Οχι...του 92αριου ειναι ομορφοτερα!!!!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ιδια ειναι νομιζω....
Printable View
ναι φιλε μου ατσαλινε και γω την εχω βρει 284ε!!!! και γω για να το λεω κατι θα ξερω .........!!πολυ ωραια συζητηση κανουμε μ αρεσει ειναι πολυ διαφωτιστικη!!!
Δηλαδή για να γίνει έτσι:
https://dl.dropbox.com/u/451227/Beemer/NAVI.jpg
τι πρέπει να γίνει;
και αλλαγη ταμπλο να γινει παλι τιποτα δεν κανεις......μονο αν βρεθουν ολα τα κομματια εργοστασιακα.....οθονη,dvd,πλα στικα.....και ενας καλος ηλεκτρολογος!!!
το ειχα ψαξει το θεμα αλλα η τιμη ειναι ακρως απαγορευτικη.....οπως βεβαια και οτι αλλαγη θες να κανεις πανω σε ενα Ε90.....
ωραια λυση το dynavin αλλα δεν μου αρεσει οπτικα το μηχανημα.....σαν πολυ κινεζικο μου ερχετε.....κατα τα αλλα διχνει οτι εχει πολυ καλη εφαμοργη.
αν και υπαρχει δεν θα το εβαζα και τωρα .....θα προτιμουσα την λυση που εχω κανει .
Παιδες ολοι οσοι εχετε PDC μαμα να ξερετε οτι αργοτερα δεν θα δουλευει γιατι το PDC ειναι συνδεδεμενο με το μαμα bmw cd player οπως επισης θα χαθει κ ο ηχος της ζωνης.Μονο με ενα μπιπερ θα δουλευει το πισω και οχι παλι τοσο καλα κ δυνατα οπως πριν.για το μπροστα ουτε λογος.
Σας το λεω γιατι ειχα βαλει την Pioneer avh-5200bt (απο τις καλυτερες) και ξενερωσα και ετσι την εβγαλα.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον....
Ρε συ ψαχνω να βρω και για το δικο μου και αυτος που το τοποθετησε λεει οτι ακομα δεν υπαρχει τιποτα.ξες εσυ κατι παραπανω??
Εδωσα τοσα λεφτα για οθονη και να εχω και ψηφιακη τηλεοραση και μονο στο κουτι του σαλονιου μου τα χαιρομαι..............