Δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο το δέρμα,πολύ όμορφο και διαχρονικό είναι
αυτό το σαλόνι.Πρώτη μέρα ζάντες,μανίσιο λεβιέ,αφαίρεση πεταλιέρες.
Κουκλάρα είναι πάντως.
Printable View
Δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο το δέρμα,πολύ όμορφο και διαχρονικό είναι
αυτό το σαλόνι.Πρώτη μέρα ζάντες,μανίσιο λεβιέ,αφαίρεση πεταλιέρες.
Κουκλάρα είναι πάντως.
Όπως στη φωτό ? Μπαίνουν ??
Ε30 Μ3 με γυάλινη οροφή = :facepalm:
That's more like it.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/548858/
https://i10.photos.scar.gr/548/548858_0_b.jpg
edit: 2.0L ? 660 ευρώ τέλη ? No thanks
Το κόκκινο φαίνεται πολύ καθαρό και ωραίο !
Κώστα, τι γίνεται άν αλλάξεις μοτέρ και σε σταματήσει η αστυνομία ή χτύπα ξύλο έχεις ατύχημα (ψάχνεται η ασφαλιστική ? ) ?
αν ο κινητήρας που φοράς προβλέπεται να μπαίνει στο οχημά σου, τσακίζεσαι και βρίσκεις έναν μηχανικό να σου κόψει τιμολόγιο εγκατάστασης και πώλησης κινητήρα 10 μέρες πίσω, που είναι το δικαίωμα που έχεις να το κυκλοφορήσεις "για δοκιμές ασφαλείας" μέχρι να το δηλώσεις και να περάσει Τ.Ε στο Ελληνικό.
Ετσι ίσως, τη γλυτώσεις με ένα δικαστήριο απο την ασφαλιστική σου και το αυτεπάγγελτο, όπου τελικά θα βγείς αθώος λόγω αμφιβολιών.
Αν φοράς ένα V10 ας πούμε σε ένα 2002, τότε είναι πολλαπλό το θέμα σου, όπου διώκεσαι για περίπου 20 αδικήματα μεταξύ των άλλων και η φοροδιαφυγή κτλ κτλ κτλ.
Αυτά.
So S54 in E30 = You re facked BIG time.
θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες...και θα προσθεσω οτι γιαυτο αυτες οι μετατροπες ειναι για πιστα συνηθως..ουτως ωστε και να σε σταματησουν να πεις οτι δεν ειναι για χρηση δρομου..μονο ετσι γλιτωνεις ολα αυτα τα παραπανω..και φυσικα για την γενικοτερη ασφαλεια...γιατι πολλες φορες στο παρελθον εχει συμβει να φευγουν μοτερ και να σκοτωνουν κοσμο σε ενδεχομενη συγκρουση με "περιεργα" αυτοκινητα..
αρα εγω στην θεση σου..θα το εκανα ενα αμαξι για χαβαλε πχ..ενα ε30 με s54..χωρις πολλα πολλα στο δρομο..χωρις να προκαλω ιδιαιτερα..και θα πηγαινα στην πιστα για να περναω καλα..πιστευω οτι αυτη ειναι και η καλυτερη λυση..για να χεις το κεφαλι σου υσηχο..
υγ..και το αμαξι, θα εχει και το κτεο του και την ασφαλεια του και ολα...εφοσον κυκλοφορει και στο δρομο..αλλο αν αυτα πχ...ειναι για m10..
Y zoo so hard to find ?
https://i40.tinypic.com/xav4tg.jpg
https://i39.tinypic.com/1zzmj4n.jpg
https://i40.tinypic.com/2m4u2jm.jpg
'cause everything is a matter of up bringing, consciousness and altruism ma nigga.
Κώστα, το HPF για το δικό σου είναι εντελώς OFF σαν ιδέα ;
Λέμε τώρα... Μήπως, αν και εφόσον..., υποθετικά ρε παιδί μου !
(μην βαράτε! )
Βαγγέλη, κατά τη γνώμη μου όποιος επεμβαίνει σε ένα Ε46 με turdbro ανοίγει άλλες πληγές, βλέπε ενίσχυση πλαισίου άρα ξήλωμα όλου του αυτοκινήτου, άνοιγμα μοτέρ για να σιγουρευτούμε ότι όλα καλά κτλ. Και πάλι θα έχω το άγχος...
Ακόμα και λεφτά να υπήρχαν για πέταμα, δε νομίζω πως θα προχωρούσα ποτέ σε τέτοια λύση με το 46. Όνειρο ήταν, είναι και θα είναι ένα οχτακύλινδρο 92 κάαααποια στιγμή. Και μετά έχω τελειώσει. :original:
Φιλε μου ολα γινονται!!!!! Περνεις χαρτι απο μηχανολογο οτι ειναι 2500 με σφραγιδες τα παντα,οτι το αμαξι κυβιστικε και βρεθηκε τοσο,δηλωνεις τα νουμερα απο 2500 η χτυπαει ο μηχανολογος νομιμα καινουργια νουμερα και εφυγες για δηλωση υπερκιβισμου......και ολα μελι γαλα....
Και να σε σταματησουν εσυ δειχνεις το χαρτι του μηχανολογου,σε ομορφο παντα κλιμα χωρις ειρωνιες.....και ολα σουπερ...
Επισης πλην του τιμολογιου και εγκατασταση της μηχανης πλεον θα πρεπει αυτο που κοβει το τιμολογιο της εγκαταστασης να βαζει απο πισω και αντιγραφο αδειας του μαγαζιου....
Επισης πανω που ειχα βαλει μπρος να δηλωσω το z3 κατι εγινε και δεν προχωρησε....βρισκω προχθες την κοπελα που μου κανει τις δουλειες μου και μου λεει ευτυχως που δεν το εκανες....ξεκινησαν και κανουν επανελεγχους πολυ αυστηρους σε ολα τα υπερκιβισμενα αλλα και υποκιβυσμενα ητοι τους φωναζουν για επανελγχο ολους....
καλο και 4500 δεν παιζει ρε παιδια. Η φανοποια μονο μεταχειρο κανει πανω απο 6000 αμα εχει ολα τα πραγματα (χωρις τα ακρα).
Οτιδήποτε νομίζω μπορεί να δηλωθεί σε οποιοδήποτε αμάξωμα, αρκεί να υποβάλλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
και ομως μπορεις, εχουν δηλωθει πολλες φορες σε Golf MKII μοτερ απο Golf MKIII
και Golf MKIV , υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια για να δηλωσεις μοτερ που ΔΕΝ μπηκε ποτε στην δικια σου καροτσα. θελει χαρτι απο μηχανολογο μηχανικο οτι εγινε σωστα η μετατροπη, θελει να παει το αμαξι στο ΚΤΕΟ Ελληνικου να κατσει 24-48 ωρες νομιζω για ελεγχο οτι ολα ειναι σωστα, και........δεν θυμαμαι ακριβως την ολη διαδικασια , αλλα οτι γινεται, γινεται!
επισης εαν πας να δηλωσεις ενα μοτερ που ΔΕΝ ειχε μπει στην δικια σου καροτσα, ΑΛΛΑ! καποιος αλλος το ειχε δηλωσει πριν απο εσενα (υπαρχει λιστα στο υπουργειο για ολες τις μαρκες με κωδικους μοτερ κτλ κτλ ) γλυτωνεις πολυ τρεξιμο , και η διαδικασια ειναι απλη , χωρις να τρεχεις στο ΚΤΕΟ Ελληνικου κτλ κτλ
Η ακόμα καλύτερα. το δηλώνεις 4κυλινδρο και λες
Ε ρε το μλκα.... έβαλε τον καινούργο κινητήρα και ξέχασε να βγάλει τον παλιό....
Συμφωνω οτι πιθανο να γινεται αλλα εφοσον εχεις ξαδελφο,θειο,πατερα,κολλητ η δεν ξερω τι σχεδον σε ολες τις υπηρεσιες που πρεπει να περασεις (δεν υπογραφει ευκολα καποιος για μετατροπες ωστε να αναλαβει το ρισκο για το οτιδηποτε μπορει να συμβει π.χ.σαξο με 2000 μοτερ και παει λεγοντας) εκτος και αν δωσεις λαδακι του Θεουλι(στην oilαδα ζουμε αλλωστε...)
και ομως φιλε μου χωρις λαδακι ουτε με Πατερα, θειο κτλ , κανονικα και με τον νομο , και την περασμενη εβδομαδα κιολας φιλος δηλωσε σε Golf II μοτερ απο Golf III 1600cc με την απλη διαδικασια δηλωσης μοτερ, γιατι καποιος πριν απο αυτον ειχε μπει στον κοπο να το δηλωσει 1τος , σημειωση οτι τοι αμαξι δεν ηταν 1000αρι, αλλα 1400 στην αδεια , οποτε δεν μηλαμε για αυξηση πανω απο το 20% του κυβισμου , υπαρχουν και καποια ορια στην δηλωση μοτερ πλεον
τε σπα ειναι μεγαλο το θεμα και δεν τελιωνει σε 10 γραμμες....
καλυτερα να μην βγουμε αλλο εκτος θεματος
edit: τωρα ειδα τα tags απο κατω "πεταμενα λ7" :mpaks:
Κωστα εκανες κανα τηλεφωνο σε εκεινο που σου ειχα προτεινει???????????
Κωστα εκανες κανα τηλεφωνο σε εκεινο που σου ειχα προτεινει???????????