Αρχικό μήνυμα απο
Driver M
Έκανα πολύ καλά που τον κάρφωσα και δε μετανιώνω καθόλου, αφού ήταν υποχρεωμένος να έρθει και έκανε την πάπια, κάτι που επιβάρυνε τόσο εμένα όσο και τους άλλους 3 που είχαν έρθει και δεν ξεκουραστήκαμε ούτε 1 ώρα, ενώ αν ήταν και τα 8 άτομα θα ήμασταν όλοι πιο ξεκούραστοι.
Και στην τελική αν ήταν τόσο μάγκας, να έλεγε ότι δεν ήρθε στην εφορευτική από επιλογή και όχι 1002 μαλ...ες που είπε όταν έγινε ρόμπα.
Ψιλά γράμματα αυτά όμως, αφού με τη λογική σου αυτός είχε @@.
Επίσης, αν εγώ πήγαινα μόνο από φόβο, τότε τώρα που ξέρω ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται να έχω καμία κυρωσή, δεν θα έπρεπε να ξαναπάω αν με καλέσουν.
Είπα όμως ότι θα ξαναπήγαινα, επειδή το θεωρώ χρέος μου.
Αλλά αυτό μάλλον το πέρασες στο ντούκου ή εσκεμμένα το απαξίωσες.
Πάλι ψιλά γράμματα.
Και κάτι τελευταίο. Κανείς δεν χαίρεται να είναι κάπου από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ (ίσως και πιο αργά). ΟΛΟΙ έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
ΠΡΕΠΕΙ όμως κάποιος να το κάνει και αν είχες την ατυχία να είσαι εσύ αυτός ο κάποιος, είναι χρέος σου να το κάνεις.
Τώρα το να σου φταίει η άδικη η κενωνία και το αφεντικό που σε πήζει στη δουλειά και δε σου αφήνει ελεύθερο χρόνο κλπ κλπ, τα καταλαβαίνω σαν δικαιολογίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παίρνω στα σοβαρά, όταν μιλάμε για 1 μέρα ανά 4 χρόνια.
Επαναλαμβάνω, σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αλλά όσο δεν είναι σε αυτόν που κάνει την πάπια, άλλο τόσο δεν είναι σε αυτόν που πήγε και ήταν σωστός στις υποχρεώσεις του.
Απλά βλέπεις, όλοι όσοι δεν παρίστανται έχουν κάποιο σοβαρό λόγο (που κατά κανόνα είναι να κοιμηθούν, να δουν μπάλα, να πάνε για καφέ κλπ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν πραγματικά λόγο αν και αυτοί πάντα ενημερώνουν έγκαιρα και δεν το παίζουν φαντομάδες) και τα κορόιδα που πάνε είναι οι αργόσχολοι της κοινωνίας.
Συνήθως όμως, στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο.
Απ'ό,τι φαίνεται υπάρχουν πάντα κάποιοι που βγάζουν το φίδι από την τρύπα για εμάς και εμείς το παίζουμε αδικημένοι της ζωής αλλά και απόλυτοι κριτές των πάντων, ξέροντας μόνο να σχολιάζουμε να απαξιώνουμε και να απαιτούμε, χωρίς και οι ίδιοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα ακόμα και σε απλά πράγματα όπως είναι το να παρεβρεθείς σε μια εφορευτική επιτροπή αν έχεις λάβει πρόσκληση.
Συχνό ελληνικό φαινόμενο...