κοιταξε, το δεν μας πεφτει λογος ειναι σχετικο.
φυσικα δεν μας πεφτει λογος, ουτε πηγαμε μεσα στο σπιτι καποιου να του κανουμε κριτικη για τις επιλογες του.
οι συζητησεις, αυτη που γινεται εδω και αυτες που εχουν γινει στο παρελθον, γινονται διοτι καποιοι επιλεξαμε να εκθεσουμε δημοσια τις αποψεις μας σε φορουμ.
και η καθε αποψη που εκφερει ο καθενας και για τον α' ή β' λογο δεν συμφωνει με εναν αλλο, δεν σημαινει οτι χρειαζεται να οδηγησει στον τσακωμο.
εφοσον βεβαια τηρειται η στοιχειωδης ευγενεια και φιλικη συμπεριφορα.
ετσι για ολα αυτα που λες δεν διαφωνω, μπραβο και χαιρομαι που το αμαξι σου δεν εχει κανενα προβλημα. μακαρι να παει για παντα ετσι, εσυ τι πιστευεις οτι θα χαιρομουνα αν χαλαγε?
το ανεφερα μονος μου οτι η υπερσυμπιεση στα Μ54 ειναι αλλη υποθεση.
επισης ανεφερα οτι του φιλου μας εμενε σε καθε βολτα απο "χαζα" προβληματα, πραγματα που μονος του δημοσιοποιησε φυσικα, δεν εβαλα ντετεκτιβ εγω για να τα μαθω ουτε και χαρηκα γι αυτα αν αυτο καταλαβες.
απλως ανεφερα οτι τελικα δεν δουλεουν ολα 100% σωστα, απαντωντας στο οτι αυτα τα κιτ ειναι 100% απροβληματιστα. και εφερα το παραδειγμα οτι ακομα και τα Μ54 που ειναι τερατα αξιοπιστιας μενουν κι αυτα καμια φορα...
φυσικα δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι κανει ο καθενας στο αυτοκινητο του.
ισως και ο ρωσος να πηρε καμια δικη του πρωτοβουλια και ετσι εσπασε.
το ξερουμε? μπορουμε να πουμε ναι ή οχι?
κατα τα αλλα το ποστ μου αφορα το κομπερσαρισμα του Ε92. το οποιο πιστευω εχοντας μελετησει οσο επιτερπουν οι γνωσεις και η εμπειρια μου αυτο το μοτερ, αλλα και μιλωντας με σοβαροτατους μηχανικους και βελτιωτες στη γερμανια, οτι δεν γινεται να διατηρησει τα ιδια επιπεδα αξιοπιστιας μετα απο 50% αυξηση ισχυος.
ακομα και που το συζηταμε αυτο ειναι αστειο.
και λεγοντας το αυτο, εχοντας αυτην την αποψη δεν σημαινει οτι καταφερομαι εναντιον καποιου επειδη δεν τον συμπαθω και ευχομαι να του καει το μοτερ!
απλα συλλεγοντας ολα τα στοιχεια εικαζω οτι θα του καει το μοτερ, και ασχετα αν θα ειναι φιλος ή αγνωστος, ασχετα αν θα πω τη γνωμη μου δημοσια ή θα την κρατησω για τον εαυτο μου, αυτο που στο τελος θα γινει δεν θα αλλαξει.
και μακαρι εγω (και οι μηχανικοι του ντιβιζιον φυσικα, οπως και μερικοι σοβαροι βελτιωτες) να μην τα βλεπουμε σωστα και τα μοτερ να αντεξουν 200.000 χιλιομετρα...
και εκει που εφτασε η αγορα, οι ταξιτζηδες να αρχισουν να παιρνουν V8 & V10 να τα κομπερσαρουν να βαζουν και υγραεριο και εμεις να λεμε ποσο μακακες ειμαστε τοσα χρονια...!