Για ασφαλεια ηθελε χαρτι για το ανταλλακτικο μου ειπε ο φιλος μου. Δλδ η επιστροφη πληρωνεται απο αυτους??
Printable View
Για ασφαλεια ηθελε χαρτι για το ανταλλακτικο μου ειπε ο φιλος μου. Δλδ η επιστροφη πληρωνεται απο αυτους??
Το κοστος της κουριερ επιστροφης περιλαμβανετε στα λ7 που θελει και στελνουμε στον br.
Καλο ειναι δε για να μην χανετε χρονο ( μιας και ηδη ερωτηθην απο br σημερα που παρελαβαν τον εγκεφαλο) πανω στον εγκεφαλο να εχετε κολλησει μια χαρτοταινια με το vin του αυτοκινητου ( τελευταια 7 ψηφια) .
Επισης καλο θα ειναι να εχετε κρατησει τα στοιχεια του εγκεφαλου που αναγραφονται πανω σε αυτοκολλητο (τραβωντας μια φωτο) απλα και μονο για επαληθευση οταν παραλαβετε πισω.
Μην γινει κανενα λαθος εστω μια στο εκατομυριο και στειλουν ecu απο αλλο αμαξι.
Να μπορεις αμεσα να το επςληθευσεις πριν το βαλεις πανω στο αμαξι. Απλα προληπτικα..
Δεν το σκεφτηκακαθολου.... λες να παρω αλλο εγκεφαλο πισω!!!!!Το εστειλα χθες πηγε σημερα και το εστειλαν σημερα παλι πισω. Λογικα αυριο αντε μεθαυριο ερχεται!
Χαχα ! Φανταζεσαι να μου στειλουν τον δικο σου και εσενα τον δικο μου μιας και τα καναμε ολα παραλληλα ;
:) looool
να επιστρεψει θελει μονο μια ημερα! Η δικη τους εταιρια ειναι σφαιρα! Αυριο απο τις 11 και μετα θα ειναι σπιτι σας!
Αλλα να παει θελει παντα δυο. Παντως πληρωσαμε να παει 48 ευρω με την πιο γρηγορη εταιρια των ΕΛΤΑ με μεγάλο κουτι και βαρος στην κατηγορια 1500-2000 γραμμαρια. Αρα τα ΕΛΤΑ ειναι πολυ φθηνοτερα
Πρωι Δευτερας πηγαμε ταχυδρομειο, Τεταρτη εφτασε στην BR και Πεμπτη 11 ηταν στο σπιτι. Καλα το αμαξι σας θα εχει τεραστια διαφορα απο πριν
Παιδια μια χαρα σας βρισκω περιμενω εντυπωσεις ! Blacktan ποσα ευρω σου ζητησαν να τους στειλεις ? Γιατι νομιζω με τραπεζα ειναι περισσοτερα.
Και μέσω ποιας τράπεζας τα καταθέσεις?
Αναμενω μεσα στην εβδομαδα και obdii bluetooth reader και σε συνδιασμο με την εφαρμογη torque/android θα logαρω για να τραβηξω δεδομενα και να τα ποσταρω για λογους αρχειου.
Πολυ ενδιαφερον ανυπομονω για 0-100 !!
Ο κονιορδος βρισκεται στα χερια μου...
Το απογευμα εχει τοποθετηση!
Και το βράδυ αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις!
Εχω ηδη προγραμματισει ride !
Σε κόβω να χάνεσαι από το forum για μερικές μέρες αφού θα βιδώσεις στο αριστερό κάθισμα της σφαιράτης f20 :nitro:
Με dtc on δηλαδη χωρις πληρη απενεργοποιηση των ηλεκτρονικων αλλα μερικη το αμαξι πρωτες δευτερες απλα εσκαψε ...
Ακουστε στο βιντεο μονο τα λαστιχα που ειναι και καινουρια...
Σε καποια φαση σε τεταρτη η πεμπτη ταχυτητα οπως ειδα και εγω τελικα μετα εδειξε και 145kw ενω αναγκαστηκα να σταματησω οταν το αμαξι ηθελε να ξεδιπλωσει και αλλο γκαζι...
Υπεροχη αισθηση και ηχος του κινητηρα να ουρλιαζει....
Μολις εκανα την πρωτη βολτα κ εγω με το πετρελαιο! Πολλες παρατηρησεις αλλα μαλλον πρωιμες σε μια συντομη βολτα Χαλκιδα Οινοφυτα και πισω.Απτο video μου φαινεται πιο μεγαλη η διαφορα στη βενζινη.Χρειαζεται μετρηση να δουμε τι καναμε.Παντως στην 1η -2α με το σπορ πακετο οντως με πληρη ηλεκτρικα ον και σπινιαρει.Και στις μεγαλες δεν κρεμαει οπως πριν. Αλλα νομιζω οτι θα φερει κιαλλα εξοδα. Σιγουρα λαστιχα καταρχην:mpaks:
Well done βαγγελη !! Παρελαβες και εσυ σημερα θηριο ε ;;
:)
Εστειλα φιλο στο αεροδρομιο!Αλλιως θα το επαιρνα αυριο...Αλλ δεν το ανοιξα οσο ηθελα.Εσενα πυραυλος φαινεται. Γενικα παντως η καταναλωση στιγμιαια ιδια και ισως λιγο καλυτερη μου φανηκε ειδικα στο ecopro
Αψογος !
Δεν ασχοληθηκα με καταναλωσεις καθολου φιλε ενεκα ελειψης χρονου.
Δεν μπορουσα ομως να αντισταθω και ετσι εκανα μια μικρη βολτουλα..
Να φανταστεις η συζηγος τραβαει το βιντεο!
Loool
Αντε καλες βολτες ναχουμε!!!!Τα λεμε με περισσοτερα δεδομενα στο εγγυς μελλον!
Καλά Πατήματα boys!!!!
Το μέλλον είναι turbo!!!
Τρομερα !! Blacktan θα ειχε πολυ ενδιαφερον μια μετρηση 0-100km/h. Καλοταξιδα τα εργαλεια !
Καλά πατήματα και να τα ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει παιδιά :thumbsup:
Και πάνω από όλα αξιόπιστα, μακριά από προβλήματα.
Blacktan το εργαλείο ανεβάζει πολύ γρήγορα, θα έλεγα τεράστια διαφορά με stock 116 auto. Θα ήταν ωραία να τραβήξεις όταν μπορέσεις ένα video με το κοντέρ.
Βαγγέλη περιμένω με ενδιαφέρον τις δικές σου εντυπώσεις μιας και μάλλον θα είμαι ο επόμενος που θα μπω στο club. Αν θες κάποια στιγμή να κάνουμε και μερικά φιλικά πατήματα όσο είμαι stock να δούμε πόσο πιο μπροστά είσαι thumb. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον πάτημα μεταξύ 116i stock και 116d ecu remaped. Κάτι μου λέει ότι μπορεί και να δούμε εκπλήξεις.
και εμεις βλεπουμε μικροτερες καταναλωσεις μετα τη βελτιωση, όταν δε το παταμε!
Η ιπποδυναμη και ροπη που βλεπουμε στο βιντεο ειναι στον τροχο?
Εχω μια αμφιβολια εαν ειναι μοτερ η τροχο
1ον γιατι νομιζω η αναλυση που κανει περνει δεδομενα απο την ροδα (λογικο μου φαινεται)
2ον γιατι με επιφυλαξη μεν αλλα δεν θυμαμαι να ειχα δει ποτε πανω απο 90kw πριν το tuning..
Με επιφυλαξη βεβαια ολα οσα γραφω.
Αναμενω το reader για να log αρω και να παρουμε απαντησεις για ολα ..
Το 0-200 παντως το υπολογισα με βαση το βιντεο περιπου στα 24 secs
Οταν πριν το tuning ηθελε κοντα 26 για το 0-160
Δεν το λες και ασχημα :)
Μα νομιζω οτι η ΒR-P μιλαει για 220 ΗΡ,πολυ κοντα.-
Τα turbomotors με την εξελιξη των ηλεκτρονικων και της τεχνολογιας απογειωθηκαν.Καπου διαβασα κινητηρας 1,6 της πεζω 300+ ΗΡ.-
Ειμαι πρωην κατοχος audi tts ομολογω πως με ενθουσιασε το ανοιγμα του αυτοκινητου...
Εικαζω , (λεω εικαζω γιατι υποθεση κανω) πως ο στοκ μετρητης εδειχνε τροχο για τους λογους που προανεφερα.
0-200 παντως σε site που εψαχνα δινουν 85 secs !!!! Ενω τωρα πηγαμε στα 24 !!!
Woooow
Οπως και να εχει ειναι νουμερο super
24 0-200 εχει και το καινουριο golf mk7 gti που θεωρειτε ως επιτευγμα τεχνολογιας με 250 ατια.μμ