No offense taken φιλαρακιthumb Αλλα ετσι νομιζα κι εγω και δυστυχως μας απογοητεψαν οι KW V3.....με πλαστικα top mounts και δρομισια ελατηρια...
Πιστευω η πρωτη λυση ειναι η καλυτερη....
Printable View
Κι εγω Σπυρο αν εφτιαχνα Ε46 Μ3 και δη,CSL!! θα τ'ακουμπαγα για κατι πολυυυυ επωνυμο(AST κατα πασα πιθανοτητα)....Παρεπιπτοντω το drift ξεκινησε απο σχιστοματεςthumb,ενας εκει στο εργοστασιο της D2 ν'ασχολειται δεν θα υπαρχει?Να'βαλε και το λιθαρακι του στη μελετη της?
Ακριβώς αυτό... Δεν πιστεύω οτι η ανάρτηση σου υστερεί σε απόδοση. Τουλάχιστον το αυτοκίνητο σου όταν κινείται μέσα στην πίστα δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Απλά δεν ξέρουμε την αντοχή της στον χρόνο...(σε συνθήκες πίεσης).
Βέβαια θα μου πεις ότι τα ''αγωνιστικά'' προϊόντα δεν προσανατολίζονται πάντα στην μακροζωία...
Τέλος πάντων ...κατάλαβες τον συλλογισμό μου. Ανάλογα το τι χτίζεις ...διαλέγεις. Αν μιλάμε για το δικό σου ''ερασιτεχνικό'' ντριφτάμαξο θα ήταν υπερβολή να δωσεις παραπάνω λεφτα ,σε ένα αμάξι που δεν είναι ραμμένο...
συμφωνω ..να δουμε τι κανουν οι αναρτησεις στο περας του χρονου..
απο κει και περα..επετρεψε μου να διαφωνισω σε κατι.."αγωνιστικο" προιον που δεν αντεχει σε μακροζωια σημαινει οτι ειναι ημιμετρο...δεν ειναι τυχαιο οτι στους αγωνες βαζουν πραγματα που αντεχουν πολλαπλασιες φορες απο τα μαμα..αλλο αν χαλανε απο την πιεση..που ειναι και λογικο..και δεν μιλαω για συμπλεκτες τωρα..
επισης ακομα και τα ερασιτεχνικα driftamaxa φτανουν πολλα λεφτα..για πλακα..οποτε μην τα βλεπεις υποτιμητικα..ενα ε36 για πιστα με ενα καλο μοτερ..χαλαρα φτανει τα 8-10 χιλ...δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε με αμαξια που εχουν φτασει τα 30χιλ...και το γεγονος οτι μπορουμε και ασχολουμαστε να ειμαστε και ευχαριστημενοι..
Μάλλον πάμε για D2, για τους λόγους που ανέφερε ο Μικε. Πιστεύω πως οι διαφορές είναι πολύ μικρές για τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά και στο κάτω κάτω πόσο πολύ θα τις πιέσει και πόσο συχνά θα μπαίνει για να πεις οτι θα τις βγάλει off.
Τώρα με αντιστρεπτικές τι να κοιτάξω? Eibach?
Οι ΟΕΜ του CSL τι πάχη έχουν?
1.Hotchkis
2.HR
3.Eibach
Τελικά για D2 πάμε, έστειλα mail στον Άγγλο που πούλησε και στον Mike και με ρώτησε τι ελατήρια θέλω. Μου έστειλε τις παρακάτω επιλογές και με ρώτησε μήπως θέλω να αντικαταστήσω τα πίσω που κανονικά είναι 9,5κιλα με τα 13κιλα.
Για αντιστρεπτικές λέω να βάλω αυτά τα eibach.
Τι λέτε λοιπόν για αντιστρεπτικές και ελατήρια?
:thnx:
Η μπροστινη αντιστρεπτικη απο CSL ειναι 30.8 και η Eibach 29, ενω πισω η CSL 22.5 και η Eibach 25. Kαι εδω η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη..