Δημητρη κλειδωνει κατα την διαδικασια του προγραμματισμου.Αν δεν υπολογισεις το check sum
Printable View
spar@ για αυτό είπα και εγώ πρίν να πάρω έναν εγκέφαλο καβάτζα... Μη γίνει καμιά στραβή!
Σπύρο αν θυμάμαι καλά το checksum ανιχνεύει αν έχει γίνει κάποιο λάθος στην εισαγωγή δεδομένων και κλειδώνει μην γίνει τίποτα χειρότερο....?
Νομίζω κάπου είχα δεί ένα προγραμματάκι που διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα....
Παράθεση:
ecufix
το check sum ακριβως αυτο ειναι μια παραμετρος του κατασκευαστη. Εχει εναν αλγοριθμο για να ελεγχει αν βαλεις χερι να κλειδωσει. Πχ ετσι οπως ειναι ο κωδικας γραμμενος ελεγχει το αθροισμα των μονων ψηφιων. Ετσι οταν αλλαζεις κατι ,πρεπει να αλλαξεις κατι αλλο. Πρακτικα απο οτι εχω καταλαβει το κανεις με καποιο απο αυτα τα προγραμματακια.
Μην νομιζεις και εγω στο ψαξιμο ειμαι ...
Μέσα έπεσα δηλαδή....
Όλα παρακάμπτωνται πάντως απο το απόγευμα κοιτάω στο ίντερνετ τι παίζει.... Βέβαια είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες που ζαλίστικα πλέον!
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι ενας φθηνος αγραφος με το λογισμικο του και ευκολη λειτουργια ειναι το καλυτερο!
ναι οκ απλα τον αγραφο που θα το βαλεις??? στο 46αρι??? να ρυθμισεις τι? το ναβι??
Ο πιο φθηνός που βρήκα πέρισι κιόλας που τα κοιτούσα έτσι να περνάει η ώρα έβγαινε στο 1000άρικο.....
16/8 έχω και εγώ γεννέθλια.... :th_Laie_67-1:
δεν εψαξες καλα, ψαξε ψαξε...
megasquirt,μεταχειρισμενο haltech e6x.....
Κοίταξα και τις 2 μάρκες....
Πιο οικονομικός ο Megasquirt! Μόνο που δεν κατάλαβα κάτι.... Έχουν ΟΕΜ φύσες ή τοποθετούνται παράλληλα?
Γιατί μου έλεγε παλιότερα ενα φιλαράκι ότι βάζανε άγραφους παράλληλους, κόβανε καλώδια και το καντράν γινόταν Χριστουγεννιάτικο δέντρο :th_Laie_67-1: