πολύ μετριόφρων μου έγινες τώρα τελευταία εσύ και δεν μ'αρέσει...+ του ότι
σε βλέπω στεναχωρεμένο τις τελευταίες μέρες...μήπως σου έκανε τπτ το κρητικάκι και το κρατάτε κρυφό???:D:D
Printable View
Όπως τα λες Τόμις ... Πολύ απλά στην αυτόματη λειτουργία δεν σου αλλάζει ποτέ ταχύτητα γιατί νομίζει ότι σπινιαρεις ! Δεν μπορεί να εξηγήσει αλλιώς ο εγκέφαλος του smg την «απώλεια» ταχύτητας του αυτοκινήτου .αφού πολύ σωστά είπες ότι ξέρει πως πρέπει να αλλάζει σε συγκεκριμένα χλμ .
Αν θυμάμαι καλά ,γιατί το είχα ψάξει παλιά , το smg δέχεται σήματα Απο 7 διαφορετικούς αισθητήρες .
με τον μπιλαρα παμε ιδια ακριβως!!
για οτι αφορα το διαφορικο μπορω να σας πω την εμπειρια μου απο το 30αρι που ειχα και φοραγα 4.10...... το αμαξι γεμιζε παντου...οταν τα αλλα κρεμαγανε εγω πηγαινα τεζα!!!! επισης για την χρηση που το ηθελα εγω(κοντρες) με ειχε βοηθησει αρκετα μιας και στα 400αρια και 500αρια....το αμαξι ηταν πραγματικα πιστολι!!!!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το κοντο διαφορικο για ευθειες που λετε....
πάνω σ'αυτό που λές σπύρο, θυμάμαι όταν είχα πρωτοπάρει το αυτοκίνητο,
καταλάθος το είχα στο αυτόματο, μιάς και τότε το έβαζα μια αυτόματο μια
χειροκίνητο. θυμάμαι πως είμουν με δευτέρα, και στα μέσα της μπαντιάς το
αμάξι ανέβασε σε τρίτη και ίσιωσε πολύ απότομα. τόσο απότομα, που σχεδόν
υπερδιόρθωσε μόνο του...εκείνη ήταν και η τελευταία φορά που το αμάξι
δούλεψε χεορικίνητα.:original:
άρα δοκιμασμένα, λές και εσύ πως το κοντό αποδίδει...
τελικά ο συμπέ και ο σόκιν αν δεν κάνω λάθος, είναι οι μοναδικοί
ιδιοκτήτες που λένε το αντίθετο απο όλα όσα έχουν γραφτεί και
σε ελληνικά και ξένα φόρουμ...ρε συμπέ!!!θα μας τρελάνεις όλους
τελικά εσύ μου φαίνεται ρε...ο βαγγέλης κοντεύει να βγάλει
καινούριες θεωρείες άλγεβρας - φυσικής για να σου αποδείξει πως
το κοντό αποδίδει...χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
Σταματη το αμαξι που ειχες ηταν αλλο αμαξι και εκανες πατήματα με αλλα αμαξια.
Με τον Μπιλάρα είστε Μ3 Ε46 Φ.Π.Ε και δυο.
Λογικά το πολύ πολύ να έχετε 5-6 αλογα διαφορά ή να είστε και το ιδιο και γι αυτό πάτε μαζί.
Κανατε και οι δύο custom προγραμματα στον δρόμο και στο δυναμόμετρο και λογικά πηρατε το μάξιμουμ απο ενα Μ3 φ.π.ε.
Εσυ πιθανον εκτος απο φίλτρο-προγραμμα-εξατμηση μπορει να εχεις και πιο κοντό διαφορικό απ τον Μπιλάρα.
Εαν έχεις πιο κοντο διαφορικό στο Μ3 που εχεις τωρα (δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχεις αναφέρεις) και αφου πιστευεις οτι βοηθά, γιατι δεν ριχνεις και 2-3 καρότσες στον Μπιλαρα και πατε σχεδον μαζί οπως λές ????
Μηπως στην τελική είτε 3.91 είτε 3.62 το ιδιο πραγμα ειναι στην ευθεία????
Και επειδη και εγω το εχω ψαξει πριν απο καιρό, πιστευω οτι εαν με τον Βασιλη πάτε μαζι σε ευθεία, σε κατηφόρα σου ριχνει και ανετα εαν φοράς κοντο διαφορικο.
Τσεκαρισμενο.
Εαν δεν φορας και θα βαλεις πες μας τα αποτελέσματα να λυσουμε την απορία εαν απο το ποστ μου δεν την εχω είδη λυσει...
θα σου πω διαφορες οταν θα βαλω και εγω εισαγωγη!!!
εσυ τελικα δεν εχω καταλαβει τι επιμενεις.....οτι βοηθα το διαφορικο η οχι!
2 ΙΔΙΑ αμαξια αν το ενα φοραει διαφορικο.....θα ειναι μπροστα.
Σταματη, εγω επιμένω οτι δεν βοηθα το διαφορικό.
Εσυ πιστευεις οτι εχεις κοντο και θες και εισαγωγη να περασεις μπροστα και ανετα απ τον Μπιλάρα?
Πιστευεις δηλαδη οτι τις 2-3 καροτσες που επρεπε με την λογικη σου, να σου δωσει το διαφορικό, σου τις "παιρνει" η εισαγωγη του Μπιλάρα??
Με λιγα λογια πιστευεις οτι αν βαλεις εισαγωγη και γινεις ιδιος με τον Μπιλάρα θα εισαι μπροστα λογο του οτι θα εχεις και το διαφορικό.
Οκ, θα περιμενουμε και ειναι ευκαιρία να μας φυγει και η απορία για το κοντο.
Εμενα η προβλεψη μου ειναι οτι και εισαγωγη να βαλεις (δεν μιλαω για alpha-N) παλι στα ιδια θα είστε περίπου και αρα το διαφορικο δεν βοηθάει αφου εμμεσος λες οτι δεν σε βοηθησε και τοσο μεχρι τωρα.