και η πρώτη αποσυσκευασία επίσημα.
ο φορητός φορτιστής όλα τα λεφτά λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=OpY37GsknL8
άντε και σε κάνα ένα ενάμιση μηνάκι να το έχουμε και εδώ...
Printable View
και η πρώτη αποσυσκευασία επίσημα.
ο φορητός φορτιστής όλα τα λεφτά λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=OpY37GsknL8
άντε και σε κάνα ένα ενάμιση μηνάκι να το έχουμε και εδώ...
μπα, θα μείνω στο 9900.
δεν είναι κάτι εντυπωσιακό το νέο.
μιλάς απο άποψη σχεδιασμού, ή γενικά σαν τηλ?
γιατί σαν τηλ...
1) μεγαλύτερη οθόνη
2) μεγαλύτερα και πιο απλωτά πλήκτρα
3) 100 φορές πιο ευχρηστο με την ακύρωση του κλασικού μένου μπαρ και του τρακ παντ
4) μουλτιτάσκινγκ, με πολαπλά παράθυρα και εφαρμογές η μία πάνω στην άλλη, όπου τις εναλάσεις με ένα απλό σγουάιπ
5) σύστημα τέξτινγκ απο άλλο πλανήτη
6) συντομεύσεις τρελές
7) βίντεοκλήση
άστο θείο...καλό το 9900, το 10άρι είναι το βήμα παραπέρα στην κυριολεξία.
https://seekingalpha.com/article/140...dispatch&ifp=0
Για τους φίλους το Blackberry και του Κεσάριου, δύο σε ένα.
Έπεσε στα χέρια μου ένα Ζ10 για 2-3 μέρες (πριν από κανα μηνα περίπου). Συγκρητικά με το 9900, Torch 9800 και ότι προηγούμενο είχα, το 10 είναι καμία σχέση, όντως ένα βήμα παραπέρα. Τόσο παραπέρα, που μου φάνηκε αρκετά δύσχρηστο το μενού. Δεν ξέρω αν στο Q10 θα είναι καλύτερα τα πράματα, και λόγω πληκτρολογίου...
Νομίζω αν θέλει κάποιος συσκευή τύπου Ζ10 (μόνο αφή δηλαδή, το iphone πρέπει να είναι καλύτερο και πιο user friendly...
blackberry Q10 has been synced, setuped and working...
θα γράψω εντυπώσεις σε κάνα 2 μέρες, μόλις το επεξεργαστώ πλήρως με την υσηχεία μου...
εκ πρώτης εντύπωσης, πολύ ωραίο φαίνεται. ενώ δείχνει λίγο δυσχρηστο στην αρχή συνηθισμένος με την κλασική λειτουργεία που έχουν τα ΒΒ, ομολογώ ότι όσο το συνηθίζεις σε κερδίζει...
πολύ μεγάλη εντύπωση μου κάνει η ποιότητα του ήχου απο τα καινούρια χαντς φρι...η ποιότητα ήχου εκτός της έντασης η οποία είναι πολύ μεγάλη, είναι απλά απίστευτη. αξίζει να το τιγκάρεις στη μουσική...
Η μπαταρια ειναι μακραν μεγαλυτερης διαρκειας.
Το εχω σακατεψει λη μερα στη χρηση και ακομα στο 78% ειναι.
Ρε τσοΜπανε έφυγα πήγα στρατό, γύρισα, κοντευω να απολυθώ και ακόμα με αυτην την παντόφλα ασχολήσε???
που να νιωσεις ρε ταγάρι...
για τους αιφονάκηδες πάντως, πιστεύω ότι το Ζ10 θα τους αρέσει περισσότερο. το σύστημα swipe που έχει και το multitasking, είναι κλάσης ανώτερο απο τον τρόπο που λειτουργεί ένα φόνι...
επίσεις απο γραφικά ταχύτητες κτλ κτλ hardware, το τηλέφωνο απλά σπέρνει...
ξενίζει ο τρόπος λειτουργίας του γενικότερα στην αρχή έναν μπλακμπερά, αλλά μετά απο 2 μέρες καταλαβαίνεις ότι το τηλέφωνο έτσι είναι πολύ πιο γρήγορο στην χρήση του σε όλους τους τομείς. κυλιόμενα παράθυρα για τα πάντα, ενώ με μια μικρή κίνηση ανοίγεις-κλείνεις ότι θές, ενώ μπορείς στο background να τρέχεις μια εφαρμογή, να κάνεις κάτι άλλο, και σε μισό δευτερόλεπτο να συνεχίσεις πάλι στην εφαρμογή.
πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. επίσεις για αυτούς που ήδη έχουν και σκέφτονται να πάρουν. μην μπούν στην διαδικασία να συγχρονίσουν με το ντεσκ τοπ μάνατζερ που έχουν. μπαίνουν στο σάιτ της μπλακμπέρυ και κατεβάζουν μια καινούρια πλατφόρμα, το μπλακμπερυ λινκ. συνδέουν την παλιά τους συσκευή, τραβάει τα πάντα, και μετά συνδέεις την καινούρια. είναι ο μόνος τρόπος. εφαγα ένα απόγευμα για να βγάλω ακρη...
Αυτη ακριβως η αλλαγη ειναι που ενοχλει.
Το μπερι ηταν το μπερι.
Τωρα ειναι ντεμεκ σμαρτφοουν.
μη το λές θείο...έτσι και αλλιώς η τεχνολογία προχωράει. τα καινούρια είναι πολύ πιο εύχρηστα. την πρώτη μέρα για να'μαι ειλικρινής απογοητεύτηκα συνιθησμένος απο το 9900 που πέραν της οθόνης αφής, ήταν ένα κλασικό μπέρυ.
τρίτη μέρα σήμερα και όσο πάει το συνηθίζω. το τηλέφωνο είναι πολύ πιο εύχρηστο. εσύ που ξέρεις τι θέλω να πώ, φαντάσου ένα πλέυμπουκ σε τηλέφωνο με πληκτρολόγιο, με αρκετά αναβαθμισμένες όλες τις λειτουργίες του.
φαντάσου ότι με τον αντίχειρα και μόνο κάνεις 5-6 δουλειές ταυτόχρονα, ενώ το τέξτινγκ με το σύστημα πρόβλεψη και διόρθωση είναι απλά απίστευτο.
η υπαγόρευση επίσεις είναι αλλού. χθες έστειλα καμμιά 4-5 μαιλ με υπαγόρευση απο το χαντς φρι. απλά απίστευτο...σήμερα λέω να πρίξω τα @@ του ελβετού στο ΒΒΜ έτσι, υπαγορεύοντας. επίσεις υπαγορεύεις και στα ελληνικά.
Το ειδα απο κοντα Θωμα.
Δεν με κερδισε.
Το galaxy s κανει ολα αυτα και παραπανω με ενα market χιλιαδων φθηνων εφαρμογων.
Μονο απο πεισμα μπορει καποιος να παρει μπερι πλεον η επειδη ειναι δικτυωμενος με το τσατ.
Αλλο λογο δεν βλεπω.
όλα κάνουν την ίδια δουλειά ρε...το θέμα είναι ποιο απ'όλα στην κάνει πιο γρήγορα. προσωπικά ο λόγος που το προτιμώ, είναι η άμεση ειδοποίηση των εμαιλ. επέκταση κάρτας, επίσεις πολύ σημαντικό. ΒΒΜ πλέον μαστ...έχω καμμιά 6-7 επαφές απο πελάτες του εξωτερικού. θα μου πείς και με άνα εμαιλ στέλνεις κάνεις ράνεις, αλλά δεν είναι το ίδιο...πολύ πιο άμεσο, ειδικά για χαζά ζητήματα...
Τα κανει ολα πολυ πιο γρηγορα...στελνεις σε 3-4-5-6 ατομα ταυτοχρονα μαιλ, την ωφα που γραφεις, σου ερχεται αλλο μυν, μουλτιτασκινγκ, βλεπεις το νεο, αν ειναι κατι που απαντας πολυ γρηγορα το στελνεις, ξαναεπιστρεφεις στο αλλο, μυνημα στο ΒΒΜ, ξανα μαιλ, στελνεις το πρωτο κοκ...
Καμμια σχεση με το παλιο. Ολανκαλα μεχρι εδω...
Με το πληκτρολογιο εχει ενα θεμα απο οτι βλεπω.
Το κολπο με το ζουμ ζουμ στην οθονη (που περνας τα δαχτυλα απο τα γραμματα και βγαζει λεξεις) giatobutso luludia εντελως.
6 στα 10 λαθος.
Ποιο κολπο ρε μλκ???για την προβλεψη εννοεις?
Αν ναι, κανεις μεγαλο λαθος. Σε γλυτωνει απο πολυ ταιπινγκ σε πληροφορω...απλα θελει συνηθεια, στο να βλεπεις τις λεξεις με την ακρη του ματιου σου...
Επισεις αναλογα τον χρηστη, προσαρμοζεται και βγαζει λεξεις που συνηθιζει να γραφει.
Σε εμενα δλδ, αν γραψω ρε, πρωτη πρωτη λεξη ειναι η συντομευση μλκ...χαχαχαχαχα!!!
πότε κλείνει η blackberry?
μετα απο 4 χρονια iphone κατεληξα σε blackberry και συγκεκριμενα στο Z10, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, δε μου λειπει καθολου μπορω να πω το iphone, οποιος εχει χρονο ας πει κανα δυο καλες εφαρμογες που πρεπει να εχουμε ,ελπιζω να μη κλεισει η εταιρια οπως λεει και ο προλαλησαντας :original:
Πλέον μπορείς να φορτώνεις και ανδροιντ. Κατέβασε από το νετ το mobile market και θα κατεβάσεις από εκει.
Ναι το γνωρίζω, αργεί να κάνει reboot, κάπου στο 5λεπτο, πως φλασαρω πάλι την ρομ? ευχαριστώ!!
Στάλθηκε από το Z10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καινούριο blackberry passport... Το είδατε? Προσωπικά μου αρέσει πολύ!
https://crackberry.com/blackberry-passport-review
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...?itok=w-kx9gbo
Έχει ήδη γίνει η παραγγελία, 25 του μήνα θα είναι εδω...
Περιμένουμε εντυπώσεις Θωμά!
και εκει που λες οτι με τα z αλλαξαν και μπηκαν σε σχεδιασμο μοντερο και ομορφο...
ερχεται παλι το passport...διαβατηριο στη κακογουστια.
Ας ειναι το καλυτερο κινητο στο κοσμο!!!ειναι και το πιο ασχημο ομως!!
υγ.
σαν κατι lada που τα τουμπανιαζαν παλια και ηταν πυραυλοι χαχαχαχαα
βεβαια περι ορεξεως... και τα παραπανω αποτελουν καθαρα προσωπικη αποψη.
οποιος ανοιγει αβερτα φυλλα εξελ σε κινητο, μπορει να καταλαβει ευκολα το ποσο σοβαρη συσκευη ειναι.
για στατους στο φατσα, πλεον κανουν και τα ρακαλ του στρατου.
Που τα θυμηθηκες αυτά αχχαχαχαχαχαχααχχα
Ίδιο λειτουργικό, διαστάσεις τέρας, απίστευτο πληκτρολόγιο, τέλεια οθόνη.
Δεν έχω να πω και πάρα πολλά μιας και το τηλέφωνο είναι σαν το παλιό μου.
Οι διαστάσεις του είναι πολύ μεγάλο θέμα πάντως. Όταν άνοιξα το κουτί την ψιλό άκουσα.
Θα έλεγα ότι είναι too much.
Μάλιστα... Φαντάζομαι πάντως πως εγώ που έχω note 2
δε θα εκπλαγώ τόσο από το μέγεθος, απλά να συνηθίσω το πλάτος του.
Βέβαια αν δεν πέσει κάτω από 400Ε δεν πρόκειται να το πάρω
Μεγάλο highlight το πληκτρολόγιο του. Είναι αφής και λειτουργεί σαν track pad. Η διάσταση συνηθίζεται πάντως.
Αν κάνετε τον κόπο να δείτε κάποιο βίντεο με τις λειτουργίες του πληκτρολόγιου, θα εκπλαγείτε με το τι κάνει το τηλεφωνο!
Ισως απο τα πιο ωραια κινητα , σιγουρα θα το αγοραζα αν δεν με ειχε κερδισει η samsung ... παω για το note 4 !!!
Ένα μείον του τηλεφώνου είναι το ότι δεν έχει θύρα hdmi όπως το προηγούμενο, όπου μπορούσε να συνδεθεί με την τηλεόραση και να βλέπεις βίντεο και φωτογραφίες.
Η αυτόματη πρόβλεψη παρέα με το πως λειτουργεί το πληκτρολόγιο, είναι απλά απίστευτη εμπειρία.
Με διαφορά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει πότε στο χέρι μου.