O YES
Printable View
O YES
Αυριο ξεκινανε διακοπες...αυστηρα χαλκιδικη ειπαμε, αλλα ειπε να κερασει η γυναικα μια βδομαδα στα συβοτα.
Πολύ ωραία επιλογή ψηλέ. Μη παραλείψεις τις γύρω ακτές Μπέλα Βράκα, Μικρή και Μεγάλη άμμος, Ζέρβια. Εγώ έκανα το μπανάκι μου στην Γαλλική ακτή που είναι μέσα στο χωριό σχεδόν.
Επίσης όλα τα λεφτά είναι η διαδρομή Σύβοτα -Πάργα με τα ηπειρωτικά φιόρδ και την μπλέ θάλασσα.
Επιτέλους, καφε-φασηνα αυριο...
Για να βλέπω παρεακι!!!
:thumbsup:
Μεσααααααααααα
Μαζί σου και στην κόλαση αξα!!!!!
μεσα κ εγω για καφεδακι κ πλυσιμο!
Άντε να μαζευόμαστεεεεε!
:popcorn:
:D :D :D :D :D :D :D
Ετσι...φουλ το μαγκαζακι.
ti ora mazeveste;
12:30
Επιστροφή απο το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ καφέ μας στο γνωστό ''στέκι'' στο Shell...3.5 χρόνια ''θυσιάζουμε'' τον Σαββατιάτικο καφέ σε βενζινάδικο αντι να πάμε παραλία να δούμε κάνα κώλο, πλένουμε τα αυτοκίνητα με όχι και τις καλύτερες τιμές, μαζευόμαστε ΚΑΘΕ Σάββατο όλη την χρονιά, έχουν έρθει άτομα μέχρι και απο Κύπρο και σήμερα είδαμε μια απο τις ποιο αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές και μάλιστα απο τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, που σημειωτέον είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που τον βλέπουμε στα τόσα χρόνια...
Μια φορά ήρθε και ''έδιωξε'' με την μια 50 πελάτες!! χαχαχα...ωραίος!
Εχει βρεθεί ήδη άλλο στέκι με ''ωραίο'' κόσμο και ακόμα ποιο ωραίες τιμές στην Ν. Πλαστήρα..λεπτομέρειες απο τον Τομι...
Το επόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο θα είμαστε πλέον εκεί!thumb
Πισσα και πουπουλα στον καφρο. :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:
Νεξτ ουικεντ speaty...
Ελα πειτε και σε εμας τους κουτσομποληδες τι εγινε :th_Laie_67-1:
Τι εγινε ρε παιδια στο βενζιναδικο;
Τι να έγινε; Ήρθε ο βλάκας και την είπε στον Day γιατί πάρκαρε το αμάξι του μπροστά απο το μαγαζί. Που να το άφηνε δλδ; Στα τζάμπο 300 μέτρα παραπάνω; Σημειωτέον είναι μέρος που πάντα όλο και κάποιος παρκάρει εκεί. Παλιότερα είχε γίνει παρατήρηση και σε μένα, αλλά σήμερα παραέγινε. Δεν τον ενοχλούσαν όμως οι μηχανές των ΔΙΑΣ που ήταν εκεί. Αγένεια στο μαξ.. Φαίνεται βρήκε τις παντόφλες του ζεστές και το μπουρνούζι του βρεγμένο όταν γύρισε στο σπίτι του. Έτσι είναι, όταν δεν σέβεσαι αυτούς που επι 3,5 χρόνια σε στηρίζουν... Άντε γεια μ@λ@κ@. Απο εδώ και πέρα στέκι μας είναι το Speaty ένα πολύ ωραίο καφέ στη Χαριλάου με τιμές super. Ενδεικτικά fredo espresso 1.80..... Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε. 50 πελάτες μείον ο ηλίθιος!
Ελπιζω να την κανατε ολοι μαζι και να το "ενοιωσε" το μοσχαρι.
Speaty btw, εχει ενα μειονεκτημα, ειναι self service. Και οχι ιδιαιτερα γρηγορο απ'οτι ειδα, αλλα ειναι πολυ ωραιο μαγαζι, πιο καταλληλο για καφε απο ενα βενζιναδικο, σε πολυ ωραιο μερος.
Το θεμα με το βενζιναδικο ηταν οτι ριχναμε και ενα πλυσιματακι from time to time...
Βάλτε κ καμία δνση κανένα γκουγκλμαπ κλπ για εμάς τους δυτικούς ...
Στην Ευκαρπια στο μαγαζι του Νικου Μ δεν σας βολευει να πατε ρε παιδες ; ;
Ειναι και δικο μας παιδι και συγουρα θα κανει οτι καλυτερο απο θεμα τιμης σε εσας !!!
Εμένα θα με βόλευε πολύ, αλλα τα περισσότερα παιδια είναι απο ανατολικά , και είναι πιο τυπικοι στις παρουσίες τους στους σαβατιατικους καφέδες ...:whistle:
:up: :D
Πάμε speaty αύριο τελικά, η να τον συγχωρησουμε τον βενζινα?
Για πετε...
Speaty και για μένα, θα έρθω απο το χωριό..
Μετά απο τόσο σκηνικό και αυτά που είπα εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω εκεί..όποιος θέλει ας πάει.
Ok, speaty λοιπον...
Έχει πάρκινγκ εκεί παίδες ?
Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Έχει παρκιν Νικόλα. Ακριβώς από απέναντι από το μαγαζί έχει καλό χώρο για να αφήσεις αμάξι ρε...
έλα πάμε ένα απππππππ για το καινούριο στέκι λέμε!!!
Που ειναι αυτο το μαγαζι παλικαρια?
Πλαστήρα με Παπαναστασίου στη Χαριλάου.