Δεν σε εκλεψε....τοσο χωραει.Εχω το ιδιο,απο τελειως αδειο γεμιζει περιπου με 53-55.
για οεμ φασολι πρεσπων θα σε ρυθμισω εγω ο πριγκηπας τι σχεση εχει με εκει?:hystericalbs1:
Στο 1το τσαφ της μανίκας δεν παίρνει τόσο, όσα χρόνια το εχω σκάει στα 45 με 47 με πάτημα την βαλβίδα και γεμίσμα έως την τάπα ναι φτανει τα 50 - 52 μιλάω για Polo 6Ν1Παράθεση:
<br />Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Bassakos<br />
Vw polo 1. 4. 16V<br />
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή εχω 45 λιτρα ρεζερβουάρ οκ?<br />
<br />
Ειμουν λι ι ίγο πιο πάνω από την ρεζέρβα , παω φουλαρω σε γνωστό φτηνό πρατήριο πριν την γέφυρα του ασπρόπυργου με κατεύθυνση προς κορίνθο και το αμαξι πήρε 42 λιτρα <br />
<br />
Ευχαριστώ! <br />
<br />
Απλά θα πω ότι το αμαξι εχει ρεζέρβα 5 λίτρων + την λίγη βενζίνη που είχα μέσα, κανά 3 λίτρα ακόμα δλδ ' σύνολο 8, <br />
<br />
<br />
sent from mobile
<br />
Δεν σε εκλεψε....τοσο χωραει.Εχω το ιδιο,απο τελειως αδειο γεμιζει περιπου με 53-55.
Αλλά όπως και να εχει δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που βάζω βενζίνη στο αμαξι και ξέρω πολύ καλά πόσο παίρνει, ανάλογα με το πόσο εχω ήδη μέσα, θεωρώ ότι με εκλεψε
Το εχω ξαναδεί πολλές φορές το έργο
sent from mobile
εχω δικιο , τελος!
:th_Laie_67-1:
Ελπιζω !!!
Στα 50 ευρω ειναι 38.78 λιτρα σημερα . . .
Τον χειμωνα στα 50 ευρω ηταν στα 27,94 λιτρα . . .
Ειναι τρομερα μεγαλη διαφορα . . .
Δε στο πετρελαιο ; ; ;
Ηταν στο 1.588 και σημερα στην Θεσσαλονικη ειναι 1.264 !!!
Στα χιλια λιτρα ο επαγγελματιας κερδιζει μολις 324 ευρω μονο απο την διαφορα τις τιμης φιλε . . .
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=113029210Παράθεση:
ΑΠΩΛΕΙΕΣ 10% ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
Γιατί πέφτει η τιμή του πετρελαίου
Εκτός από τον χρυσό, στα «νύχια» των αρκούδων απειλεί να παγιδευτεί και ο μαύρος χρυσός; Το πετρέλαιο κινήθηκε μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» στο πρώτο τρίμηνο του έτους, λάμποντας... διά της απουσίας του από το πάρτι των χρηματιστηρίων. Το τελευταίο διάστημα δέχεται ισχυρές πιέσεις, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει κατά 10% από την αρχή του μήνα. Το μπρεντ έχασε την περασμένη Τετάρτη το ψυχολογικό «φράγμα» των 100 δολαρίων/βαρέλι, για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2012, εξέλιξη που επισφράγισε ένα σερί έξι πτωτικών συνεδριάσεων με απώλειες 8%. Οι τιμές ανέκαμψαν στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, πολλοί αναλυτές έκαναν λόγο για αναμενόμενη τεχνική αντίδραση μετά τις μαζικές ρευστοποιήσεις που είχαν προηγηθεί κι η οποία δεν ανατρέπει το αρνητικό σκηνικό για το μαύρο χρυσό, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δικαιολογούν περαιτέρω πτώση του πετρελαίου το επόμενο διάστημα:
Πρώτον, οι φόβοι για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας (που συνεπάγεται μειωμένη ζήτηση για πρώτες ύλες) που εντάθηκαν μετά την είδηση ότι η κινεζική «ατμομηχανή» κατέβασε ταχύτητα το α' τρίμηνο, με ρυθμούς αύξησης κατώτερους του αναμενόμενου. Ήδη πριν την εξέλιξη αυτή, τόσο το καρτέλ των πετρεαλαιοπαραγωγών χωρών ΟΠΕΚ όσο και η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ) είχαν αναθεωρήσει πτωτικά τις εκτιμήσεις τους για την παγκόσμια ζήτηση μαύρου χρυσού, με καταλύτη την επιδείνωση των οικονομικών προοπτικών της Ευρωζώνης. Ανησυχητικές ενδείξεις για την ζήτηση έρχονται και από τις ΗΠΑ, καθώς η ζήτηση για πετρέλαιο κίνησης τον τελευταίο μήνα διαμορφώθηκε στα 8,4 εκατ. βαρέλια ημερησίως, μειωμένη κατά 3,3% από την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Δεύτερον, το κλείσιμο long θέσεων στο πετρέλαιο από μεγάλους «παίκτες» όπως τα hedge funds, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης απομάκρυνσης από την αγορά εμπορευμάτων, εν μέσω προβλέψεων ότι ο ανοδικός κύκλος διαρκείας (γνωστός ως commodity supercycle) κλείνει.
Τρίτον, η αύξηση της προσφοράς πετρελαίου, εν πολλοίς λόγω του ενεργειακού «μπουμ» που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ χάρη στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων σχιστολιθικού αερίου (shale gas). Εκτιμάται ότι η αμερικανική παραγωγή πετρελαίου έχει αυξηθεί στα 7,3 εκατ. βαρέλια ημερησίως φέτος από 6,5 εκατ. το 2012.
ΟΠΕΚ
Με αυτά τα δεδομένα δεν προξενεί έκπληξη που οι παράγοντες της αγοράς χαμηλώνουν τον πήχυ των προβλέψεων για τον μαύρο χρυσό. Ενδεικτικά, η Bank of America Merill Lynch πιθανολογεί περαιτέρω πτώση της τιμής του μπρεντ στα 95 δολ./βαρέλι βραχυπρόθεσμα, ενώ η Paramount Options «βλέπει» το μπεντ στα 90 δολάρια και το αμερικανικό αργό (που διαπραγματευόταν χθες στα 88 δολ./βαρέλι) στα 77 δολ./βαρέλι. Η βουτιά των τιμών του πετρελαίου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον ΟΠΕΚ και ήδη ορισμένες χώρες (όπως το Ιράν) στέλνουν μηνύματα στις αγορές για πιθανή μείωση της παραγωγής εάν διατηρηθεί η πτωτική τάση. Στον αντίποδα, η εξέλιξη είναι άκρως ευπρόσδεκτη για τις καταναλώτριες χώρες, αφού περιορίζει τις πληθωριστικές τάσεις και ενισχύει την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών.
Λαλέλα Χρυσανθοπούλου
Στα Χανια εχουμε 1.749 την απλη αμολυβδη.Απο το 1.970 που ηταν,μια χαρα ειναι
1.568 εχει σημερα η απλη αμολυβνδη στην Θεσσαλονικη Μητσο . . .
Αρα 1.51 αγορα με τα κομιστρα μεταφορα για Κρητη να παει σχεδον στο 1.57
μεχρι τα 1.750 παει ο πρατηριουχος για 18 λεπτα κερδος αντι τα 4-5 λεπτα στο
λιτρο που ειναι συνηθως !!! Αρχοντες οι κρητικοι αρχοντες !!!
Aν ηθελαν Μητσο να εχουν ενα κερδος οσο ολα τα πρατηρια τις
υπολοιπης Ελλαδας σημερα θα πουλουσαν 1.61 αντε 1.62 . . .
Αυτο ρε συ ειναι τρομερα μεγαλο κερδος εκει σε εσας !!!
Το πιο φθηνο πρατηριο εκει στα Χανια πουλαει 1.695 η Ιντζε Αργηρω με εταιρια silk oil . . .
Αντε και 1.695 που παλι πολλα ειναι να το δεχτω οχι 1.749 ειναι τρομερα πολλα !!!
Οποτε το 1.45 ρε Μητσο πως το εβγαλες ; ; ;
Θυμασαι την τιμη πριν 1 μηνα ; ; ;
Τοσο πουλαει σημερα αμολυβδη και παιρνει για πολυ κατο ακομη !!!
Τιμή: 1,703 Προϊόν: BP Unleaded 95 Σήμα: BP
Διεύθυνση: Κ.ΜΑΝΟΥ 18 - ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ, ΧΑΝΙΑ
ΠΟΛΕΝΤΑ O.E NIKH k ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Δευ, 22/04 11:30:20
Τιμη του περασμενου Σαββατου ειναι Χρηστο
Καλησπέρα σε όλους,
Σε ενα Peugeot 106 με 45αρι ντεπόζιτο τη προτελευταία φορά με το που άναψε το λαμπάκι ρεζέρβας σταμάτησα σε πρατήριο και το γέμισα με 47 λίτρα!
Στράβωσα και καλά οτι με κλέβει κτλ και σήμερα το γέμισα σε άλλο όπου αφού άναψε το λαμπάκι έκανα ακόμα 30χλμ και το γέμισα με 48λίτρα!
Ρώτησα τον υπάλληλο πως γίνεται αυτό και μου απάντησε οτι συμβαίνει γιατί υπάρχουν ακόμα περιθώρια από τα ορια που δίνει ο κατασκευαστής κτλ.
Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει?
Είναι λογικό ή κλέβουν όλοι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τρελός γνωστός μου, σε ένα mercedes επί 65.000χλμ βάζει μόνο racing από τα κεντρικά στην καβάλας και άλλαξε φίλτρο βενζίνης πρόσφατα και βγήκε με ένα σωρό μαυρίλα....
"Αυτό είναι το πιο διαδεδομένο κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί βενζινάδες για να κλέβουν τον καταναλωτή, κάθε φορά που ανοίγει το ρεζερβουάρ του για να γεμίσει με βενζίνη. Τα στοιχεία για τις πρακτικές, παλαιές και νέες, που χρησιμοποιούν αρκετοί πρατηριούχοι προέρχονται από τους ελέγχους που κάνουν στην αγορά οι υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με τους οποίους το δημοφιλέστερο τρικ κλοπής των οδηγών είναι όταν η ένδειξη της αντλίας δεν αρχίζει από το μηδέν. Η ιδέα είναι απλή. Ο υπάλληλος βάζει σε ένα μηχανάκι βενζίνη αξίας π.χ. 5 ευρώ και στη συνέχεια τοποθετεί το πιστόλι στην αντλία κατά τρόπο ώστε να μην εφαρμόζει ακριβώς, με αποτέλεσμα να μη μηδενίζει ο μετρητής. Ετσι στον οδηγό που θα σταματήσει για βενζίνη, η αντλία συνεχίζει να μετρά από τα 5 ευρώ και μετά. Προκειμένου μάλιστα ο οδηγός να μην έχει οπτική επαφή με την ένδειξη της αντλίας, ο υπάλληλος τον καλεί να μετακινήσει το αυτοκίνητό του όσο το δυνατό πιο μπροστά, με το επιχείρημα ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα οχήματα. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, γράφει ο Γιώργος Φιντικάκης στα "Νέα". Για παράδειγμα, αν ο οδηγός έχει παραγγείλει βενζίνη 20 ευρώ, στο ρεζερβουάρ του θα μπει καύσιμο αξίας 15 ευρώ. Μάλιστα το 50% των καταγγελιών που δέχεται το υπουργείο Ανάπτυξης για κλοπές στην αντλία αφορά ακριβώς τέτοια περιστατικά. Οπως λένε υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου άλλες φορές είναι συμμέτοχος στην απάτη, άλλες όμως όχι. Η κλοπή δηλαδή μπορεί να γίνεται εν τη απουσία του από τον υπάλληλο που έχει βάρδια. Το υπουργείο εκτιμά ότι το τρικ θα εξαλειφθεί με τη λειτουργία των συστημάτων εισροών - εκροών όγκου καυσίμων. "
πηγη
www.gasprice.gr
Από 1.67 έως 1.82 η τιμή της βενζίνης σήμερα στην Ιταλία....
Μιλάμε για 95αρα..
1,698¤/lt έβαλα σήμερα σε shell στον Πειραιά Αντώνη
και 1,61 something στην Πειραιώς ένα Α.Π. χαχαχαχα
1.60 χθες βραδυ στην θηβων (Περιστερι)
μια ΕΤΕΚΑ
Σημερα οπου ειδα βενζιναδικο ηταν πανω απο 1.7... Β.Π
Eβαλα σε βενζιναδικο στην Λ.Φραντζη και εχω τρελαθει στα πιρακια!!!!!
Yeup...
1,718 σήμερα στη Shell Λενορμαν 95αρα
1,75 στην Πειραιώς 100άρα aegean...
και επί τη ευκαιρία την καλησπέρα σε όλους τους φίλους μετά από μακρά περίοδο απουσίας...