To grand vitara αλλαζει τελος του 11.
Ο διλιτρος βγαινει απο τη γκαμα απο οτι διαβαζω εξ αιτιας των προδιαγραφων ρυπων.
1600 διπορτο και 2.200 τετραπορτο πλεον.
Printable View
To grand vitara αλλαζει τελος του 11.
Ο διλιτρος βγαινει απο τη γκαμα απο οτι διαβαζω εξ αιτιας των προδιαγραφων ρυπων.
1600 διπορτο και 2.200 τετραπορτο πλεον.
Το τιγκουάν έχω πάει και το έχω κάνει τεστ ντραιβ ο χαβαλές ο πωλητής ορκιζόταν ότι και στις υψηλές ταχύτητες ο θόρυβος είναι ανεπέσθιτος.Το ραβ το είχε ένας κουμπάρος μου αυτόματο αλλά ήταν καταπλικτικό αυτοκίνητο.Πιστεύω λόγο κυβικών υπερέχει το τικουάν και βελτιώσεων βέβαια γιατί με ένα πρόγραμμα παέι 190 άλογα.Η κατανάλωση στο ταξίδι τι λέει όταν κινησαι με 150 και 180 χιλιομετρα?
Λοιπόν μιας που ο άνθρωπος ρώτησε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα και σεις του αναλύσατε (σχεδόν) όλα τα suv της αγοράς, θα πω το εξής:
Δε περιμένεις λίγο ακόμα να βγει το Χ1 με το 1.6Τ για να μη κλαις ?? Δε νομίζω να είναι σημαντικότερα ακριβό από το υπάρχον 2.0L λόγω χαμηλότερου κινητήρα, άρα και φορολόγησης. Μια ζαντούλα, ένα σπορ τιμονάκι και ένα parktronic κι είσαι έτοιμος.
ΥΓ: Γιάννη (Νίνε), δε καταλαβαίνω γιατί λες ότι το Tig είναι μικρό αυτοκίνητο. Πως δλδ είναι μικρό ? Έχει και τα πίσω καθίσματα που είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, αλλά και τέρμα εμπρός να τα βάλεις, εγώ που είμαι 1.80 κάθομαι πολύ άνετα χωρίς καν τα γόνατά μου να ακουμπάνε τη πλάτη των μπροστινών. Οι χώροι του είναι μια χαρά για μια 4-μελή οικογένεια, ο Σιταμάτης είπε άλλωστε ότι θα είναι μόνο 2 ενήλικες + ένας μεγάλος σκύλος. :p
Mε προλαβες φιλε μονστα για x1 θα προτινα και εγω το 1,6τ ειναι πολυ ωραιο το περιμενει φιλος μου πως και πως ηθελε και αυτος να παρει tiguan εχει ενα audi a3 2005 και λεει εψαχνα suv ητανε αναμεσα q1 και tig αλλα παραγγειλε χ1
ΩΠΑ:warriorsmiley: ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ χ1?
Βγαίνει Χ1
1.600
τούρμπο
τετρακίνητο
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οσοι εχουν απαντήσει σε αυτό το θρεντ και δεν το έχουν ηδη προτείνει γίνονται ΒΑΝ αυτομάτως.
σορρυ ρε προεδρε, αλλα βλεπαμε στα νεα της αουντι... :whistle::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εεε, της βεσπα ηθελα να πω (δεν ερχεσαι και απο κει μια βολτα να γραψεις κανενα ποστ..., αντε γιατι τριζει η καρεκλα σου...) thumb:hystericalbs1:
πολυ ενδιαφερον θα ειναι αν βγει το Χ1 που λετε πιο πανω!
ποτε ομως?
θα προλαβει ο προεδρος πριν παρει συνταξη?
O 1.6T κινητηρας που λετε, θα κανει το ντεμπουτο του στην αγορα με τη νεα σειρα 3 (F35) δηλαδη περιπου σε ενα χρονο. Ο 1.3Τ (τρικυλινδρος) που ακουγεται παρα πολυ θα βγει και αυτος του χρονου, λιγο πιο μετα με τον καινουριο ασσο. Και τα δυο μοτερ θα μπουνε στην Χ1, αλλα οταν ερθει η ωρα της για το facelift. Οχι νωριτερα.
Gurantee
Α και κατι πολυ σημαντικο στο rav που λιγα αυτοκινητα το εχουν...
Τα πισω καθισματα εκτος απο διαιρουμενα εχουν την δυνατοτητα να "τραβιουνται" μπροστα (οπως τραβιεται η μπροστα καρεκλα) και να μεγαλωνει ετσι ο χωρος του πορτ μπαγκαζ.
Ετσι δεν χρειαζεται να τα "ριξεις" απλα τα τραβας πιο μπροστα και κανεις απιστευτο χωρο στο πορτ μπαγκαζ.
Σίγουρο αυτό?
Δηλαδή, τόσο σίγουρο ώστε να περιμένω ένα χρόνο?
ΠΟΛΥ σίγουρο δλδ?
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αν βγεί Χ1 στα 1.600.