απο χθες το βραδυ...ε ρε τι λαθραιο καυσιμο"εφυγε"!!
Βαλτε βενζινη παντως γιατι ξανα τα ιδια...
Printable View
απο χθες το βραδυ...ε ρε τι λαθραιο καυσιμο"εφυγε"!!
Βαλτε βενζινη παντως γιατι ξανα τα ιδια...
καλά που προλάβαμε και παραδώσαμε απο την περασμένη εβδομάδα τις παραγγελείες που
είχαμε αφημένες πρίν τις άδειες...
απο την άλλη εβδομάδα πάλι!!!
δε νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια...
αν δεν το καταλαβαινουν θα φανε τα μουτρα τους οι βυτιοφορεις...
την κοινωνια δεν την εχουν μαζι τους παντως...
Εκανα χαβαλέ στο μπαλκόνι και είπα πριν από λίγο, να πάω να φουλάρω το 206 που έχει μισό ρεζερβουάρ. Την μπέμπα την έχω φουλ απ την Πέμπτη.
Εδώ το ελληνικό μεγαλείο πάλι, ένας απ τους φτηνότερους, JETOIL στην Ανατ. Θεσσαλονίκη, με 1.398ε την απλή, που συνήθως είναι και ανοιχτός τις Κυριακές, είχε ουρά κάπου 60 αμάξια.
Ενας άλλος πονηρός της shell, είχε καμμιά 10ριά αλλά ξεπέταξε την τιμή στο 1,498 από 1,492 που την είχε χθές.
Βγηκα μια βολτα να φουλαρω και γινεται χαμος στα βενζιναδικα.Σε αυτους που εκτοξευσαν τις τιμες βεβαια δεν εχει μεγαλες αλλα οταν θα τελειωσει το καυσιμο στα αλλα αυτοι θα βγουν οι πιο κερδισμενοι.Για ποτε πηγε απο 1.399 σε 5 μερες σε μια aegean στο 1.45 δε λεγεται.
εψαχνα το παπουτσι αλλα βρηκα αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=BVBmYOQLoLg&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=Vy57wCkdO6o
δεν τα καταφερε τελικα..Την επομενη!
γιατι ολα τα βενζιναδικα εχουν αυξησει τις τιμες απο 3-5 λεπτα απο χθες το βραδυ?
ακριβηνε το πετρελαιο....?
α ρε ρεμαλια κλεφτες
Βγήκα και εγώ με τον υπόλοιπο λαό να βρω βενζίνη.. Μετά από 45 λεπτά και αφού δεν βρήκα πουθενά, είχα πολλά νεύρα...
Ότι δίκια και να έχουν τα έχουν χάσει. Να πάνε να αποκλείσουν το σπίτι του πολιτικού-παράγοντα ή όποιου άλλου τους έκανε ότι τους έκανε. Η δική μου τη βενζίνη και τα δικά μου νεύρα τι σας φταίνε? Δηλαδή αν εγώ παράγω γάλα, δικαιούμαι να κόψω από την αγορά το γάλα που δίνεις στο παιδί σου? Αν φτιαχνω φράκτες, να έρθω να βάλω έναν γύρω από το φορτηγό σου να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου?
Άντε πια.. να μην σώσουν και πάρουν τίποτα απ'ότι ζητάνε, και άμα χρειαστούν ασθενοφόρο ή πυροσβεστική για το σπίτι τους, μακάρι να μην έχει βενζίνη να πάει.
ΕΙΧΑΝ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ και τα έχασαν μόνοι τους..Προσωπικά δεν είμαι πια μαζί τους, ούτε με κανέναν μάγκα που νομίζει ότι του ανήκει η ζωή μου..
Αυτο ακριβως. Μολις μπηκα σπιτι, πρεπει να εχω χασει γυρω στις 5 ωρες σημερα, για να φουλαρω 2 αμαξια. Στο ενα βενζιναδικο περιμενα με τις ωρες (εγω και αλλοι τοσοι) και λιγο πριν φτασουμε λεει τελος, στο 2ο περιμενα παλι με τις ωρες γιατι κατι ******ηδες Ελληναρες εχουν μπερδεψει την σειρα με τη μπαντανοβουρτσα και μπαιναν σφηνα απο εναν παραδρομο. Αφου προλαβα να βαλω γιατι παλι τελειωνε..παλι καλα! Τελος, γυρναω σπιτι να γεμισω και της μανας μου, και παλι καλα που ενω ειχα σκοπο για Αργυρουπολη κλπ περναω τα λιμανακια και η BP που ηταν κλειστη το απογευμα, ειναι ανοιχτη με λιγη ουρα..γεμισε και αυτο.
Κορνα στη κορνα, βρισια στη βρισια, και σπασιμο νευρων για ολους. Φυσικα το φουλαρισμα εγινε σε αστρονομικες τιμες τυπου 1,499 κλπ. Αλλα ενταξει η τιμη παει στα κομματια, προσφορα και ζητηση ειναι..θα ανεβει.
Οπως λεει και ο Κωνσταντινος..
"Άντε πια.. να μην σώσουν και πάρουν τίποτα απ'ότι ζητάνε, και άμα χρειαστούν ασθενοφόρο ή πυροσβεστική για το σπίτι τους, μακάρι να μην έχει βενζίνη να πάει."
Στο διαολο πια με τον καθε εκβιαστη στο μπουρδελο που ζουμε :ranting2:
ΥΓ: Ναι εχω νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδια γουσταρετε να παμε να πιασουμε τον Θανο που ειναι νταλικερης και να τονε λιωσουμε στο ξυλο......και μετα να του φορεσουμε τις ροζ παντοφλες κολαρο...........ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!:whistle::whistle::whistle:
τελικα ειναι ωραια να κινεισαι με ΜΜΜ !!!!
Τι να αγοραζω αυτοκινητο....
απεργιες,βενζιναδικα,ακριβ εια,κλεψιμο στις μανικες,διοδια,κλειστοι δρομοι απο διαδηλωσεις,κυκλοφοριακο , εργα..................
ασε μια χαρα ειναι χωρις αμαξι
εγω αλλον βλεπω στο Δ.Σ. των φορτηγατζηδων...:whistle: :shok:
https://i465.photobucket.com/albums/...istar3/564.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αυτές τις ημέρες η λύση είναι ποδηλατάκι,κανεί και καλό στην Υγεία!!!
Ασ'το διάολο πια με τις συντεχνίες και τα κέφια τους που κρατάνε από τα @@ τον κοσμάκη...
Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Έφαγα μισή ώρα κίνηση στην παραλιακή το απόγευμα λόγω ουράς σε βενζινάδικο (και χωρίς να θέλω να βάλω βενζίνη).
Δεν είναι κατάσταση πια αυτή, όποιος γουστάρει κάνει ό,τι γουστάρει και δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει τον πολίτη. Έλεος πια!!!
sto idio ergo theates, kai xana kai xana kai xana mana
Κατ εμέ και οι βενζινάδες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση.
Κάνουν Ό,ΤΙ άκυρη μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι για να φέρουν τον κόσμο απέναντί τους.
Έτσι και αυτοί κάνουν αυτό που θέλουν και η κυβέρνηση ρίχνει ουσιαστικά το φταίξιμο σε εκείνους, και την βγάζουν καθαρή.
Απ' ότι λένε τα ραδιόφωνα πάντως, τα πρατήρια στην μεγάλη τους πλειοψηφία εφοδιάζονται κανονικά.... ιδιωτικά ή εταιρικά... :whistle: