ευγε αρη, για μια φορα ακομα εξαιρετικος!!! :thumbsup:
αχου το... https://www.vespafans.gr/forum/image...stom_2/gpa.gif
εχουμε και gay mod τωρα... :banana:
ρε τι τραβαμε... :(
Printable View
ευγε αρη, για μια φορα ακομα εξαιρετικος!!! :thumbsup:
αχου το... https://www.vespafans.gr/forum/image...stom_2/gpa.gif
εχουμε και gay mod τωρα... :banana:
ρε τι τραβαμε... :(
Πολύ καλά την περιγράφεις τη συμπεριφορά του volvo Γιάννη. Αυτή την εικόνα "φωτογραφησα" και εγω, έχοντας το μπροστά μου γιά κανένα 10λεπτο. Με το πλαι ... δύσκολες οι ισορροπίες γιά τετοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητο. Δεν ξέρω κι από φρένα τι λέει ... μου φάνηκε πως δεν τα εμπιστευότανε ιδιαίτερα ο κύριος ... Υποψιάζομαι, χωρίς να ξέρω, πολλή υποβοήθηση, κάτι σαν τα audi ...
Να 'σαι καλα Αρη να χαιρεσαι τη κουκλα σου!!
Φανταζομαι ποσο χαρηκες την διαδρομη, μιας και εμενα μου αρεσει να οδηγω μονος.
Μονο προσεχε την συγκεκριμενη διαδρομη "Μεσσηνη-μεχρι την διασταυρωση της εθνικης" μιας και κρυβει πολλες παγιδες.
Υ.Γ Πως και δεν σε συναντησα?:shok: Εκεινη την ωρα περιπου, γυρνουσα στο σπιτι..μαλλον παρα πηγαινες αερα!!!:warriorsmiley:
Το ξέρω. Με ένα τέτοιο βολεύομαι τα τελευταία χρόνια. Δεν λέω, όμως, με έχει βολέψει και μου αρέσει πάρα πολύ!
:D
Σαφώς και είναι δύσκολο να πάει με το πλάι, λόγω της απίστευτα μαλακής ανάρτησης. Το δικό μου τώρα είναι με Michelin Pilot Exalto. Πλάι ούτε σε σκέψη. Όσο είχα τα Pirelli πάνω, άνοιγε πιο εύκολα η ουρά του άμα το πάλευες. Αλλά και πάλι, δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια πράγματα. Όταν όμως είσαι αναγκασμένος να ζεις με τις λακούβες τις Πάτρας, είναι πραγματικά ότι καλύτερο!
Από φρένα: Μέτρια σε αίσθηση, αλλά πολύ αποτελεσματικά. Σε φρενάρισμα 190-0 με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Μετά από ζόρισμα όμως γενικά τα νιώθεις να ζεσταίνονται. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, οι μπροστινοί δίσκοι είναι 305mm.
:cheers:
Αρη οπως παντα απαιχτος έτσι πρεπει να οδηγειται ενα Ε60! Εγω εχτες τσαγιασα χωρις κοπο ενα Ε200Κ.Μαλιστα το εσπαγε το μερκ,αλλα το Ε60 ειναι παντου ανωτερο.αυριο κατα τις 7 θα μαι για καφεδακι Τριπολη,αν θες παιρνοντας,παρε τηλ. να τον πιουμε μαζι.(τον καφε)
Κοιτα που ολες η οικογενειακες τετραπορτες ''γριες'' του φορουμ μας βγηκανε καρα κοντρακιδες μεσα στην κ@υλα.....ουυυυυυ ρεεεε :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Κάνε φίλους να δεις καλό!
Μπορεί να με βάζετε κι εμένα στις γριές, αυτό που ξέρω όμως είναι πως ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ μείναμε χθες μέχρι τις 02.15: Ο Νίκος M-P (M-Pack ή Mont-Parnes), ο Takano κι εγώ!
Ωραιο μικρο ταξιδιωτικο (λεω μικρο λογω του one way)...
Μου θυμησε μια παλια υπεροχη αφηγηση ενος υπεροχου ανθρωπου με τιτλο "Υμνος στην Μ3"......τα αυτοκινητιστικα φορουμς χρειαζονται ταξιδιωτικες αφηγησεις...αλλωστε κανενας κατασκευαστης δεν οραματιστηκε, σχεδιασε, μελετησε, εξεληξε και παρουσιασε ομορφα ταξιδιωτικα οχηματα για χρηση πολης...για εκει υπαρχουν τα ΖΖΖΖΖμαρντ...... :original: