οκ, οταν ερθω απο βδομαδα θα τα πουμε
Printable View
ααα πολύ ωραίο αυτό ρε παίδες...
λοιπόν 2 εταιρειούλες...
Κατασκευες - ανακατασκευές σε σπίτια και μαγαζία..( ειδικά σε μαγαζια οι ανακατασκευες είναι το φόρτε μου!!χαχααα) δλδ απο πολυκατοικίες μαιζωνέτες καθώς και μέσα στο κέντρο μαγαζιά ακόμη και εργοστάσια εκτός αθήνας...ολα τα συνεργεία μου είναι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις - δομημένη καλωδίωση.
Η άλλη εταιρεία που ασχολείται απο πρίζες μέχρι φωτοβολταϊκά και έξυπνα σπίτια...και εδώ όλο το πρωσοπικό στην διάθεσή σας για οτιδήποτε...
www.sapclean.gr
email: info@sapclean.gr
themata egkymosynis / gynaikologias kai fetal malformations oti mporo na boithiso .apla ena minima
συνεργαστηκα με τον Μακμαν και εχω να πω δυο πραγματα.
1ον ειναι αψογος τεχνιτης
2ον ειναι ο μοναδικος τεχνιτης που η γυναικα μου συμπαθησε. Για οσους μας γνωριζουν οικογεινειακα αυτο ειναι κατι σαν Οσκαρ ας πουμε.
Τα βρηκανε, οι δουλειες εγιναν σωστα, στην ωρα τους, στη σωστη τιμη και κυριως..... χωρις κρεβατομουρμουρα στο τελος της ημερας.
περγκολα, καγκελα, σιδηροπορτα, καφασωτα + κατι «μερεμετια» σε μια γειτονισα ολα κομπλε.
Και η γειτονισα ρωταει τι κανει αυτο το καλο παιδι!
Μαααααακη; τι μερεμετια ακριβως της εκανες;
Τώρα η δικιά μου σειρά.
Θεσσαλονίκη.
Υπολογιστές,κατασκευή και παραγγελια απο εταιρια το στησιμο το κανω εγω με προγραμματα κτλ.
Software,προγράμματα και Hardware κυρίως οτι χρειαστεί διορθωση και ανταλλακτικό.
Επιστροφή χαμένων δεδομένων απο σκληρούς δίσκους /φωτογραφίκες και δεν σημαζευετε.
Με πάρα πολυ χαμηλες τιμες μονο για εσάς παιδιά :thumbsup:
αυτο το ξεχασαμε ρε παιδια...:shok:
θα μας χρειαστειειειειειειει......:w histle:
για ενημερωστε οι νεοτεροι φιλοι....:thumbsup:
Εγω δεν το ξεχασα καθολου Βασιλη,ψαχνω για οδοντοχειρουργο στην Αθηνα!!!
Νικολάκη τι είδους πόνος είναι? Μήπως προέρχεται από καμιά κουφάλα? Πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στο στόμα σου φίλε :th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1: Άντε έλα σε καμιά συνάντηση να τα πούμε από κοντά και να ρίξω και μια ματιά με το πρόβλημά σου να δω τι μπορώ να σου κάνω:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Γεια σας παιδια εγω φοιτητης ειμαι ακομη μηχανολογος τει οπου να ειναι τελειωνω για να ακολουθησω το επαγγελμα του πατερα μου που το δουλευω απο τα 14 εξατμισεις - καταλυτες οποια απορεια εχετε ρωτηστε.
Καλησπέρα και από εμένα εγώ μπορώ να βοηθήσω σε κάθε είδους μεταφορά-μετακόμιση πάμε τα πάντα παντού........(εκτός από τις πεθερές γιατί θέλουν ειδική συσκευασία!!!!)
Kαλιο αργα παρα ποτε!!!
Παμε λοιπον!!!
Εχω καταστημα στη Λαρισα με Τεντες.
Φυσικα για τα μελη του φορουμ θα υπαρχει εκπτωση 10% σε ολα τα ειδη κατασκευης/τοποθετησης Τεντων,Ζελατινων κλπ..
Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μετακινηθω σε ακτινα μεγαλυτερη των 100 χιλ.γιατι δεν συμφερει ουτε εμενα αλλα ουτε και τον πελατη, αφου η θα χρεωθει εξτρα, η εαν χρειαστει κατι σε μικροεπισκευη μαλλον θα πρεπει να παει σε αλλον Τεντά!!!
Για να μην χαλασουμε και τη ροη του θρεντ, οποιαδηποτε ερωτηση/απορια για τιμες ,μαρκες πανιων,βραχιωνων,ηλεκτρ.μο ερ κλπ. στειλτε pm.
Θα χαρω πολυ να σας απαντησω!!!
Αρης.
Εκτυπώσεις offset, τετραχρωμίες, εξαχρωμίες, πλαστικοποίηση, ποιοτικά διαφημιστικά έντυπα σε ποσότητες, διαφημιστικά booklets, περιοδικά, αφίσες, έντυπα συσκευασίας, κουτιά συσκευασίας, σε κάθε διάσταση, για εταιρίες, υπηρεσίες, αλυσίδες καταστημάτων, παράδοση με ιδιόκτητα μέσα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ευκολίες στην εξόφληση, κάθετη μονάδα, οικογενειακή O.E. ΒΙΠΕ Παιανίας
...βοηθάτε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι...
Ο ειδικος της πριζας....
Ηλεκτρικες εγκαταστασεις, αυτοματισμοι, ηλεκτρικες μελετες φωτισμου οικιων-καταστηματων-βιομηχανιας, στην Πατρα.
Χαρα μου να σας αλλαξω τα φωτα.......
Διακοσμήσεις επαγγελματικων χωρων, ανακαινισεις, εκθεσιακα περιπτερα, ψηφιακα αυτοκόλλητα και διαφανιες, πανό. Και ηλεκτρολογος εσωτερικων εγκαταστασεων.:warriorsmiley:
Τεχνικη εταιρεια κατασκευης δημοσιων και ιδιωτικων εργων.
26 χρονια στο χωρο.
Μελετες, αδειες, τοπογραφικα, επιβλεψεις και κατασκευες.
Πληρης εξοπλισμος, εδρα Αρτα. Εμβελεια σε Ηπειρο, Αιτολωακαρνανια και Επτανησα.
Θεοδωρος: Πολιτικος μηχανικος Ε.Μ.Π. Ε.Δ.Ε.
Αναστασια: Πολιτικος μηχανικος Τ.Ε. Ε.Δ.Ε.
Ηλιας: Πολιτικος μηχανικος παν/μιου Πατρων.
Χρηστος: (προσεχως) Πολιτικος μηχανικος παν/μιου Πατρων.
Οτιδηποτε χρειαστει και με την προυποθεση οτι μπορουμε να βοηθησουμε, στις υπηρεσιες σας...
Πριν λίγο πέρασα να πώ μια καλημέρα σ'εναν αγαπητό συνφορουμίτη, στον επαγγελματικό του χώρο.
Στο όρθιο απο δυό κουβέντες για άλλη μια φορά κατάλαβε ο ένας τις "αγωνίες" του άλλου για το τί ζούμε και τί μας "ξημερώνει"...
Μέσα σ'αυτήν την μίζερη ψυχολογία που μας βάζουν καθημερινά, για άλλη μια φορά νιώθω πόσο αναγκαίο είναι να υποστηριχθούμε και να βοηθηθούμε τουλάχιστον μεταξύ μας στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.
Εμείς ξεκινάμε με το οτι έχουμε κοινές αγάπες έστω κι αν αυτές είναι "σίδερα" (αλλά με ψυχή...). Ας κρατάμε ότι μας ενώνει και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως μπορούμε. Κάτι θα βγεί κι απ'αυτό όσο κι ασήμαντο μπορεί να φαίνεται σε κάποιους.
Ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε κι ας ελπίσουμε για ένα καλύτερο αυριο.
Ειλικρινά
Βαγγέλης
Υ.Γ.: Κώστα, εμείς τουλάχιστον κάτι προλάβαμε να χαρούμε. Ας προσπαθήσουμε για τα παιδιά μας, τουλάψχιστον να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς.
Να'σαι καλά και να προσέχεις το κάθε βήμα.
εγώ παιδες μάλλον μπορώ να βοηθήσω όσα μέλη διαθέτουν οχήματα με πάνω από 600 άλογα καθότι Μηχανικός Αεροσκαφών!:thumbsup::thumbsup:
Αλέξανδρος από Χαϊδάρι,μη κάτοχος Bmw δυστυχώς αλλά με στενές επαφές εβδομαδιαίου τύπου με το εικονιζόμενο Laguna Sega.(ας είναι καλά το ξαδερφάκι)
Ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος με ότι αυτό περιέχει μέσα.(αμοιβαία,χρηματιστήρ ο,νοσοκομειακά,συνταξιοδο ικά,ασφάλιση κατοικίας,αυτοκινήτου..κλπ)
2η δραστηριότητα...Plasis Real estate + development. https://www.plasis.com.gr/
3η Μια πολύ καλή σχέση την έχω κι εγώ με το κτεο σε περίπτωση που βολεύει λόγο απόστασης το Χαϊδάρι κάποια παιδιά.
Είναι ολοφάνερο ότι κυνηγάμε τα όνειρα μας!
υ.γ Πολύ καλή ιδέα το συγκεκριμένο τόπικ.
Παίδες είμαι διανομέας της 3Μ οπότε θεωρητικά μπορώ να σας βρω οτιδήποτε έχει η εταιρία και ίσως χρειαστείτε.. από μεμβράνες κτιρίου, carbon, αλλαγής χρώματος οχημάτων, εκτυπώσεων, διακοσμήσεων, ότι ότι ότι.. χαρά μου! Θα ναι μαλλον σε κάποια ποσότητα αν δε τα έχω στοκ, ίσως όμως και έτσι με μια καλύτερη τιμή να συμφέρει.
Όποιος επιθυμεί να τσακιστώ να του βρω κάτι, ας μου στείλει pm γιατί να παρακολουθήσουμε μύνημα προς μύνημα το thread είναι μάλλον δύσκολο.
Thanks!
Tιποτα σε φωτογραφο εχουμε?
Οχι απαραιτητα επαγγελματια,απλα να το χει και να βγαζει ομορφες φωτογραφιες..
Nα πω και εγώ το αντικείμενο μου
Συστήματα ήχου & εικόνας (περισσότερο για οικιακή χρήση)
Εχω το κατάστημα της Πάτρας https://www.orpheusaudio.gr/el/node/124
Ας "συστηθω" και εγω:
https://www.eliton.gr/
Εχουμε το καταστημα Πατρας, και εμπορευομαστε:
- Επιπλα Κουζινας
- Ντουλαπες
- Πορτες Εσωτερικες και Εξωτερικες
- Ηλεκτρικα Ειδη