πολη κυριως...
???
Κοίτα, σε Μ44 με 1900 κυβικα, όχι τραγική διαφορά από τα 2000, είμαι μέσο όρο στα 11,5-12 περίπου...βέβαια παίζουν πολλά ρόλο, όπως που κινείσαι, τί ώρες κλπ...
εγώ με το ισ με μ42 τελευταία που προσέχω εχω κατανάλωση γύρο στ 11 με 12 λίτρα, μιλάμε για πολύ συντηρητική οδήγηση ενώ όταν τ πατάω φτανει τα 15 άνετα. το μ50 χωρίς βανοσ λογικα πρέπει να καίει παράπάνω 1 με 2 λίτρα σίγουρα
Εγω το εχω μετρησει γυρω στο 10-11 με συντηρητικη οδηγηση.
Διαδρομη ας πουμε απο Κηπουπολη-Πετρουπολη ως Κηφισιας στο Δαχτυλιδι ας πουμε που δουλευω. Μιλαμε παντα για ωρες αιχμης.
Απλα θελω να τσεκαρω να δω μη τυχον εχω κανα θεμα με μαφ αισθητηρες κτλ.
Βασικα μπαινω στο τρυπακι και αναρωτιεμαι γιατι εχω περιεργο ρελαντι.
Ωρες ωρες καταλαβαινεις το αμαξι να κουναει
10-11 ουτε του παπα μην το πεις.
κουναει στο ρελαντι;; βασεις μοτερ ολα οκ;;
Στο 39αρι παντως με Μ52Β20TU και νορμαλ οδηγηση με αυτοματο σαζμαν εντος πολης ειμαι στα 11,2 και εκτος απο 6,8 εως 7,5
Ώρες αιχμής με το 320 Ε36 και καις 10-11....αδύνατον μου φαίνεται. Δεν παίζει.
Βέβαια για τη διαδρομή που λες Πετρούπολη-Δαχτυλίδι, παίζει μεγάλο ρόλο αν πας από κέντρο Αθήνα ή ανεβαίνεις Κηφισό και μπαίνεις Αττική οδό...
Αν πας από τη δεύτερη διαδρομή είσαι ΟΚ...αλλιώς με τίποτα...
καθαρισες την πεταλουδα????
Παιδες ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Εννοειται μολις βρω χρονο και βρω ακρη θα το αναφερω.
Λοιπον εκατσα και διαβασα το θρεντ ολο να ξερω τι και πως μιας και
εκτος των ανωμαλων καιρων που δεν ειναι για αγορες αυτοκινητων αφετερου δε
μου αρεσει πολυ το 36αρη οποτε θελω να το εχω και σε οσο καλυτερη κατασταση μπορω
και μου επιτρεπουν και τα οικονομικα μου.
Ετσι λοιπον νιωθω πολυ τυχερος που δεν εχω θεματα ταπετσαριας ουτε ουρανου.
Εχω κλασσικα ομως το ντουλαπακι που θελει περιποιηση τοσο με τις βιδες (οπου μια φωτο στο που τις βαζετε θα βοηθουσε) οσο και με την ταπετσαρια τουη οποια εχει αρχισει στο κατω μερος να ξεκολλαει. Δεν φαινεται αλλα εγω το ειδα...
Η μιζα μου μονο στο πολυ κρυο την ακουει λιγο αλλα δεν εχει θεμα προς το παρον.
Εχω και εγω το θεμα με τον ηχο απο το την μερια του οδηγου που πιθανοτατα ειναι θεμα τσιμουχας οπως διαβασα ή κατι αλλο? Ισως ρεγουλαρισμα στην πορτα?
Επειδη το αμαξι κανα 2 μηνες το εχω παλι στα χερια μου λογο της ατυχιας που ειχα
ακομα ψαχνομαι οποτε ρωτω διορθωνω ενημερωνω.