Παρέα με το ντραγκστερ κοβατε ;
Printable View
Παρέα με το ντραγκστερ κοβατε ;
στον δενδροπόταμο πάντως οι γύφτοι βάζουν πλέον σφυρίχτρες στην εξάτμιση :D:D...
Την πετυχα αποψε στο γκαζι τη μπεμπα, σταματημενη στην ακρη του δρομου εξω απο ενα μαγαζι με την πορτα του οδηγου πανω και ειναι αληθεια οτι το κοιταζαν οσοι περναγαν..
Τραβανε το βλεμα οι lambo doors..
και με κατεβασμενα τα σωβρακα αν βγει στο δρομο, τα βλεμματα θα τα τραβηξει... και με μικροτερο κοστος...
δεν λεει κατι αυτο...
Αχαχαχα σωστο κ αυτο! :hystericalbs1:
Θεμα γουστου ολα μωρε και υποκειμενικα συνηθως. Με καποιες περιπτωσεις να αγγιζουν το θεμα κακογουστιας βεβαια και να ειναι αντικειμενικες οι αποψεις.
Αλλα το συγκεκριμενο αμαξι δεν ειναι ασχημο (εξωτερικα τουλαχιστον), ειναι απλα καπως υπερβολικο. Προσωπικη αποψη/γουστο.
Οι lampo style doors μπαινουν καθαρα και μονο για φιγουρα. Τιποτα δεν προσφερουν ουτε σε επιδοσεις, ουτε σε εμφανιση. Παρα μονο οταν ανοιξουν. Επιπλεον φανταζομαι οτι θα προσδιδουν βαρος, ενω εχω καποιους ενδοιασμους για τη συμπεριφορά τους σε περίπτωση πλευρικης σύγκρουσης.
Με το παραπανω σκεπτικο, πιστευω οτι δεν τιθεται υποκειμενικο ζητημα καπου. Ειναι το αποκορύφωμα της καγκουριας-μπακουριας η οπως το θέλετε.
Σε αντιθεση με αλλα αξεσουαρ οπως φτερουγες που σηκωνουν μπουγάδα η νυχακια μπροστα που αναλαμβανουν την καθαριότητα του οδοστρωματος η κατι σπίνερς στις ζαντες που δεν επηρεαζουν αρνητικα την παθητικη ασφαλεια του οχήματος, οι lampo doors και τα περιεργα τιμονακια(χωρις αεροσακο) σε αυτοκινητα με αεροσακο θα επρεπε να ειναι ενας πολυ καλος λογος για να μην παιρνουν εγκριση κτεο καποια οχήματα.
Τωρα θα μου πειτε για εγκρίσεις τυπου κ εγω δεν ξερω τι. Συγνωμη αλλα επιφυλασσομαι για την αξιοπιστια τους σε περίπτωση πλευρικης συγκρουσης. Δε νομιζω οτι ειναι φρονιμο να παιζει κανεις με κατι τετοιο. Και καλα αν γινει κατι απο τη μερια του οδηγου. Τα θελε και τα παθε. Αν την πληρωσει κανενας κακομοιρης συνοδηγος τι γίνεται?
Mερικοί φαίνεται βαρεθήκαν τα baleno και s coupe και βάλθηκαν να βιάζουν και τα Μ3.
Αλλά φταίει και η Hamann που τους βάζει ιδέες....
https://www.hamovhotov.com/picturega..._wallpaper.jpg