Mεσα στο αυτοκινητο δεν καπνιζεις λες...Τοτε τι γινεται εκει μεσα ρε?
Printable View
\
Αρη....η αυτοματη ανακυκλωση...εχει ενα καποιο φυσιολογικό delay...απο την ωρα που θα περάσει η ''βρόμα'', μέχρι την ώρα που θα το καταλάβει και θα δώσει σήμα σην πεταλούδα για να κλεισει.....παντα περνάει ενα ποσοστο μυρωδιάς μεχρι να κλεισει....
Τωρα το αν στο κάνει και στην τρμα κλειστή ανακύκλωση.....εκει δεν ξερω να σου πω.....το ειχα αυτο το θεμε με το 92αρι και ποτε δεν βρηκα τι ειναι.....ειχα ολοκαίνουργιο φιλτρο...και παλι κατι μύριζε.....ειδικα αν ηταν διπλα μου φορτηγιο με εξατμιση φατσα καρτα.....και κλειστο να το ειχα...ολο και περνουσε μπόχα...:thumbsdown:
To A τουλάχιστον στο Ε46 δεν κάνει δουλειά κατ'εμε...Το μόνο που κάνει δουλειά είναι το ακριβώς επόμενο απο το Α,δηλαδή η ανακύκλωση αέρα στην καμπίνα...
Εγώ πάντα εκεί το έχω,εκτός όταν βγαίνω σε ανοιχτούς δρόμους.
Άντε να είσαι μέσα στην πόλη,σταμάτα ξεκίνα και να έχεις ανοιχτό τον εξωτερικό αέρα...Ποιο Α και Β...
Τελικα αλλαξα τα φιλτρα καμπινας,αλλα οχι με γνησια BMW.....βρηκα αυτα:
https://www.microfiltershop.de/E60-Alco.jpg
https://viewitem.eim.ebay.gr/Innenra...710445434/item
ιδιαιτερα χαμηλη η τιμη τους,στα 35 ευρω στην πορτα μου σε 7 ημερες!!!!
....τιμη BMW 110 ευρω - εκπτωση, γιατι ειμαι καλο παιδι και τρωω ολο το φαγητο μου ,.......100 ευρω τελικη!!!!
Η αληθεια ειναι οτι τα φιλτρα που πηρα εχουν διαφορα απο τα γνησια (ενεργου ανθρακα και αυτα)στην πυκνοτητα των διπλωματων (ζιγκ-ζαγκ)χαρτιων,δηλ.εχουν σχεδον τα μισα "διπλωματα"......αν και στη φωτο φαινεται, δεν το ειχα προσεξει.
Τελικα ξαναμπαινει μυρωδια εντος καμπινας ,κυριως απο προπορευομενα πετρελαιοκινητα οχηματα,αλλα και στα Καμμενα Βουρλα η μυρωδια του θειου καταφερε να μπει σε καποιο βαθμο.....ισως λιγοτερο απο αλλες φορες...και προλαβα να το βαλω σε Α ανακυκλωση.....
Σε κουβεντα που ειχα με τον Κωστα(σαρκυ)λεει οτι τα φιλτρα λειτουργουν στο Α της ανακυκλωσης και χωρις ενεργοποιημενο κανενα απο τα δυο μπαινει εντελως αφιλτραριστος ο αερας μεσα, ενω αν ειναι σε πληρη ανακυκλωση ανακυκλωνει τον εσωτερικο αερα.
Εχω απορια εαν τελικα ειναι ετσι....τι ρολο παιζει το Α στην ανακυκλωση,και εαν ειναι δυνατον να περναει χωρις καθολου φιλτρα ο αερας μεσα,αφου η σκονη θα εμπαινε και αυτη μαζι μεσα στην καμπινα......
Διαμαρτυρηθηκα στον πωλητη οτι διαφημιζε οτι ειναι εφαμιλα των ΟΕΜ αλλα τελικα δεν ηταν......σημειωστε οτι ο πωλητης ειχε 100% θετικο feedback!!!
....αλλα και η απαντηση του ηταν πραγματικα πολυ καλου επαγγελματια:
Παράθεση:
I'm sorry that you are not satisfied with this product. We have sold thousands of these filters, and never received a negative feedback. You can send the filter back. I will refund you all expenses.
....και τωρα δικαστε με εαν βιαστικα να κατηγορησω το προϊον.....εαν δηλ. εχω καταλαβει λαθος τις λειτουργειες του κλιματιστικου με "διευρυμενες λειτουργιες" συμφωνα με την BMW!!!!
Αρη εγώ έχω τα μαμά αλλά τα αλλάζω εκτός αντιπροσωπείας σε άλλη τιμή ... κανένα 70αρι δίνω κάθε 2 χρόνια. Εχω προειδοποίηση στο i-drive οπότε σε λίγες μέρες είναι η ώρα τους γιά αλλαγή.
Οπως λέγαμε λοιπόν προχτες από κοντά :th_Laie_67-1: (ξεχνάς !!!) το Α σημαίνει αυτόματη λειτουργία του φίλτρου, έχει αισθητήρα pollution. Αστο εκεί μόνιμα και μην το ξαναπειράξεις ! Ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι ! Σύμφωνοι ? :original: