Αυτό ακριβώς, και μην γελάς το πέρασε :):thumbsup:
Printable View
παρακαλω, δεν έχει νόημα αυτός ο διάλογος, ας μείνουμε στο θέμα μας.
ευχαριστω.
Η συντριπτικη πλοιοψηφια των πελατων μου λεει οτι δεν εχει κανενα προβλημα...οι καπακαδες και τα ρεκτιφιε εχουν αλλη αποψη ομως,:whistle: δεν ξερω τι ναπω;
Ερχονται και 3 δισ. ευρώ από φόρους
Στα μέτρα που προτείνει το υπουργείο Οικονομικών για να βρεθούν επιπλέον έσοδα 3 δισ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνονται:
- Εξίσωση φορολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου κίνησης.
αλλος για υγραεριο σε Μ3?
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Απλά δεν υπάρχουν !!!!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Γελάμε για να μην βάλουμε τα κλάματα ..
''κοκκινο'' αεριο? :th_Laie_67-1:
Σιγα μην αφήνανε το υγραέριο κίνησης !!
https://www.newsit.gr/default.php?pn...165137&catid=3Παράθεση:
Αύξηση στο υγραέριο κίνησης και τα τσιγάρα
Μέσα στα νέα μέτρα έρχονται και έμμεσες αυξήσεις φόρων και μάλιστα μεγάλες που θα σημάνουν νέα αιμορραγία στην τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.
Προωθείται τώρα η εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο υγραέριο και το πετρέλαιο κίνησης.
Με λίγα λόγια αυξάνεται ο ΕΦΚ του υγραερίου από 0,20 ευρώ στα 0,33 ευρώ, πάει δηλαδή στο 65% και έτσι η ουσιαστική επιβάρυνση για το υγραέριο κίνησης θα είναι 16 λεπτά!
Παράλληλα έρχονται αυξήσεις των έμμεσων φόρων και στα τσιγάρα.
Ο πάγιος φόρος αυξάνεται στα 80 ευρώ ανά 1.000 τσιγάρα και στα 115 ευρώ ανά 1.000 τσιγάρα ο ελάχιστος φόρος κατανάλωσης.
Έτσι αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ οι τιμές των λεγόμενων φθηνών τσιγάρων, ενώ θα μειωθεί αισθητά η τιμή των ακριβών τσιγάρων, καθώς όλα δείχνουν ότι θα μειωθεί στο 20% ο αναλογικός φόρος.
Πολύ ενδιαφέρον.
Τόμ, ήρθε η ώρα να βάλεις γκάζι στο Μ3.
ηρθε η ωρα που στη βουλγαρια που εχει 60 λεπτα θα γινεται πανικος στα βενζιναδικα κοντα στα συνορα...και την διαφορα αμα λαζει την ριχνεις και μια ρουλετα!!! Ηδηυ εχουν αρχισει οι φιλοι να μου λενε παρε το δικο μου και γεμισε το οπως κατεβαινεις!
Tυχεροί που είστε ???αμα μπορείτε ,συνέχεια απο έξω να βάζεται και αέριο και βενζίνα διότι εδώ οι δικοί μας δέΝ παλέβονται με τίποτα!!Σε λίγω απο ότι έμαθα θα φορολογήσουν ποδήλατα α α α α και όσοι έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα νομίζεται ότι θα γλιτώσουν ,σας γελάσανε :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: οσοι έχουν εναλακτικές πηγές ενέργειας φοτοβολταικά για ελατε και εσείς εδΩ???????:hystericalbs1: ολους μαζι μας δουλέυουν οικολογικά και ******** όπως έκαναν το 2009 με τα αυτοκινήτα υψιλου κυβισμου και καλα......ολους μαζι λοιπων......θα μας σκυζουν και εμεις θα τους χειρικτροτάμε.....:gr::gun_bandana::r anting2::ranting2:
μόνο το bmw γεμιζω Ελλαδα γιατι είναι μικρη η διαφορα και γιατι εχω το υγραέριο για να ανεβοκατεβαινω. αν βαλεις και βενζινη και υγραεριο κερδιζεις περιπου 50 ευρω!
Βάλτε Βουλγαρία , Ρουμανία ,Αλβανία ... Ελπίζω να το έχουν υπολογίσει αυτό . Γιατί αλλιώς μετά θα πούνε "Α δεν μαζέψαμε τα αναμενόμενα" πάρε δύο ευρώ την Βενζίνη!
Επίσης ο βενζινας της περιοχής αν τον δείτε σε κανά μήνα (λιγο πριν βαρεσει κανονι) και πουλάει 2.50 το λίτρο μην παραξενευτειτε... Από τους δέκα πελάτες του θα πρέπει να ταίσει οικογένεια.
εχει να πεσει πολυ πεταλι...
Σωστή επί της αρχής η σκέψη Σπύρο αλλά από την στιγμή που ένα παιδί από ότι ανέφερε λέει ότι αν ανεφοδιαστεί και με βενζίνη και με αέριο γλυτώνει ΠΕΝΗΝΤΑ ευρώ και σχεδόν όλα τα πρατήρια (δεν ρίχνω το φταίξιμο μόνο στους πρατηριούχος) σε ακτίνα μέχρι και 5 χλμ το ένα από το άλλο έχει διαφορά στην τιμή της τάξης του χιλιοστού του ευρώ, τι περιμένεις να κάνει;
Και αυτός που πάει να βάλει βενζίνη για δουλειά πάει και τα λεφτά που θα γλυτώσει από τον όποιο ανεφοδιασμό του για να ταϊσει τον εαυτό του ή την οικογένειά του τα θέλει, οπότε;
Δυστυχώς η όλη φάση είναι βία, ωμή βία, αλλά δεν υπάρχει εφαρμόσιμη λογική σε αυτό που λες. Ο καθένας κοιτάει να κόψει από όπου μπορεί πλέον.
Να σου πω ότι έχεις άδικο ; Δεν έχεις ...
Δεν ξέρω πραγματικά
αλλος για υγραεριο???
https://www.yourgear.gr/images/artic...130_112600.jpg
θα εχουν και ειδικο υπαλληλο να ζηταει αδεια?χαχααχαχαχαχα
Από τη στιγμή που το αμάξι περνά ΚΤΕΟ, δε δικαιούται να κάνει αυτή τη διάκριση. Κάποια στιγμή θα ασχοληθεί κανένας δικηγόρος-θιγώμενος και θα το ξηλώσουν.
δεν το πιασατε για ποιο λογο μπηκε η πινακιδα.
κανενας μηχανολογος...?
Απαντηση πρωτη
Το υγραεριο ειναι βαρυτερο από τον αερα οποτε μαζευεται στους κατω οροφους με κινδυνο αναφλεξης.
Απαντηση δευτερη
Δεν εχει επαρκη εξαερισμο
Απαντηση τριτη
Ειναι αλλεργικος ο φυλακας
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Υπαρχει και στο υγραεριο προβλημα με την ποιοτητα του απο τα σημεια πωλησης?
Γνωριζει καποιος φιλος απο Αθηνα σχετικα κατι τετοιο??
Αν ναι θα ηθελα συμβουλη για Βορεια προαστια που να μπορω να φουλαρω..
:thnx:
Γιώργο, πέρυσι το Νοέμβριο υπήρξε ένα θέμα αλλά δεν ήταν θέμα πρατηρίου αλλά διυλιστηρίων. Ένας φίλος ήθελε να πάει να κοιτάξει τον πνεύμονα στο δικό του αυτοκίνητο, μετά από δύο γεμίσματα δεν είχε θέμα. Κάποιος μάλιστα μου είπε ότι από το Δεκέμβριο έχει αλλάξει λίγο η προδιαγραφή του αερίου.
Από ΒΠ δεν ξέρω τίποτα...
τι ωραια εικονα..
Η αντλια του αεριου να γραφει περισσοτερα λιτρα απο ευρω...
350 χλμ Ε.Ο και Αθηνα...
25 λιτρα = 21 ευρω...
εποχες 2005..
:mpaks:
Καλορίζικο φίλε Κατς!!! Καλές, απολαυστικές & οικονομικές διαδρομές!!!! thumb Άνοιξες τους δρόμους για να μπάξω και εγώ... :fountwtis:
Γιωργο για μπες αν μπορεις σε λεπτομεριες.Δλδ κιτ,τιμη και πρωτες εντυπωσεις
Εβαλα το κιτ sequent 24 της εταιρειας BRC με κοστος 700 ευρω με την αποδειξη
τελειωμενο ..
Εντυπωσεις εως στιγμης πολυ καλες δεν βλεπω καποια διαφορα στην λειτουργια αλλα μονο στην τσεπη μουthumb..
ηδη εχω κανει 560 χλμ τα περισσοτερα σε Ε.Ο και φορτωμενος ..
καταναλωση την υπολογιζω 1 λιτρο σχεδον περισσοτερο απο την βενζινη ανα 100 χλμ..
Η ρεζερβα καταργηθηκε για το ρεζερβουαρ LPG το οποιο γεμιζει με 55 λιτρα αεριου.
Τοσο φθηνο ειναι αυτο το κιτ?Εχει καμια διαφορα απο τα αλλα?Εμενα εδω μου ειπαν για BRC δεν ξερω ποιο κιτ στα 1300ευρα
edit:βλεπω οτι το κιτ ειναι για 4κυλινδρα
Mητσο σε Jaguar που ηρθε την ωρα που τοποθετουσε το δικο μου ,η τιμη που του ειπε ηταν 950 ευρω...
Επισης ο υπευθυνος μου εξηγησε οτι το αμεσως επομενο κιτ για υποστηριξη εως 220 ιππους βγαινει τελειωμενο 850 ευρω..
Παντα σε BRC..
Πληροφοριακα και χωρις να συγκρινω τιμες,η εγκατασταση εγινε στην Καλαματα απο το καταστημα Υγραεριοκινηση Μεσσηνιας το οποιο ο υπευθυνος και ιδιοκτητης λειτουργει περιπου ενα χρονο εκει εχοντας προηγουμενη προυπηρεσια σε καταστηματα της Αθηνας.
Η γνωμη μου ειναι η καλυτερη εως τωρα απο αποψη επαγγελματισμου και εργασιας,μπορειτε να συγκρινετε τιμες με τηλεφωνα πολυ ευκολα.
γιωργο κανε εναν κοπο αν θες να ρωτησεις αυριο ποσο εχει για 3.2 fsi audi a6.
εχω δει στο εξωτερικο εχουν βαλει σε αυτο το μοτερ κιτ της brc.
υπαρχει κιτ της prins για fsi αλλα το δινει 1450+φπα.
Τωρα την θεσσαλονικη την εχουμε για πλακα...ετσι Γιωργο;;:whistle: