-
Οτι προλαβω θα το κανω Βασιλη να εισαι σιγουρος. Το προβλημα μου ειναι ο περιορισμενος χρονος μιας και θα φτασω αθηνα 14:30 και πρεπει να προλαβω τσεκαρισμα του αυτοκινητου και να κανω μεταβιβαση μιας και το βραδυ πρεπει να ειμαι Θεσσαλονικη γιατι αγγαρεψα πολυ κοσμο να κανει baby sitting στα μικρα μου μιας και το ετερον ημισυ εργαζεται μεχρι αργα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.
-
Σημερα ειναι πλεον Τριτη.
02:50.
Σε θελω νωρις-νωρις ορθιο να ετοιμαζεσαι.
:hyper:
-
Ποιος σε πιανει λεμε σημερα????:rally::cheers::clap1:
-
Λεωνίδα σου εύχομαι να το παραλάβεις με το καλό! Το μόνο σίγουρο είναι πως το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη σήμερα θα είναι από τα απολαυστικότερα της ζωής σου! Άντε, καλορίζικο και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις πολλές φωτογραφίες από την κούκλα!
-
Ευχαριστω Πολυ παιδες για τα καλα σας λογια ειδη ειμαι ετοιμοσ και σε λιγο ετοιμαζομιαι για αεροδρομιο.
Τα υπολοιπα αναμεινατε στο ακουστικο σας
-
Άσχετο: Καλοτάξιδο ήθελα να πω και όχι καλορίζικο! Καλορίζικο λέμε για τα ακίνητα! Σιγά μη βγάλει και ρίζες το Ε39 του Λεωνίδα!
-
Μόλις μου τηλεφώνησε ο Λεωνίδας ότι παρέλαβε το αμάξι!Από τις λιγοστές φράσεις που μπόρεσε να αρθρώσει από το σοκ που υπέστει ήταν ''λιποθύμησα μέσα στο αμάξι'',''οι φωτογραφίες το αδικούν...''
Καλοτάξιδο,λοιπόν,Λεωνίδα και με το καλό να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη!Να χαρείς πολύ το αμάξι σου στο πρώτο σου ταξίδι μαζί του!Ποιός σε πιάνει τώρα.....
-
Φανταζομαι να χει εξοπλιστει με τα απαραιτητα Pampers...οχι τιποτα αλλο,μη τρεχει για βιολογικο ακομα δεν το πηρε...:th_Laie_67-1:
Καλο ταξιδι φιλαρακι...thumb
-
Κάποιος κοιμηθηκε μεσα στο αυτοκίνητο σήμερα.. Τουλάχιστον δεν ψάχνεις αν έχει wifi εκεί να ενημερώσεις κι εμάς που περιμένουμε να δούμε την χαρά σου???
-
Καλορίζικό φίλε!!
Καλοτάξιδο και ό,τι επιθυμείς!!
Είσαι εδώ?
Μπα αποκλείεται.....
Δεν θα ξαναγράψει παιδιά στο forum κοιμάται στο αμάξι χωρίς wifi.... χα χα χα
-
Ρε ο ανθρωπος παρελαβε το Ε39 και εχει και δυο εβδομαδες αδεια...
Τι περιμενετε !?
:th_Laie_67-1:
-
Κατάλαβα... Την Παρασκευή στο 'Φως στο τούνελ' αναζητούμε τα ίχνη του Λεωνίδα. Τελευταία φορά εθεάθη να κινείται στην Ε.Ο με Avus Blau E39 M-Pack και κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Φορούσε το χαμόγελο της Colgate. Βρέθηκε DNA του σε γόπα πεταμένη κάπου μετά τον Πλαταμώνα.
-
Εδω ειμαι ρε τρελοκομεια ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ και δεν κοιμηθηκα τελικα χτες το βραδυ απο την παλαβομαρα μου δεν το πιστευω ακομα νομιζω οτι ειναι ονειρο. Τα υπολοιπα αναμεινατε στο νεο θρεντ οπου θα ανοιχτει με την βοηθεια του Giannis_compact και θα παρατεθει και φωτογραφικο υλικο και πληρης αναλυση των εντυπωσεων και των συναισθηματων που προηγηθηκαν με την πρωτη ματια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΕΑ
Το μονο προβλημα που εχω με το αμαξι ειναι οτι δεν χωραει στο παρκιν .:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο το αρμα σου! :thumbsup:
Η αγαπημενη μου 5αρα και πιστευω του 80% του φορουμ
Και εσυ ζουλιξετο λιγο καπου θα μπει μην το βλεπεις ετσι ελισετε το εργαλειο! :thumbsup: :thumbsup:
-
καλοΤΑΞΙΔΟ το εργαλείο Λεωνίδα! αγρατζούνιστο να είναι. Το Σάββατο προφανώς θα το φέρεις να το καμαρώσουμε ε? θα έχει και γ@μω τις μέρες!:thumbsup:
-
άντε καλώς τα δέχτηκες!!!
-
Σαββατο εχει καφεδακι Γιωργο οπως παντα αλλα πλεον με το νεο εργαλειο.
Θωμα στα Μαλγαρα αναψα τσιγαρο τελικά.:thumbsup::thumbsup:
Σας ευχαριστω πολυ.
-
λεωνιδα καλοταξιδο να ειναι!
να εισαι γερος να το χαρεις με την οικογενεια σου!
-
καλοταξιδο κι απο μενα φιλε!καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις με το αρμα :thumbsup:
-
Λεωνιδα καλοταξιδο, ασφαλη χιλιομετρα και πολλες βολτες και ταξιδια να κανεις μαζι του!
-
Αντε ρε, το λέγαμε το Σάββατο, πως όλα θα ήταν τέλεια. Καλοτάξιδο.
-
σου το ειπα βεβαια 1000 φορες.....
ας γινουν 1001.......
καλοταξιδο και παλι φιλε μου....
ειπαμε το 39αρι......ειναι νταλκας!!!
-
-
φωτο δεν βλεπω...:whistle:
περιγραφες απο τη πρωτη επαφη δεν βλεπω...:whistle:
ουτε καν ποσα παμπερς αλλαξες δεν μας εχεις πει...:ranting2:
-
4 συσκευασίες pampers - 8 εσωρουχα και 2 βιολογικους καθαρισμούς.φωτο σε λιγο
-
Μιας κ ο σκοπος του θρεντ επετευχθη
κ μετα απο παρακληση του φιλου μας Λωνιδα
κλειδωνεται το θρεντ κ ...παμε για αλλα....
κ παλι καλοταξιδο φιλε!