Σε τι είναι καλύτερο το 9 από το 10;
Printable View
Σε τι είναι καλύτερο το 9 από το 10;
Κουμπαρε ,εχω οδηγησει εγω πολλες φορες και μαλλον ολα τα εβο πλην του Εβο10.
Ισχυει αυτο που λενε. Οτι σε δημοσιο δρομο, ειναι τα γρηγοροτερα αυτοκινητα απο σημειο σε σημειο .
Καπως υποστροφικά σε κλειστα κοματια οπως όλα τα τετρακινητα, αλλα με πολυ εξυπνα ηλεκτρονικα και διαφορικα που ακομη και τον μεσο οδηγο τον κανουν να φαινεται και να αισθανεται ταχυτατος .
Ειναι παρα πολυ ευκολα στην οδηγηση τους.
Το 9αρι για μενα ειναι το καλυτερο και πιο ολοκληρομενο Εβο. Σε Εβο10 δεν ετυχε να μπω ουτε συνοδηγός ομως πιστευω οτι ειναι και αυτό πολυ καλο αυτοκινητο.
Ειναι κριμα που στην Ελλαδα δεν εγιναν ποτε εισαγωγη οι καλες Ιαπωνικες εκδοσεις ολων των Εβο και Ιμπρεζα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3859301/
Οτι και να βρείς να πας στον Σταύρο με το βιβλίο του να δει αν ισχύει η εγγύηση του .
Ο Σαρακάκης ηταν πολύ τυπικός με το θέμα αυτό , έπρεπε τα service ασχετα απο χλμ να γίνονται.
Tη γνωμη μου δε την ειπα γτ απο την αρχη του θρεντ ειχα καταλαβει και το τελος του.
Δεν το ειδες καρδια vs λογικη αλλα το ειδες "τι ΜΟΥ λειπει"
Τα αλογα οντως σου λεγανε παρε αουδι και η αισθηση σιγουρα σου ελεγε παρε bmw.
Αυτα ομως τα ξερες και πριν ανοιξεις αυτο το θρεντ.
Με το καλο λοιπον η τελικη αποφαση που πηρες να υλοποιηθει και να σου χαρισει πολλες αναπαυλες απο τη δυσκολη καθημερινοτητα και εναν ακομα λογω να εχεις πιο lightweght τσεπες και να συνεχισεις να χαμογελας τονιζοντας το πατρινο μουστακι που ολοι ζηλευουν!!!
:cheers::fountwtis::cheers:
Aλεξη θα το φτιαξουμε?
Ετσι θα το κανουμε. Μαρουλι υπαρχει :pimp:
https://www.youtube.com/watch?v=GRvRUaWSvbM
Η αποψη μου ταιριαζει με του Γιατρου και του Κουμπαρου.
Το ΕΒΟ ειναι το κοντοπουτανο που σε ανατιναζει οταν την κοπανας απο τη γυναικα σου.
Ενοχο, δηλητηριωδες μυστικο, στοιχειωνει τις νυχτες σου, ξερεις πως δεν ειναι το ομορφοτερο, ξερεις πως οι φιλοι σου θα κουνησουν το κεφαλι οταν το δουν, αλλα καθε φορα που ξεστρατιζεις, τα βηματα σου σε πανε στην πορτα του.
Αλεξ, καλοριζικο το πορνιδιο.
Η περιγραφή που δίνεις θείο ταιριάζει πιο πολύ σε Μ-τριο πάρα σε εβο.
Το εβο δηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος μπαντ μπου...
Εγω την αποψη μου την ειπα. Με το καλο να βρεις σωστο αυτοκινητο και σε καλη τιμη. Το evo ειναι εξαιρετικο, αλλα πολυ ειδικο οχημα. Τα οικονομικα σου τα ξερεις εσυ και μονο εσυ, οπως ξερεις οτι εχουμε μπει για τα καλα στην κριση και οτι για να δουμε φως θα περασουν δεκαετιες. Η αποκτηση νεου και μαλιστα δευτερου παιχνιδιου σιγουρα θα βοηθησει την ψυχολογια σου βραχυπροθεσμα, υπαρχει ομως ο κινδυνος να καταληξεις με αλλο ενα παλτο στη γκαρνταρομπα. Μη με παρεξηγεις, ξερεις ποσο σε εκτιμω, οι φιλοι ομως δεν ειναι για να λενε μονο τα καλα. Οπως και να 'χει, εμεις ειμαστε εδω να σε στηριξουμε και να σε βοηθησουμε σε καθε σου επιλογη.
Πιστεύω ότι του έκανα την καρδιά περιβόλι του Αλέξη με ότι του είπα...
Δυστυχώς με πέτυχε σε πολύ τρέξιμο γιατί από σήμερα ξεκίνησα μια βδομάδα διακοπές με αναποδιες σε δουλειές μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν τον βοήθησα όσο ήθελα αλλά του το λέω και εδώ ότι, ότι θέλει από Αθήνα το αναλαμβάνω εγώ!
Προτείνω να πάρει αυτό που του αρέσει και γουστάρει είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος με θετική σκέψη οπότε όλα θα είναι καλά...
Από βδομάδα ξεκινάω κ εγώ το ψάξιμο ...
δεν μπορει δυστυχως.
αυτη την εποχη γραφει σε εξωγηϊνο περιοδικο για ιπταμενους δισκους.
Διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια.
Αλέξη μου εύχομαι να βρεις αυτό που θέλεις και το ότι θα το φέρεις στα δικά σου μέτρα είναι βέβαιο.
Πάρε αυτό που λέει η καρδιά σου εφ όσον το μπορείς, κάνε το κέφι σου.
Η ζωή είναι μικρή, δεν αγοράζεις ηλεκτρ. κουζίνα η πλυντήριο, αγοράζεις κάτι που θα σου αρέσει να το βλέπεις και ακόμη περισσότερο να το οδηγείς.
Μέχρι πόσα λεφτά ψάχνουμε ;;;Χρονολογία ;;;
Ρε συ αλεξη να βαλουμε εναν αλλο τιτλο?
Καθε φορα που το βλεπω μου θυμιζει την ταινια με τον τσακωνα "η μεγαλη αποφραξη". :th_Laie_67-1:
Α και που 'σαι,ριξε καμμια χιλιαδα ψηφους στο Εβο!!!
μ'αυτο θα καταληξει τελικα!!!:thumbsup:
Τι να βαλω, πειτε καμια ιδεα, κανενα πιασαρικο.
Δυο καλα εβο ξερω και τα δυο ειναι Πατρινα.
Ασημι και κοκκινο.
Πηγαινε με τα λεφτα στο χερι και κανε τα κουμαντα σου.
Ελεγα το: "στο εβο θα στον σφυριξω δυο φορες"...
Πάντως τρια αυτοκίνητα στην οικογένεια και τα τρια τετραπορτα και τα τρια πενταθεσια δεν ξέρω αν θα το έκανα και ειδικά από την στιγμή που δεν λείπουν τα γκαζια βλ. Μ5
θα έπαιρνα οχι διπορτο άλλα διθέσιο για παρτη μου μονο. Και δεν το λεω από θέμα γκαζιων μονο άλλα και σαν φιλοσοφία σαν οπτική ρε παιδι μου να ξεφύγει το ματι μου από τις πολλές πόρτες μια φορα.
Αν ειναι θεμα γκαζιων απο την αλλη, να έχεις απωθυμενο το εβο από την στιγμή που έχεις Μ5;;;;;;;
Άβυσσος.....
μπορει να ανοιξω και κανενα "μαντειο".....δειτε στο δευτερο ποστ:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...E1%E2%E1%F3%E7
Εντάξει. Εκτός από 500 άλογα που έχει το Μ5, δεν μπορείς να πεις ότι οδηγία θα σου δώσει το ίδιο με ένα εβολουσιον.
Για ταξίδια και μπάντες είναι σούπερ. Κλάσης ανώτερο από το εβο. Βαλτα και τα δύο όμως σε διαδρομή επαρχιακού δικτύου, και αμέσως εξαφανίζεται η χλιδή, τα 500 άλογα και ο ν10.
Πάντως χαίρομαι να βλέπω οδηγούς που ξέρουν τι θέλουν. Ακούω κατά καιρούς μέσους οδηγούς που βλέπουν το αμάξι σαν ένα απλό μέσο μεταφορας και τον τρόπο σύγκρισης που κάνουν μεταξύ αυτοκινήτων. Συγκρίσεις μεταξύ σουμπαρου χατς με άλφα ρομεο μπρερα.
για ποιο Μ5 μιλας;
αυτο με 29800 τεκμηριο, τα 1320 τελη κυκλοφοριας, τα 2980 φορο πολυτελειας και τα 50 ευρω βενζινη για μια μικρη βολτα......
αυτο το Μ5 δεν υπαρχει πλεον!!!
υπαρχει το Μ5 καποιων 2ημερων τον χρονο (200 + ευρα μινιμουμ.... το 2ημερο), αλλα αυτα δεν μου φτανουν, γιαυτο ψαχνω για δευτερο αυτοκινητο.
το διθεσιο ποτε δεν μου αρεσε σαν ιδεα και να μου αρεσε ομως ειναι αδυνατον να πραγματοποιηθει λογο οικογενειας.....thumb
Καλά, νο οφενς...αλλά από το evo θα προτιμούσα τη μελωδία του V10 και τη ποιότητα της Μ5 να με συνοδεύει οπουδήποτε, οποτεδήποτε .-
Αυτό το μικρό δίπλωμα στην έξοδο και τον ήχο του V10 να πετάω από στροφή σε στροφή σε επαρχιακό δίκτυο, δε το αλλάζω με τίποτα.
But that's me... :original:
Δεν βγάζω το εβολουσιον καλύτερο αμάξι από το Μ5, προς θεού. Θα ήταν βλακεια. Είναι πολλές κλασεις ανώτερο σαν αμαξι.
Οδηγικα όμως, αυτό που λέω είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις το εβο θα κάνει τη δουλειά του καλυτερα.
Όσο για την έξοδο που αναφέρεις, αυτό που το Μ5 το έχει σαν ρουτίνα, αν το κάνεις με το εβολουτιον βγαινωντας με τα 4, θα νιώσεις το παντελόνι σου να είναι έτοιμο να σκιστει.
Τέλος πάντων, τελείως διαφορετικές σχολές, κατηγορίες, φιλοσοφίες. Οδηγικα θα προτιμούσα το εβο από το Μ5, αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα από εβο και το δικό μου, θα διάλεγα το δικό μου.
Με αφορμή αυτά που λέγατε για βενζίνες... 4 χιλιάρια μπεκ, που οδηγούνται απο το πρόγραμμα μέχρι τις 4500 και μετά όλα ελεύθερα σύμφωνα με την παροχή τους μέχρι τον κόφτη (narrowband γαρ...). Και όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στο καντράν, ούτε στον πομπό του φλοτέρ.
Mήπως βρήκες που γράφει την ΗΜ. ΛΗ.?????
Λοιπόν με 15-17000 δύσκολο το βλέπω για 9αρη μονο αυτό υπάρχει :
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2900754/ για ένα καλό 9αρι θα χρειαστείς 20-22000 .
Με 15κ στο χέρι μέχρι και εβο 10 παίρνει,αν περιμένει την ευκαιρία...
Σιγά μην δεν πάρει 9άρι με 15κ αυτήν την περίοδο..
Τούμπες θα κάνουν οι πωλητές!
Πόσα αυτοκίνητα πουλούνται και πόσοι ''τρελλοί'' υπάρχουν να δώσουν τωρα 15κ?
Καλό ψάξιμο Αλέξη και περίμενε την ευκαιρία.
Πάντα υπάρχει εκει έξω..
Τα evo είναι 2,0 δεν νομίζω να τα βρεί τόσο φτηνά ... Μην κοιτάς απο 3,0 και πάνω που γινεται χαμός...
Εχουν μόνο Τ.Κ. και 450 φ.π.
Εγώ λέω να κάνουμε την κορολα γκλανζα...