Παίζει ρόλο και ο τρόπος οδήγησης, άλλο να πηγαίνεις τάπα σε στροφές πχ και άλλο μέσα σε πόλη με max 80 χλμ
Δεν είχαν ούτε 2 χρόνια τα pzero
Printable View
Παίζει ρόλο και ο τρόπος οδήγησης, άλλο να πηγαίνεις τάπα σε στροφές πχ και άλλο μέσα σε πόλη με max 80 χλμ
Δεν είχαν ούτε 2 χρόνια τα pzero
Ευχαριστώ, κι εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι, με 9-11.000 ΚΜ ΜΑΧ το χρόνο με τα καλοκαιρινά (+ άλλα 2-3.000 ΚΜ με τα χειμερινά). Οπότε δεν προλαβαίνουν να ξεραθουν από το χρόνο, περισσότερο θα τελειώσουν από πέλμα. Αλλά έλεγα μπας και κρατήσουν 4 χρονιές χρήσης (δηλαδή έως 40.000).
Νομίζω ότι είναι ακατάλληλο αυτό το συγκεκριμένο για το δικό μου αμάξι, με σπορ οδήγηση.... Χώρια που δεν τη συμπαθώ ως μάρκα. Άσε που είναι και αρκετά ακριβότερα από τα υποψήφια του 1ου ποστ ...
Δύσκολη εξίσωση τελικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αμάξι ΔΕΝ κινείται εντός πόλης, οπότε δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του ελαστικού σε σαπουνιασμενο οδόστρωμα πόλεων. Επιπλέον, στις στροφές το πιέζω λίγο, γενικά με σπορτιφ οδήγηση πηγαίνω συνήθως.....
σε τι συνθηκες οδηγουσε?πολη?εκτος πολης? με ποσα χιλιμ. οδηγουσε μεσο ορο?πηγαινε ταπα,σιγα.προσεκτικα? στροφες πως? φρενα? ρωταω για να ξερω γιατι αν βρω τετοιο ελαστικαο συμβατικο που να παει 50.000 αυριο το παιρνω! και ειμαι γενικα και χρηστης που αν δεν λιωσουν τα ελαστικα δεν τα αλλαζει...στο tyrereviews λενε μαξιμουν 23000 μιλια που ειναι περιπου 35.000 χιλμ. σε δικο μας αμαξι και δρομους αγγλιας που λενε οι ιδιοι οτι ειναι απαραδεκτοι...οκ περιπου 5000 πανω αποσο λεω ,γινεται αν προσεχεις,αλλα 50.000 μου φαινεται εξωπραγματικο!
οσο για το tyrereviews δεν ξερω τι κριτηριο εχουν οι αγγλοι για τους δρομους τους..δλδ. ποσο χαλια ειναι σε συγκριση με τους δικους μας.παντως εκει ψαχνω για αυτοκινητο σαν τα δικα μας μονο και συνθηκες οδηγησης.συνηθως δεν πεφτουν εξω αν το ψαξεις με αυτα τα κριτηρια.εγω οτι δοκιμασα πανω κατω μεσα επεσαν.εκει επισης τα κοντι 6 τα εκθειαζουν σε ολα εκτος την αντοχη.παντως γενικα πολλα χιλιομετρα βγαζουν μονο μετρια ελαστικα σε αποδοση,οπως εχει ειπωθει.ενα καλο ελαστικο επιδοσεων και κρατηματος θα εχει γομμα που ειναι ανωτερη και πιο μαλακη οποτε φθειρεται πιο γρηγορα.
Νομίζω πάντως ότι 1) [αμάξι 1500 κιλών, 200 ίππων με σπορτίφ ιδήγηση] και 2) [λάστιχο σπορτίφ για 40χιλ χιλιόμετρα] είναι δύο έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
Αν είχες νισσάν αλμέρα 1400 και οδηγούσες οικογενειακά θα μπορούσες να βγάλεις και 40 και 50χιλ χιλιόμετρα με ένα σετ ελαστικών - στην περίπτωση σου όμως φοβάμαι ότι όχι.
Κάτι θα αναγκαστείς να θυσιάσεις.. :facepalm:
Καλησπέρα απο Κομοτηνη και παλι, για MATADOR βλεπω ούτε κουβεντα, ποιος ο λογος για ενα τοσο ανταγωνιστηκο ελαστικο; Πολυ καλη επιλογη και τα Hankook αλλα φοραω απο το 09 Όταν πρωτο ξεκίνησαν και ακόμη σε αυτά είμαι. 225/40/18 ! Αυτο που θα μπορούσε να το αντικαταστήσει θα μπορούσε να είναι το Nexen !!!
Είναι συντηρητικός οδηγός, μεικτή οδήγηση σε πόλη + επαρχιακή + εθνική, αλλά τόσο του έβγαλαν, 50Κ ΚΜ τα AS2..... 1650Kg.... Χαχαχαχα
Με βλέπω να καταλήγω πάλι στα ήδη δοκιμασμένα Hankook....
γιατι δεν δοκιμαζεις τα νεα βριτζ που ειναι ρανφλατ σε τιμη και ανεση συμβατικου?
Εννοείς αυτό;
Bridgestone Driveguard RFT 225/45R17 94Y
Στα 375€ βγαίνει..... Δεν με εμπνέει το πέλμα του, πολύ Touring το βλέπω.... Και τα Bridgestone γενικώς είναι αρκετά σκληρά... Τα έχεις δοκιμάσει εσύ;
ναι αυτα λεω...δεν ειναι επιδοσεων σιγουρα...οχι δεν τα εχω δοκιμασει,το σκεφτηκα να σου πω γιατι ακουω πολλα καλα λογια και για κρατηματα και για ανεση για ρανφλατ αλλα το απεριψα και εγω γιατι μου φανηκε και εμενα οπως εσενα..ασε που δεν την συμπαθω την εταιρεια αυτη και πολυ..παντως απο ολες τις κριτικες που εχω ακουσει δεν ειναι σκληρα σαν τα αλλα της εταορειας..να φανταστεις λενε οτι το ποτενζα το συμβατικο ειναι πιο σκληρο απο αυτο σε αισθηση που ειναι και ρανφλατ..σιγουρα δεν ειναι τοσο μαλακο σαν το συμβατικο ενα 10% πιο σκληρο θα ελεγα απο αυτα που μου λενε...εγω βαζω γκουντγιαρ γιατι μου βγαζουν χιλ. με καλο κρατημα και αντοχη σε υγρο και στεγνο..ρανφλατ αλλα με χαμηλες πιεσεις για ανεση...και εχω και τις ζαντες σε καλο επιπεδο και αν και εχω βρει παρα πολλες φορες σε πλαινα-μεντιτερανεαν κοσμος,παρκινγ,εισοδος,ξερ ις απο βορειο ελλαδα εισαι-δεν καταλαβαινουν τιποτα...ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα ....θελω να βαλω κοντι 6 συμβατικα αν τα εβγαζε σε 16αρια γιατι ακουω καλα λογια γιαυτο..θα πηγαινα για δοκιμη..αλλα δεν εβγαλαν μεχρι τωρα
Ποια Goodyear έχεις και σε ποια διάσταση;
goodyear efficient grip rof .https://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rs...n&typ=R-217106
τα ειχα δει στην αντιπροσωπεια φορεμενα σε ενα ασσο mpack και μου αρεσε που το προφιλ τους σαν σχεδιο ηταν διαφορετικο και εχουν και πολυ καλη προστασια ζαντας που οπως ειπα ηταν σωτηρια για εμενα.στην αρχη διστασα λογω W αλλα κανενα προβλημα,ειναι ζεστα απο την αρχη..λιγο τωρα στο πολυ κρυο στην εκκκινηση αλλα μετα ειναι σουπερ..αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι κυλαει πολυ γρηγορα,δεν κραταει πισω την επιταχυνση,θα ελεγα οτι ειναι ενα γρηγορο ελαστικο..και στις στροφες παραλληλα λογω ρανφλατ τοιχωματων κραταει πολυ καλα..ομως επειδη εχω χαμηλωσει τις πιεσεις για ανεση νιωθω ελαχιστο βουλιαγμα στις κλειστες στροφε μονο..φυσικα δεν βουλιαζει οπως ενα συμβατικο,παιρνει τις στροφες ακομα και με χαμηλεες πιεσεις σαν τρενο,εχει πολυ καλο κρατημα..ειμαι στα 35.000 χιλ. τωρα και δοξα τω θεω ολα καλα,νιωθω οτι εχει αλλα 10.000 γεματα ακομα...φυσικα δεν εχει την γομα ενος ελαστικου επιδοσεων με μαλακη γομα οπως ενα zero η' sportcontact αλλα για την κατηγορια του ειναι πολυ καλο..εγω σε 17αρια συμβατικα θα εβαζα το ασιμετρκ της γκουντγιαρ αλλα αφου λες οτι δεν ειναι τοσο καλο το τελαυταιο θα πηγαινα σε ενα απο απο τα αλλα 2 συμβατικα που ανεφερα...
Καλησπερα και καλη χρονα σε ολους....εχει δοκιμασει κανεις τα KUMHO Ecsta PS91 ? Φαινεται πολυ καλο σαν πελμα και σαν τιμη...εγω εχω τα conti sport contact 5 για 2 χρονια και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απλα ειναι αρκετα ακριβα...
Κι αυτό το Efficient Grip Performance είναι Touring ελαστικό, εγώ θέλω πιο σπορτιφ...
Για το AS3, δεν είναι ότι έχω εγώ αρνητική άποψη, είναι το ότι διαβάζω πολύ αρνητικές κριτικές στο Skroutz από όσους το έβαλαν... Ομολογώ ότι το είχα σαν πρώτη επιλογή.... Κι ακόμα το σκέφτομαι.... Εδώ δείχνει κριτικές μέτριες, στα τεστ είναι στις τελευταίες θέσεις, έχει όμως ωραίο sport πέλμα όντως...
https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-PS91.htm
Στα specs του tyre reviews ξεπερναει το conti sport contact 5 σε ολα ...οποτε κατα ποσο ειναι ρεαλιστικα αυτα τα ποσοστα που δειχνει δεν ξερω...αλλα αν ειναι να εχει τα 9/10 της αποδοσης σχετικα με το πιο ακριβο και καλο ελαστικο με τα 2/3 της τιμης του τοτε μου φαινεται σαν πολυ καλη επιλογη...
Eννοω οτι αν θεωρησουμε σαν τα τοπ ελαστικα αυτης της κατηγοριας τα κοντινενταλ , τα μισελεν κλπ, που στις δικες μου διαστασεις (225-40-18 και 245-35-18) βγαινουν κοντα στην 600αρα (το 2016 εβαλα τα κοντι σπορτ κοντακτ 5 εναντι 580ευρω) τοτε τα KUMHO Ecsta PS91 που βγαινουν γυρω στα 400κατι η τετραδα δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη αν λαβω υποψη τις κριτικες που εχει...επισης εγω κανω ελαχιστα χλμ το χρονο (5 6 χιλιαδες) ...στο μυαλο μου επισης εχω και τα hankook ventus v12 evo2 που ειναι και κατευθυντικα ωστε να μπορω να τα κανω αλλαγη απο πλευρα σε πλευρα πανω στη διετια να μην τριβονται απο το καμπερ στο εσωτερικο τους..βγαινουν και αυτα στο ιδιο κοστος και ειναι ιδιας κατηγοριας...αλλα σε παλιοτερη εμπειρια με τα ventus v12 evo1, σε peugeot 206cc ηταν τραγικα, οποτε προς το παρον μενω στα Kumho
επειδη γραφω και διαβαζω και σε ξενα σαιτ της μαρκας μας,η ταση ειναι για πιο οικονομικα ελαστικα οχι γιατι ειναι μονο πιο φθηνα αλλα και γιατι οι ξενοι θεωρουν οτι οι πιο πριμιουμ μαρκες δεν δικαιολογουν πλεον σε ποιοτητα και αντοχη τα παραπανω χρηματα..μιλαμε παντα για τα συμβατικα..γιατι τα ρανφλατ ναι μεν κοστιζουν μεχρι τωρα 100 ευρω παραπανω-στην δικια μου τουλαχιστον διασταση-αλλα βγαζουν και ενα χρονο παραπανω η' 10.000.οποτε ερχεται στα ιδια χρηματα με την χρηση που κανω με ενα συμβατικο..
αλλα ειπαμε αντοχη και σπορτιφ ελαστικο δεν συνδυαζονται!
θα συμφωνήσω οτι πλέον οι premium μάρκες δεν δικαιολογούν τα χρήματα τους . όχι τόσο σε ποιότητα αλλά στο value for money . στις αρχές του 17 φόρεσα τα starmax.
μια εταιρεία γνωστή για ελαστικά σε αγροτικά μηχανήματα .
για την χρίση που τα θέλω , σε ένα αυτοκίνητο δηλαδή που κάνει λίγα χιλιόμετρα 5 Χιλ. βαριά το χρόνο , είναι άψογα. να τονίσω οτι η χρήση του πλέον ειναι για διασκέδαση που περιλαμβάνει αρκετή σπορτιφ οδήγηση
μια χαράν τα έχουν πάει
.... κι εκεί που έλεγα ότι δεν θα βάλω στις επιλογές για νέα καλοκαιρινά ελαστικά, τα ήδη δοκιμασμένα επιτυχώς Hankook, μόλις έλαβα μια προσφορά πάρα πολύ καλή, τόσο καλή που δεν βλέπω να μπορώ να αντισταθώ... [emoji3]
Λοιπόν, ενώ τα απλά Hankook Ventus S1 Evo2 K117 εβγαιναν στα 320€ (όσο και τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2), μου προσφέρουν πάλι τα Hankook Ventus S1 Evo2 K117 225/45R17 91W αλλά σε έκδοση HRS (Runflat), με κόστος 365€ (+45€ από τα απλά).
Νομίζω ότι κατέληξα λοιπόν, ταυτόχρονα και ήδη δοκιμασμένα Hankook, και σε Runflat, και λογικό κόστος.... Ελπίζω να είναι εξίσου καλά με τα απλά αυτά τα Runflat (έχουν ίδια χαρακτηριστικά A βρεγμένο και C κατανάλωση).
Από πού κι ως που βρε παιδιά 1650 κιλά το δίλιτρο Ε90?
Από 1395 έως 1495 το δίνει η BMW, αναλόγως εξοπλισμού.
Εδώ 1700 ζυγίζει το F25 με τον Β47 που είναι τετρακίνητος ρινόκερος.
Κατά τα άλλα, τα Hankook είναι μια χαρά.
Απλώς μη λέμε ότι τα Nexen κλπ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πρωτοκλασάτες μάρκες, οι οποίες συμμετέχουν σε παγκοσμια πρωταθλήματα και επενδύουν εκατομμύρια σε R&D για να βελτιώσουν σύνθεση γόμας και χαραξη. Αυτό είναι που πληρώνουμε στα τοπ ελαστικά.
Το ΔΙΚΟ μου E90 ζυγίζει 1653Kg ακριβώς χωρίς οδηγό (μπορώ να ανεβάσω το χαρτί του ΚΤΕΟ εάν θες), δεν είναι απλό διλιτρο Ε90 αλλά διλιτρο E90 Diesel με κοτσαδορο!
Για τα Hankook μάλλον βρήκα ευκαιρία και τα επέλεξα για τους 3 λόγους που ανέφερα... Θα δείξει αν είναι εξίσου καλά με τα απλά που έχω ήδη φορέσει ξανά, από Μάρτιο που θα τα βάλω....
1395 έως 1495 δίνουν το δικό σου, αναλόγως εξοπλισμού.
Σκέψου πως 1650 είναι το 46αρι Μ3 cabrio με SMG, που έχει κάτι δεσίματα στο πλαίσιο σαν το Blue Star Naxos.
Δεν παίζουν τα νούμερα των ΚΤΕΟ, παιδιά. Είχα περάσει το τεριος της γυναίκας με σκαλοπατια, bull bar, κοτσαδορους και παιδικά καροτσάκια και με έκοψαν λόγω bull bar. Πήγα σπίτι, τα αφαίρεσα όλα, ξαναπέρασα μετά από μια εβδομάδα και με έβγαλαν και 90 κιλά πιο πάνω.
Συγκρίνεις ανόμοια οχήματα παλαιότερης γενιάς με νέα......
Στο δικό μου Instructions Manual γράφει:
Βάρος 1505Kg (με 75Kg φορτίο, γεμάτο κατά 90%, χωρίς ειδικό εξοπλισμό). Εάν προσθέσεις και κάνα 40-50Kg τον κοτσαδορο, την ανάρτηση M-Pack και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχει ως ειδικό εξοπλισμό, φτάνεις άνετα τα 1600+Kg....
Τέλος πάντων, για να μην βγαίνουμε από το θέμα, να ρωτήσω κάτι για τα Runflat: έχουν πιο σκληρά πλαϊνά σίγουρα, αλλά είναι όμως και πιο ανθεκτικά στις επαφές με πεζοδρόμια;
Είναι πιο ανθεκτικά, ναι. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι αλεξίσφαιρα. Όταν είχα το Ε60, η γυναίκα μου χτύπησε μια μεγάλη πέτρα με ταχύτητα και άνοιξε στο πλαϊνό του (Bridgestone RF), στραβωνοντας και τη ζάντα. Είχε ένα τοξοειδες σκισιμο 15 εκατοστών. Θεωρώ πως ένα συμβατικό ελαστικό θα είχε κάνει καρούμπαλο και δεν θα είχε ανοίξει.
την δικια μου εμπειρια στην ειπα για τα πλαινα..δεν ειναι μονο το κοσμος στην σαλονικα,εχω πεσει σε απιθανες και απυθμενες ταυτοχρονα λακουβες που απορω ακομα-δωξα τω θεω,παναγια μου- που βγηκα αλαβωτος..σιγουρα ειναι και θεμα τυχης..παντως με τα συμβατικα παντα ειχα θεμα στα πλαινα,οποτε οσον αφορα αυτο θα εισαι σαφως καλυτερα..στην ανεση τωρα τα ξες,το μονο μειονεκτημα..εγω θα σε συμβουλευα να μην το εχεις στις πιεσεις που δινονται και ειναι τουβλο..να τις κατεβασεις λιγο ,οσο εσυ νομζεις οτι σου κανει.πιστευω οτι στην ελλαδα με την πιεση που δινει η αντιπροσωπεια τα ρανφλατ χοροπηδανε και χανουν μεγαλο μερος της προσφυσης και δεν εχουν καλη συμπεριφορα στον δρομο..ακομα και στις στροφες αν κατεβασεις πιεσεις θα δεις μεγαλη διαφορα..αλλα ειναι δικια μου γνωμη,εσυ κρινεις!
και περιμενουμε κριτικες για τα συγκεκριμενα γιατι τα βρηκες σε καλη τιμη..απο ποιον τα πηρες?
Εννοείται ότι θα γράψω κριτικές, μέρα από εύλογη χρήση, αλλά και πρώτες εντυπώσεις σίγουρα θα γράψω.
Η τιμή είναι προσφορά φίλου μου από το εξωτερικό, με την μεταφορά μέσα. Εδώ στην Ελλάδα δεν τα βρήκα τα συγκεκριμένα να πωλούνται....
εχεις πρωτες εντυπωσεις? επειδη θυμαμαι οτι κανεις πολλα χιλ. καθε μηνα.
κατι ασχετο ρε παιδια..διαβασα καποιον στο εξωτερικο που δοκιμασε να βαλει ιδια λαστιχα ιδιας εταιρειας ,διαστασης ,πελματος κ.λ.π αλλα:
πισω ραν φλατ για να προφυλαχθει σε περιπτωση ξαφνικου σκασιματος επειδη ταξιδευει πολυ στο εξωτερικο με μεγαλες ταχυτητες και
μπροστα κανονικα συμβατικα ελαστικα για ανεση μεσα στην πολη ...
στεκει αυτο?σιγουρα θα εχει διαφορα το αυτοκινητο σε στροφες κρατηματα γιατι τα ρανφλατ θα ειναι πιο σκληρα και θα μπαινουν σαν τρενο ενω ο μπροστινος αξονας θα κλινει περισοτερο στις στροφες..λογικα δεν θα επηρεασει την λειτουργια του αυτοκινητου σαν προσφυση συμπεριφορα? η' μηπως τελικα ειναι οκ,δεν θα υπαρξει κατι ανυσηχητικο?
Καλησπέρα, όχι ακόμα, αύριο το πρωί θα τα βάλω, τέτοια εποχή βγάζω τα χειμερινά συνήθως και την Παρασκευή έχω το πρώτο ταξίδι - δοκιμή (ελαστικών, remap κλπ). Χιλιόμετρα πολλά δεν κάνω, λάθος κάνεις, γύρω στα 1.000 το μήνα κατά Μ.Ο το πολύ.
Όταν θα έχω σχηματίσει άποψη εκ της αρχικής χρήσης, για τα συγκεκριμένα ελαστικά, θα την καταθέσω.
Εγώ θα γράψω την δικιά εμπειρία για τα hankook ventus prime 3 225 45 17.Μετά από 5.000 χλμ σε ένα χρόνο νορμάλ οδηγείση δυστυχώς στραβωσανε και τραβαγε το αμάξι δεξια!! Να επισημάνω τα εξής : αλαγμενα αμορτισερ ,ελατηρια ,ψαλιδια,ευθυγραμμιση καινούργιες ζαντες, μπροστινό κομπλέ. Στην υγειά μου!!!!
Καλησπέρα, πρώτες εντυπώσεις μετά από σχεδόν 500ΚΜ με τα λάστιχα, πολύ καλές.
Ίδια σχεδόν συμπεριφορά με τα προηγούμενα που είχα - αλλά όχι RFT - Hankook Ventus S1 EVO2, με λίγο αυξημένη σκληρότητα λόγω RFT αυτή τη φορά. Δεν κοπανάει πολύ, έχει καλή στήριξη σε στροφές και στο φρενάρισμα είναι πολύ καλό, εφόσον το οδόστρωμα δεν είναι η γνωστή λιωμένη άσφαλτος - σαπούνι.
Μένει να αποδειχθεί η συμπεριφορά του σε βρεγμένο δρόμο και η διάρκεια ζωής του (ελπίζω σε κάτι παραπάνω από 30Κ ΚΜ που διήρκεσαν τα non RFT προηγούμενα).
Αυτά προς το παρόν....
Παιδια καλησπερα....ποια η γνωμη σας για τη συγκριση conti sport contact 3 vs 5 ???
Συμπληρώθηκαν σχεδόν 2.000ΚΜ (1938 για την ακρίβεια) και γράφω νέο review για τα ελαστικά Hankook Ventus S1 EVO2 HRS 225 45 R17 91W.
Θετικά
Το λάστιχο είναι πολύ μαλακό για RFT, από άνεση του βάζω 10, δεν κοπανάει σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις εάν είναι RFT ή απλό.
Ζεσταίνεται άμεσα, ειδικά για την πόλη είναι άριστο.
Από φθορά δεν έχω άποψη βέβαια, με τόσα λίγα χιλιόμετρα.
Στις στροφές καλή στήριξη, θα ήθελα ένα κλικ πιο σκληρό πλαϊνό όμως.
Στο φρενάρισμα στο στεγνό πολύ καλό, στο δε βρεγμένο δρόμο που το δοκίμασα 2-3 φορές δεν είδα διαφορά με το βρεγμένο.
Αρνητικά
Εχει - για RFT πάντα - μαλακά πλαϊνά, που δεν μου άρεσαν. Εκτός από την αίσθηση στις στροφές, είναι ευαίσθητα στο πεζοδρόμιο από ότι υποψιάζομαι, ευτυχώς τα προσέχω πολύ (κυρίως λόγω φρεσκοβαμμένων ζαντών).
Δεν είμαι ευχαριστημένος από την πρόσφυση στις απότομες επιταχύνσεις, σε στεγνό οδόστρωμα με 2α ή ακόμα και 3η (μερικές φορές), ειδικά στην πόλη. Το DSC ανάβει συνεχώς, δεν μπορεί να περάσει την δύναμη (και την ροπή) στο δρόμο βλέπω, απογοητεύτηκα. Βέβαια, 217ΗΡ και 451ΝΜ σε 17αρες ζάντες, ίσως και να είναι το πρόβλημα.
Τέλος, ένα παράδοξο είναι το ότι οπτικά φαίνονται σαν ξεφούσκωτα, παρόλο την εργοστασιακή πίεση που χρησιμοποιώ πάντα.
Εν κατακλείδι, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα και παρόλο που τα έχω μόλις 2 μήνες και με λιγότερο από 2000ΚΜ χρήσης, θα βγουν προς πώληση εντός του μήνα, θα αντικατασταθουν από κάποιο σκληρότερο πέλμα.
Αυτά τα ολίγα
ΥΓ: Τα επόμενα που παραγγέλθηκαν ήδη, είναι τα Pirelli P-Zero RFT (BMW Approved), στην ίδια διάσταση. Άκουσα καλές κριτικές από φίλο-χρήστη των συγκεκριμένων, σε παρόμοιο με το δικό μου όχημα.
Τα HANKOOK EVO 3 πως τα βλέπετε;
Με την ιπποδύναμη που έχει το αυτοκίνητο σου σε δύο τροχούς και σε συνάρτηση με την ελληνική άσφαλτο, θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν με "απλά" ελαστικά.. στην χειρότερη περίπτωση θες UHP λάστιχα όπως για παράδειγμα τα ADVAN AD08R και άν θες την γνώμη μου πάνε ένα σκαλί παραπάνω σε επίπεδο pilot cup 2, pirreli corsa κλπ κλπ..
παιδια ολοι εχουμε ακουσει οτι τα αυτοκινητα μας πρεπει να φορανε ρανφλατ γιατι ετσι τα εχουν φτιαξει να ειναι πιο ασφλης και κλαυτερη η συμπεριφορα τους. επισης εχουμε ακουσει οτι αυτο ισχυει λογω ρυθμισεων στα μοντελλα μας και οτι αν βαλουμε συμβατικα θα εχει κακη συμπεριφορα λογω αυτων των ειδικων ρυθμισεων.
εχω ακουσει διαφορες γνωμες για το ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις.αμορτισερ,ελατηρ ια,ηλεκτρονικα κ.λ.π. αλλα μου φαινονται πολυ απλες τουλαχιστον εαν οχι χαζες οι γνωμες αυτες.επισημα δεν μας εχουν πει κανενας ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις.ουτε στις αντιπροωπειες ξερουν.τα δικα τους λενε ο καθενας.η' θα πουνε αυτες τις οδηγιες εχουμε.
τελικα υπαρχει απαντηση ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις? πολυ θα ηθελα να μαθω ..